A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 111
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Tehnilisest küljest ei ole digi-allkirja küsiv küsitlus mingi probleem, nagu ka selle sidumine pangalingiga. Rohkem on küsimus, kas ma ise annaksin allkirja igale netiküsitlusele, mis mu teele sattub läbi pangalingi või digi allkirja? Mina isiklikult ei annaks ja sama on ilmselt veel paljude inimestega. Milleks on vaja kellelgi sellist infot minu kohta? Sellel põhjusel ei ole ka antud küsitlus niimoodi tehtud.
Samamoodi ei ole ma mitte kunagi näinud, et kui tehakse muud rahva küsitlust vms., et keegi küsiks minu isikut tõendavat dokumenti näha.
Ülejäänu on juba härra enda traagika
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Mis asi on "kevadine autosõit" ?
http://www.pohjatuultepojad.net
-
- Tsikkel: Freewind
"Kevadine autosõit" on olukord, kus tänavaile ilmuvad kõik need, kes talvel sõita ei julge. Teed on täis uimaselt venivaid autojuhte, kes kogenematusest teevad tohutult elementaarseid vigu. Liiklusohtlike olukordi tekib kevadel oluliselt rohkem kui talvel, vaatamata parematele tee ja ilmastikuoludele.
Tartus parkinud aastast 1971.Trahvi ei ole tsikli park.eest saanud. 2007 aastal parkisin Ülikooli tn.ja Lossi mäe otsa juures ,sinna lillepottide vahele,kus jalgratttaid saab panna.Siis helistati politseist ja paluti mujale parkida.
Aeg oleks Euroopast eeskuju võtta,Berni kesklinnas Münsteri kiriku juures eraldi tsikliparkimise jooned maha veetud ja sildid üleval,kus palutakse tagasi tulla.
-
võtame nüüd sõbrad ja sugulased, lelled ja vanaemad kampa ja teeme numbri ilusti ümaraks.
Tundbu, et mõne nädala pärast on tulemas sobiv hetk allkirjad pidulikult härradele Linnavalitusest üle anda.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
ma täna hakkasin raatuse kaubamaja juures testima
ratas seisab kõnniteel akna all ja ei sega jalkäiaid
näis kas tulevad kallale
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Kõnniteel parkimine on teine teema, kui tasulisel alal tsikliga tasuta parkimine. Kõnniteel parkimise koha pealt pole linnal midagi öelda, sest see LS järgi lubatud ainult siis, kui on vastav liiklusmärk.
-
aga kunagi oli mingi teema ka kõnniteega et 1,5m. pidi jääma jalakäiale siis ok ?
võsapets ajas ju lausa politsei mupole kallale
ma mõõtsin ära et praegu jääb rohkemgi veel ...
Liiklusseaduses on kirjas, kui palju peab kõnniteel vaba ruumi jääma, aga kas ei ole seadust, mis ütleks, kui palju peab sõiduteele vaba ruumi jääma?
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Liiklusseaduses kenasti kirjas:
§ 48. Piirangud mootorsõidukite liiklusele
(3) Kõnniteel võib:
1) peatuda ja parkida, kui see on liiklusmärkide või teemärgisega lubatud;
2) peatuda ja parkida liikumispuudega juht, kelle sõidukil on käesoleva seaduse lisa 2 kohane parkimiskaart;
3) peatuda veose laadimiseks, kuid mitte lähemal kui 15 meetrit ühissõidukite peatuskohast.
(4) Käesoleva paragrahvi lõikes 3 nimetatud peatumise ja parkimise korral peab jalakäijale jääma vabaks vähemalt 1,5 meetri laiune käiguriba.
Seega vabad meetrid ei loe, kui pole tegemist eelpool loetletud erisustega.
Olen ise ka ruumipuuduse korral rakendand kõnniteel parkimist lootes, et trahvi ei saa, aga kui saan, tean et ise olen süüdi.
Sõiduteel parkimise ja peatumise reeglid on kirjas LE 13. peatükis
ärge puuksutage oma seadustega, antke oma allkiri ja siis vaatame mis juhtuma hakkab.Mul antud.
krt, kas tundub ainult mulle, või üritab siin keegi odavat "feimi" saada, 75% postidest kogu lehel on selle mehe omad. Vabandan kui mööda panin ja solvasin kedagi.
