"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
lärm kirjutas:Pihlakas sitaratas tee üks võistlus ära ja siis vaata mis kulutused tulevad.Arvan et siis räägid teist juttu et 450eek kallis,mida sa siin igakord sogad.
Jutu jätkuks tahaks veel öelda härra Lärm pasakärakas, et olen sinu võistlustel käinud algusest peale. Teiseks olid mul numbrid küljes ja kolmandaks pole keegi minu e-mailile vastanud, mille saatsin margus@dakar.ee antud adressile.
Lisaks arvesta sellega, et nõuan sinult raha lõhutud käekatsme eest, sest ühes liivases kurvis oli rööbas, kus ma kukkusin ja ühel tõusul oli lahtine kivi.
Olge nüüd toredad poisid proovige ennast mitte kohale vedada järgmistele üritustele,sest seda hala lugedes hakkab "naise tunne tekkima"
Kõige lihtsam on selle asjaga mitte tegeleda,see rahakotile kõige kasulikum.
Ära muretse, ega ei vea ennast tõesti enam kohale, mitte et ma oleks hullult pettunud, et oma tulemust ei näe, aga pigem on asi rahalises väljaminekus.
PS: Üks asjalikum märkus selle korralduse kohta: ei tea nüüd, kes see oli EMF rida, aga peale võistlust, kui tahtsid transponderid tagasi viia, siis kedagi bussi juures ei olnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.