Milline avatava lõuaosaga kiiver ?
Re: Milline avatava lõuaosaga kiiver ?
Dock kirjutas:Ghost kirjutas:jansa kirjutas:Pea kuju paneb kiivri ostule suht suured piirangud, olgu kiiver nii hea kui saab vähegi olla. Mul pikk ja kitsas pea, tuli osta see mis peas kõige mugavam. Välimusest ja vaikusest saab ainult unistada. Ostsin endale Lazer Revolution-i, peas väga mugav ja natuke vaiksem ka kui eelmine kiiver milleks oli Airoh Mathisse. Airoh-iga polnud üldse rahul, kuid ilmselt mängis siin suurt rolli mu pea kuju.
Kuidas selle Lazer Revolutioni kõrvade osa sees, kas ruumi on et kiivriside klapid paigaldada või on polster tuugalt vastu kõrva ? Kuidas üldine mulje on peale mugavuse peas, kas visiiri avamine, lõua avamine ja päikesevisiiri kasutamine on mugav ja kas päiesevisiir on piisavalt tume, osade kiivrite kohta olen lugenud et päikesevisiir on super tore asi ja mugav edasi tagasi liigutada aga kui on liiga hele ja ikka kissitad silmi või pead prillid lisaks pähe toppima siis kaotab oma mõtte. See hingamismask seal sees , kas see on aiukene väljapääs et visiir ei läheks uduseks ? See lenduri mask ei meeldi üldse kohe, kui tõstad lõua ülesse siis vaja veel mingit maski eraldi hakata ära võtma või see väga madalate tempide juures vajalik ning see lisavarustusena ?
Kas ventilatsioon toimib või on lihtsalt kenad augud kiivris ?
Ostsin Motopostist Lazer Revolutioni talvisel soodukal. Kõrvade ümber on ruumi mumeelest küllaga, mul oli harjumatu see, et pigem lõug on vastu koguaeg ja tuulega surub kõvemini. Suurem kiiver logiseks peas kindlasti. Päikesesirm on hea, omal veel prillid ka mahuvad alla mõnusalt. kõhapeal tõmbab ususeks klaasi, kuid väikese liikumisega on kohe hetega puhas.Avamine ja päikesesirmi liigutamine mõnus, kuid lõua sulgemine tahab kahte kätt, ühega kuidagi ei klõpsa kinni... Teine teema on muidugi tuulemüra,aga pole teistega võrrelnud ja TDM ka muidugi ise. Kuid mingil kiirusel ja tuulega pead 90 kraadi keerates tegi kiiver järsku sellist kriuksuvat lärmi , et ehmatus oli kole. Plaanin proovida kõrvatroppe!
Erinvatel inimestel erinevad arvamused. Ostsin endale kiivri ka sooduka aeg. Lõua avamine mulle meeldib saab ühe käe, kahe näpuga lahti. Minul välinevisiir seistes uduseks ei lähe,päikese oma aga küll, kuid mitte segavalt. Visiiri avamisega on hetkel veel probleem kuna avamiskõrvad on lühikesed ja kindaga ei leia neid hästi ülesse. Päikesevisiiri liigutamine on ok. Üks miinus on veel see, et välisvisiiri ülesse tõstes tõuseb ka päikesevisiir. Mask on lisavarustus ja motodepoos öeldi, et mägedes sõitmiseks mõeldud. Minu jaoks on päikesevisiir piisavalt tume, lisa prille ei kasuta. Klappide kohapealt ei oska midagi öelda aga läheb vist väheke raskeks (kuidas kellegil). Linna kiirusega sõites ja kõrvale vaadates teeb lõuaosa imelikku plärinat. Esimesel korral ehmatas ära arvasin, et rattal midagi viga. Sõites puhub tuule ka kergelt näkku. Lõual on minul piisavalt ruumi (mul on rihm lõdvalt kinni, sest muidu tekkib poomis tunne).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.