SÕIDAME edasi.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
magnus0c kirjutas:mida Sa silmas pead? ja keda?
Vaata üks post ülespole (herr von klemmer) lammutas terve ööläbi
liitusin alles, ei tea ju palju tohib kirjutada, sorry kui kedagi häiris.Ja üks õhtune kange kohvi tegi ka oma töö. proovin edaspidi käed taskus hoida.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Tegelt tahaks teada, kas keegi reaalselt tegeleb sellega edasi ka või lihtsalt tühja käis allkirjade kogumine?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
Kipsi kirjutas:Tegelt tahaks teada, kas keegi reaalselt tegeleb sellega edasi ka või lihtsalt tühja käis allkirjade kogumine?
"märka mootorratturit" kampaania raames peaks toimuma Tartus väike väljasõit ja selle raames peaks saama allkirjad paberkandjal õigete inimesteni toimetatud.
Kui kuupäevad ja kellaajad on konkreetsed annan teada. Mai esimene nädal võiks olla orienteeruv aeg.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
"Märka Mootorratturit" võiks ka ikka seeaasta ära toimuda jah
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänatud: 11 korda
Minuga tuli ükspäev kaubamaja turvamees rääkima, et kus on minu parkimis pilet. Mina ülesin, et pole kunagi võtnud jne Siis tema, et meil on ikka eraparkla ja tuleb võtta ikka pilet, tema ekraanilt nägi, kuidas ma tõkkepuudest mööda tuiskasin jne.
Taskus pole veel keegi ütlema tulnud. Samas vahepeal sõidan niisama sealt läbi, et kuulata mootorit "nurrumas" Ei viitsiks eriti sellepärast piletit ka hakata võtma.
Kox kirjutas:"Märka Mootorratturit" võiks ka ikka seeaasta ära toimuda jah
Julgen lubada, et Mai alguses teeme asja ära. Parkimise lugu esimene. Andke toetushääli senikaua, järgmine nädal tuleb täpsem info üles.
A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Sõidame ühiselt Tartusse 9. mail väljumisega kell 9.00 Ülemiste keskuse parklast, et toetada Tartlaste kodanikualgatust mootorrataste tasuta parkimise võimaldamiseks (http://www.rusikas.ee/moto/ ). Loodame oma ühendatud jõududega eesmärgi saavutada või siis vähemalt teema üleval hoida. Eelnevalt oleme saatnud ka kirjaliku pöördumise koos vastavate ettepanekutega, millele ootame ka kirjalikku vastust.
Tartu Linnavalituses esindajatele antakse üle ettepaneku toetuseks kogutud poolthääled koos ühispöördumisega Otepää Motoklubi poolt korraldatava Mootorratturite Kevadpäeva paraadi raames. Allkirjad antakse üle paraadijärgsel kogunemisel Tartu kesklinnas. Suured tänud korraldajatele sellise võimaluse eest!
Ajakava
9.00 väljumine Ülemiste parklast
10.10-10.30 vahepeatus Mäo-Risti Statoilis
12 - Tartu
13.00 Paraad ja allkirjade üleandmine
NB! Sõidetakse rahulikult liikluseeskirju ja grupisõidureegleid järgides, vahepeatus võimaldab mahajäänutel ilma liigse kimamiseta järele jõuda. Tagasi ühise orgunniga ei sõideta.
Kontaktisikuks on Jets (tel 56999499, e-post: info@mootorrattur.ee ).
Samuti otsime paari vabatahtlikku, kes võtaks sellise ühissõidu vedamise Pärnust Tartusse.
- Korraldajate eesmärk on toetada algatusi ja inimesi, kes meie mõttelaadi jagavad. Selleks toimub käesoleval aastal erinevate sõitude sari „Ratastel on Elu!“, mis on välja kasvanud 2008.a. „Märkan mootorratturit!“ kampaaniast.
Junzu kirjutas:Minuga tuli ükspäev kaubamaja turvamees rääkima, et kus on minu parkimis pilet. Mina ülesin, et pole kunagi võtnud jne Siis tema, et meil on ikka eraparkla ja tuleb võtta ikka pilet, tema ekraanilt nägi, kuidas ma tõkkepuudest mööda tuiskasin jne.
![]()
Taskus pole veel keegi ütlema tulnud. Samas vahepeal sõidan niisama sealt läbi, et kuulata mootorit "nurrumas"Ei viitsiks eriti sellepärast piletit ka hakata võtma.
