Eesti Statoil
Re: Eesti Statoil
Eks erandid kinnitavad reeglit, sest teeninduse tase on tõesti üle keskmise Statoili jaamades, 4a. olen püsiklient ja ka kuldkaardi omanik ning põhjust nuriseda pole. Näiteks kord bensu eest makstes tibi käevangus kurtis mulle peavalu, teenindaja seda kuuldes tõi kohe miski ibuprofeni tableti kuskilt tagant. Tasuta. Teinekord jätsin bensukorgi auto katusele ja sõitsin minema, paari tunni pärast avastasin lolluse ja läksin tagasi otsima seda kolonka ümbrusesse, kusagil ei vedelenud. Läksin sisse siis, et ostan ajutise plastikust jubina sinna augu ette, aga müüja tõmbas leti alt minu õige korgi ja avaldas arvamust, et ehk sobib see paremini. Kohv kah vägagi joodav neil. Normaalne ju.
Miinused: Jõhvi jaamast sain solki korra paaki autole, veidi puterdas, aga teele päris ei jäänud õnneks. Pärast Põhjarannik kirjutas ka, et oli miski vesi mahutisse sattunud või midagi. Siis rehvimanomeetri teema võiksid nad korda teha, valetavad enamasti päris korralikult. Tundub aga, et tendents ongi üle minna digitaalsetele, siin-seal juba on näha, need paistavad täpsed olema.
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.