Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
aravete rada peaks olema 1001m pikk.ja rajale peaks saama vast järgmine nädal.see nädal rada kinni.
meeldetuletus 2 aastat tagasi aravetelt

aingb kirjutas:PS! Ja nüüd hr. Westel paluks sinult päeva esimesest poolest ka pilte.
Vabandan et minu tehtud piltidega nii kaua läks, olin pikemalt sõidus pärast Aravetel käiku.
Mitte küll kaugeltki nii head pildid, kui eelmiselt fotograafilt, aga siin nad on:
westel kirjutas:aingb kirjutas:PS! Ja nüüd hr. Westel paluks sinult päeva esimesest poolest ka pilte.
Vabandan et minu tehtud piltidega nii kaua läks, olin pikemalt sõidus pärast Aravetel käiku.
Mitte küll kaugeltki nii head pildid, kui eelmiselt fotograafilt, aga siin nad on:
Tänud
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
wild kirjutas:no nii käidud.ilm super,seltkond bro ja sõita oli kah hea.edu nendele kes oma rattaid nüüd remoma peavad.kardid kuradid nats segasid aga ei hullu. päikest ja järgmise korrani.ah jah üritan vast millalgi rapla raja haldaja kätte saada ja miskit kokkuleppida et saaks millalgi rada kasutada.igatahes annan teada kui miskit toimub.
Raplasse oleksin kindlasti käpp tulema, jään ootama
Tagajärg....
manager2 kirjutas:niipalju infoks: olime just sättimas end minekule, et siis pärast speedlinet või siis nendega vaheldumisi sõita, kui helistas Annika, et bemmid olid korraliku kruusa ja liiva rajale toonud, nii et Speeline otsustas kodinad kokku korjata ja koju minna. Seekord jäi siis Speeline rajapäev lühikeseks ja meie oma hoopiski ära.
Mu respekt bemmi suunas jälle suurenes.
....ja põhjus
See laupäev suurem andmine ilmselt tulemas. Loodame, et siis viisakalt rada puhtaks ka pühitakse pärast, muidu pole vähemalt järgmise nädala esimesel poolel Raplas suurt midagi teha.
Tervist!
Oleks ka huvi rajal sõitu proovida. Siiamaani selline kogemus puudub, aga huvi nagu täitsa oleks ära proovida . Küsimus siis selles, et kas minusugused kollanokad on ka teretulnud või peaks kusagilt muu teema alt kellegagi kontakti otsima?... et noh seltsis ikka segasem
Ja seda ka veel, et kas teksiilist pükstega on väga halb mõte tulla Rapla või Aravete rajale? Ülemine osa küll nahast, aga pükse ple sobivaid leidnud ja kombet ka ostnud ple...enne tahax ära proovida kas ikka meeldib rajal. Iseenesest tundub, et kiirused nendel radadel eriti suurex ei kasva ja ehk kaitsevad tekstiilpüksid ka enam-vähem ära kui peaks kukkuma...
Järelikult tuleb kohale tulla ja sõita. Muid võimalusi nagu proovimiseks ja alustamiseks ei ole.
Tekstiili pärast muretseda pole vaja. Kardiraja kiirustelt kannatab sellega lohiseda küll, järgiproovitud asi
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
minu arvates on nv supermoto voistlused. V2hemalt 17.05 kirjas.
Report this postReply with quoteRe: Rajale sõitma
by wild » Mon May 04, 2009 23:46
aravete rada peaks olema 1001m pikk.ja rajale peaks saama vast järgmine nädal.see nädal rada kinni.
Kas see nädal aravetele minnakse ja kas saab üldse ,mingeid üritusi ehk pole ?
tel.56 452 700
vot pole uurinud.neljapäev muidu bikede treeningpäev.olen kindel et sõita saab kui kohale minna.ise väga ei kipu praegu sõitma kuna ilm suht nadi.tegelt just uurisin ilmakaarti et kuidas ilm homme ja kas kannatab teha homseks plaane.kui ilm nadi siis võib juhtuda see .muidu oleksid tulija homme
jah?
aga piiluks täna raplasse?
võib piiluda küll Raplasse , ehk õnnestub eelmise aasta viga
vältida.Mis kell oleks minek?
tel.56 452 700
No kurja, ei leia Rapla kontakti üles hetkel, et eelinfot uurida. Kuna mitu nädalat pole sadulasse saanud, siis võiks isegi ehku peale piiluma minna. Liikuma saaksin minne enne 16.30.
PS. Saatke mulle Rapla kontakt ES-i kellel on.
Olts kirjutas:PS. Saatke mulle Rapla kontakt ES-i kellel on.
mis siin salatseda, tegemist täiesti avaliku infoga: http://www.raplakardirada.ee/kontakt.html
55 64 392 Tiit Soa
mina pakuks urge statoili jälle.miski 17 00.
mulle sobib , kui Tallinnast ka tulijaid , siis ühineks , kui ei , siis 17.00 olen urgel.
tel.56 452 700
Info: Täna on Raplas Speedline. Kuidas nende trennid tavaliselt on? Kas on lootust suurematel ka vahepeal peale saada?
Neljapäev ja reede midagi konkreetset pole, aga eesõigus rada kasutada on supermoto meestel seoses võistlusega nädalavahetusel.
Järgmine nädal pole ka miskit konkreetset bronni veel, kuid eesõigus sedapuhku kartidel.
Tulen ka täna läbi. Liikuma saan ehk 16.45. Kui huvi ühineda, siis 53 840 111.
olen mitu korda koos speedlinega tiirutanud.tavaliselt panevad nad 6paiku pillid kotti ja siis rada vaba.
see info mis aravete kodukal üleval pidi olema 2aastat vana.vähemalt nädal tagasi õeldi mulle nii.ok võibolla nad on jõudnud seda uuendada.igatahes sai täna nats raplas tiirutada.kui homme ilma siis plaan aravetele minna.
terv jälle.kuna neljapäevane üritus jäi ära siis helistasin aravetele ja sain teada et nii homme kui pühapäeval saab sõita jälle nii nagueelmine kord s.o 30 min kardid 30min biked.mina pluss 2 ratast eeldatavasti pühapäeval kohal.kas oleks veel tulijaid?ilma lubas ju kah normaalset.kui hommikul minna siis saaks ju terve päeva tiirutada?
Tere
Mina olen küll homme tulemas ja arvatavasti haaran sõbra ka kaasa.
tel.56 452 700
käidud.paljust jäid ilma need kes kohale ei ilmunud.ilm oli super ja ainlt 1kart käis rajal.jõudu sellele kes r1ga külili käis.käisin isegi võsaneegrit mängimas aga mul läks hästi ainlt gondel nats katki.pole hullu nats epo t ja värvi ja saab parem kui enne.üritan ka pildid üles panna mis seljakott klõpsutas.
kruvi kummi kõigile kes kohal olid.
tere
super päev ja super ilm oli eile , järgminekord kindlasti jälle . Ootan huviga pilte
tel.56 452 700
no üritasin pilte kõigile huvilistele nähtavaks teha.pildid siin http://album.ee/album/464673/50174193
vist läks õnneks.
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Niisiis, üleval ka minu kaamerast leitud kraam: http://piltwerk.maddog.ee/track20090517
Kõik muu jutt on täiesti sama. Tapeeti saab nõudmisel.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Kas see pühapäev ka minejaid on ?
Ise lähen kyll Aravetele, juhul kui vihma ei saja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.