Milline avatava lõuaosaga kiiver ?
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Milline avatava lõuaosaga kiiver ?
jansa kirjutas:Pea kuju paneb kiivri ostule suht suured piirangud, olgu kiiver nii hea kui saab vähegi olla. Mul pikk ja kitsas pea, tuli osta see mis peas kõige mugavam. Välimusest ja vaikusest saab ainult unistada. Ostsin endale Lazer Revolution-i, peas väga mugav ja natuke vaiksem ka kui eelmine kiiver milleks oli Airoh Mathisse. Airoh-iga polnud üldse rahul, kuid ilmselt mängis siin suurt rolli mu pea kuju.
Kuidas selle Lazer Revolutioni kõrvade osa sees, kas ruumi on et kiivriside klapid paigaldada või on polster tuugalt vastu kõrva ? Kuidas üldine mulje on peale mugavuse peas, kas visiiri avamine, lõua avamine ja päikesevisiiri kasutamine on mugav ja kas päiesevisiir on piisavalt tume, osade kiivrite kohta olen lugenud et päikesevisiir on super tore asi ja mugav edasi tagasi liigutada aga kui on liiga hele ja ikka kissitad silmi või pead prillid lisaks pähe toppima siis kaotab oma mõtte. See hingamismask seal sees , kas see on aiukene väljapääs et visiir ei läheks uduseks ? See lenduri mask ei meeldi üldse kohe, kui tõstad lõua ülesse siis vaja veel mingit maski eraldi hakata ära võtma või see väga madalate tempide juures vajalik ning see lisavarustusena ? Kas ventilatsioon toimib või on lihtsalt kenad augud kiivris ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.