Milline avatava lõuaosaga kiiver ?

Kasutaja avatar

sang

Re: Milline avatava lõuaosaga kiiver ?

Lugemata postitus Postitas sang »

Ostsin viimaseks kiivriks Lazer Granville GT. Maanteel pikka otsa sellega eriti sõitnud pole, küll aga linnas, nii et mingi kogemus on. Selle kiivri eripäraks on alumise serva lõuale hästi lähedal asetsemine, kui on esiletungivam lõug, siis jääb see küll segama. Pinlock on täiesti olemas ja toimiv. Ventilatsiooni kohta ei oska ausaltöeldes midagi tarka öelda, sõites otseselt vahet ei tunneta, kas ava on lahti või kinni, kuid samas ei ole tundnud erilist meelepaha või ebamugavust liigse kuuma või jaheduse üle. Kõrvaklappe saab installida küll, kõrvade kohal asetsevad padjakesed käivad välja, nii et saab kas nende külge või nende asemele midagi ehitada. Müra suhtes ei ole tegemist nii vaikse kiivriga kui C2 või C3, kuid vähemalt Nolani või Shoei tasemel on see küll. Enda napp praktiline kogemus näitab, et kui ilma kõrvatroppideta tekib maanteel sõites siiski tuntav müra, siis kõrvatroppe kasutades on kiivris vaikus.

Sain kiivri ostetud üleeelmisel sügisel (vist?), kui soodushind oli ülihea. Kas ostaksin ka praeg? Jah, hinna ja kvaliteedi suhe on väga OK.

Ise proovisin enne selle ostmist läbi vähemalt poole sinu nimekirjas olevatest kiivritest, mingi Suomy oli veel lisaks ja valik langes kahel põhjusel: ma ei leidnud tegelikult ideaalset kiivrit, see oli ideaalile suht lähedal ning hinna-kvaliteedi suhe pluss positiivsed veebiarvustused kallutasidki ostule. Minu probleem on selles, et mul on mittestandardne peakuju, suurem osa kiivritest loksusid või olid muidu ebamugavad, Granville oli ses suhtes kõige mugavam.Ma ei tahtnud mitte täiesti hästi sobiva kiivri eest suurt raha välja maksta, nii et ostsingi odavama ja võib-olla mitte nii vaikse kiivri, mis aga sobis peaga paremini.

Soovitan sulgi valida eelkõige peakuju järgi ja osta see kiiver, mis kõige mugavam on, mis ei loksu peas ja on muidu hea. Kui ainus sobiv kiiver on sigakallis, siis mu arust on ikka mõtet rahakotti pigistada ja see kõige sobivam kiiver ära osta, et pärast ei tekiks kehvema kiivriga sõites ja ebamugavusi kannatades kahetust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”