Autokoolid

Kasutaja avatar

nelesk
Tsikkel: tseebeeerr 600f

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas nelesk »

kennu14 kirjutas:

Ise teen Pärnu Bussipargis lubasi. A1 siis.
Siiamaani on suhtumine ja kõik muu hea olnud, aga ma pole veel sõidutunde teinud. Neid natuke kardan ka, kuna pole juba tükk aega tsikliga sõitnud ja vahest käib selline tunne läbi, et ei saa hakkama vms (hetkel tsiklit pole omal). On asjalik / asjatu sellist hirmu või tunnet tunda? :roll: Või õpetatakse hästi? Varem olen nii mõnegi masinaga kokku puutunud nt. külgkorviga Ural ja muude vähe lahjemate masinatega.
Ise loodan, et saan hakkama ja load tehtud korralikult, siis juba järgmisest kevadest saab vast isikliku masina selga :wink:

Hea suhtumine on muidugi tore asi, aga tsiklilubade tegemise juures on see vimka, et lõpuks pead sa ratta otsas kõik ise tegema. Kui midagi juhtub, siis ei saa õpetaja sul kõrval pedaale vajutada või rooli haarata. Päris algajatel saavad mööda platsi kasvõi kakskümmend ringi sabas joosta ja äreval hetkel tsiklil tagant otsast kinni võtta, et vaene õpilane ümber ei kukuks. Olen näinud ka, kuidas üks tüdruk pandi pukil seisva tsikli peale istuma, mootor käis, ja nii ta seal kohapeal keeras 15 minutit rutskat ja kakkus sidurit, et mingit tunnetust saada. Mul oli iga kord platsile lähenedes kerge värelus sees, aga sõitma hakates pole aega pabistada :) Sõitma peab :P :ner:

Olen väike, aga jõud on suur!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”