Kuna olen Kaubamajas turva siis võin öelda ainult seda, et tõkkepuust mööda sõites võite masina nässu ajada .... muud midagi ...
Üldiselt on tsiklitega suht suva ... Kaubamaja parkla on ettenähtud autodele mitte kaherattalistele ...
Mõni kergem ratas (ntx vb mõni8 2008 R6) ei pruugigi piletit saada sest on liiga kerge ...
vot .. ehk oli kasulikku juttu
UP!
Bladyhell kirjutas:Sõidame ühiselt Tartusse 9. mail väljumisega kell 9.00 Ülemiste keskuse parklast, et toetada Tartlaste kodanikualgatust mootorrataste tasuta parkimise võimaldamiseks (http://www.rusikas.ee/moto/ ). Loodame oma ühendatud jõududega eesmärgi saavutada või siis vähemalt teema üleval hoida. Eelnevalt oleme saatnud ka kirjaliku pöördumise koos vastavate ettepanekutega, millele ootame ka kirjalikku vastust.
Tartu Linnavalituses esindajatele antakse üle ettepaneku toetuseks kogutud poolthääled koos ühispöördumisega Otepää Motoklubi poolt korraldatava Mootorratturite Kevadpäeva paraadi raames. Allkirjad antakse üle paraadijärgsel kogunemisel Tartu kesklinnas. Suured tänud korraldajatele sellise võimaluse eest!
Ajakava
9.00 väljumine Ülemiste parklast
10.10-10.30 vahepeatus Mäo-Risti Statoilis
12 - Tartu
13.00 Paraad ja allkirjade üleandmineNB! Sõidetakse rahulikult liikluseeskirju ja grupisõidureegleid järgides, vahepeatus võimaldab mahajäänutel ilma liigse kimamiseta järele jõuda. Tagasi ühise orgunniga ei sõideta.
Kontaktisikuks on Jets (tel 56999499, e-post: info@mootorrattur.ee ).
Samuti otsime paari vabatahtlikku, kes võtaks sellise ühissõidu vedamise Pärnust Tartusse.
- Korraldajate eesmärk on toetada algatusi ja inimesi, kes meie mõttelaadi jagavad. Selleks toimub käesoleval aastal erinevate sõitude sari „Ratastel on Elu!“, mis on välja kasvanud 2008.a. „Märkan mootorratturit!“ kampaaniast.
UP
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänatud: 11 korda
Panthera kirjutas:Junzu kirjutas:Minuga tuli ükspäev kaubamaja turvamees rääkima, et kus on minu parkimis pilet. Mina ülesin, et pole kunagi võtnud jne Siis tema, et meil on ikka eraparkla ja tuleb võtta ikka pilet, tema ekraanilt nägi, kuidas ma tõkkepuudest mööda tuiskasin jne.
![]()
Taskus pole veel keegi ütlema tulnud. Samas vahepeal sõidan niisama sealt läbi, et kuulata mootorit "nurrumas"Ei viitsiks eriti sellepärast piletit ka hakata võtma.
![]()
Kuna olen Kaubamajas turva siis võin öelda ainult seda, et tõkkepuust mööda sõites võite masina nässu ajada .... muud midagi ...
Üldiselt on tsiklitega suht suva ... Kaubamaja parkla on ettenähtud autodele mitte kaherattalistele ...
Mõni kergem ratas (ntx vb mõni8 2008 R6) ei pruugigi piletit saada sest on liiga kerge ...
vot .. ehk oli kasulikku juttu
A kuidas ma siis käituma pean? Kui ma ka näiteks piletit ei saa ja masinat ka nässu ei taha ajada? Sõidan tuldud teedpidi tagasi? Ja kuidas ma masina segi ajan, kui ma nendele mattidele ei sõidagi,vaid kohe mööda tõkkepuust? Keeruline värk.
Tahaksin veel viimast korda teemat tõstatada, laupäeval on allkirjade üleandmine. Kellel võimalik võiks veel antud allkirja kogumist reklaamida ja oma sõpradele-tuttavatele edasi saata, marudalt hea oleks kui tuleks 1100 allkirja kokku, kuna hetkel veel mõned libanimed ja duplikaadid sees siis oleks 1000 piir kindlalt lõplikus listis ületatud.
panen veel lingi siia: http://rusikas.ee/moto/
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.