Eesti Statoil

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
puma

Eesti Statoil

Lugemata postitus Postitas puma »

Mõtlesin kaua,enne kui selle teema postitasin.Oleme paari kolme tsikliga mitu aastat mööda Eestit seilanud,Statoili jaamades tankinud ja probleeme pole olnud. 01.05.09.sõitsime Pärnusse läbi Viljandi,tankisime Endla t.Statoilis ja seal tembeldati meid potensiaalseteks bensiinivarasteks.(Me teame küll teid tsiklimehi,sõidate bensu eest maksmata minema.) Probleem tekkis sellest, et me tema arvates VIST parkisime peale tankimist oma tsikleid liiga kaua ja tahtsime peale bensu veel midagi osta.Kas oli klienditeenindaja milleski pettunud??? või peavad korralikud tsiklimehed kanistriga benssu ostma? Klient pidi küll Kuningas olema, aga klienditeenindaja on vist kuningast kõrgemal ametikohal.Väga s**t tunne jäi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasutaja avatar

Sebar
Tänatud: 1 kord

Re: Eesti Statoil

Lugemata postitus Postitas Sebar »

Paari teenindaja pärast, kellel on kvartalite kaupa päevad, ei ole mõtet rahvusvahelist kvaliteet-o-tanka-ketti maha teha.
Sama hästi võiks kolja ja vasja pärast Rakvere ka Püssi maha teha.

Hundiralli
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Sebar kirjutas:

Paari teenindaja pärast, kellel on kvartalite kaupa päevad, ei ole mõtet rahvusvahelist kvaliteet-o-tanka-ketti maha teha.

Iga teenindaja peaks mõtlema, et ta ei tööta enda vaid oma tööandja nimel.
Iga juht, kes sõidab firma sõidukiga, millel on tema tööandja logod peal - peaks mõtlema, kuidas ta esitleb oma tööandjat, kui ta rikub liiklusseaduseid või eirab hea käitumise tava.
jne

Kui inimene ei taha teha tööd seal, kuhu ta kunagi kandideerinud on, siis tuleb tal lahkuda.

NB! Olen esitanud testküsimuse erinevates tanklakettides: "Mis te teete siis kui ma tangin kütust, aga kassa juurde maksma tulles selgub, et mul ei ole vahendeid tasumiseks?"
Statoili keti teenindajad andsid tookord minu jaoks kõige inimsõbralikuma vastuse.

Seis 1-1

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

Sebar

Lugemata postitus Postitas Sebar »

mufista kirjutas:
Sebar kirjutas:

Iga teenindaja peaks mõtlema, et ta ei tööta enda vaid oma tööandja nimel.
Iga juht, kes sõidab firma sõidukiga, millel on tema tööandja logod peal - peaks mõtlema, kuidas ta esitleb oma tööandjat, kui ta rikub liiklusseaduseid või eirab hea käitumise tava.
jne

Kui inimene ei taha teha tööd seal, kuhu ta kunagi kandideerinud on, siis tuleb tal lahkuda.

Jah, aga kõiki, kel närvid läbi on, turvatöötajateks ka ei võeta. Tuleb majandussurutise ajal oma töökohast kinni hoida.

Hundiralli
Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Tundub jah, et sattusid lihtsalt pahas tujus või siis teenindajaks mitteloodud inimesega kokku. NIme jätsid meelde, selle teenindaja oma? Kuidas kohalikel kokkupuude selle teenindajaga siiani olnud? Kui inimene juba ennegi mingi sarnase käitumisega nö silma paistnud, siis ei ole sellise koht kindlasti teenindussfääris ja tuleks juhtkonnale vastav märgukiri saata, miks mitte e-posti teel.

Keretööd

Teema algataja
puma

Sebar kirjutas:

Sorry.Jutt pole Tanklaketi mahategemises,tangin Statoilis ka edaspidi,aga asi on suhtumises.

Kasutaja avatar

mufista

Sebar kirjutas:

Jah, aga kõiki, kel närvid läbi on, turvatöötajateks ka ei võeta. Tuleb majandussurutise ajal oma töökohast kinni hoida.

Siis me räägime ju ühest ja samast asjast. Antud teenindaja järelikult ei soovinud oma töökohta hoida ja kui ta leiab, et tal on õigus selliseid kommentaare teha, siis tehku oma firma ja loopigu sarnaseid kommentaare.

Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

Paar aastat tagasi oli ka mul ühes Tallinna Statoilis kogemus, kus tankima asudes ei tulnud püstolist tilkagi. Mõeldes, et see selle tankuri viga suundusin järgmise poole... sama jama. Minnes siis putkasse aru pärima sain ebaleva/häbeliku vastuse, et "nad ei olnud kindlad kas maksan hiljem kütuse eest". Minu küsimuse peale, et kas pean kiivri kindad ja rahakoti letti panti andma, et natukenegi kütust saada, häbelikult teatati, et nüüd saab.
Samas on/oli Tallinnas üks Statt kadaka teel, kus enne peab maksma ja siis saab tankida. Seal on mul mitmel korral old hea kogemus, et tsiklimeest märgates lastakse paak täis panna ja seejärel maksta.

Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee

Teema algataja
Moody

Lugemata postitus Postitas Moody »

Nonii..

Kuna ise olen pidevalt seotud olnud klienditeenindamisega nii otseselt kui kaudselt, siis mainiksin ära ühe pisiasja - klient on kuningas, klienditeenindaja on Jumal! Üks pool sellest lausest jooksis ka eelnevalt ühes postituses läbi, aga see selleks. Ära isiklikult võta. Selline väike levinud ütlus; kes teab, see teab :)

Klienditeenindaja peab olema lahke, tore, hea, ilus jne. Okei, loomulikult. Täiesti nõus. Aga äärmiselt nõme on lugeda, kus kellelgi jäi üks naeratus saamata või leti tagant vaatas vastu seitsme päevane habe - kõigil on halbu päevi ja teooria, et "kodu" tööle kaasa ei tooda, ei toimi. Ja see sama lause vastupidi samuti mitte.

"Mine töölt ära, kui sulle ei meeldi!" ütleb sulle täiesti võõras inimene. Kuidas sa reageerid, mufista? Lähed? Ja ära hakka mulle rääkima, et sa suudaksid ka kõige halvimal ajal pidevalt naeratada ja olla selline teenindaja nagu sinu arvates peaks ideaalne (või selle lähedane) olema.

Ei taha olla kellegi poolt või kellegi vastu - kuidas tahes siit välja loetakse, aga selliseid (oleme ausad) väikeseid asju nagu siin käsitletakse võiks ikka läbi sõrmede vaadata. :)

Ja ma ei ole Statoili müüja!

hotsepp
Tsikkel: Suzu DL1000

Lugemata postitus Postitas hotsepp »

Naljakas tõdeda aga minuarust on just kõige suuremad probleemid nö suhtumisega just naisklienditeenindajatel. Võimalik, et neil va loodusega asi seotud aga kes teab. Ja ma mul ei ole naiste vastu midagi, seega ärge hakake kohe materdama.
97-98 aasta olin Endla Shellis tööl ja pean tõdema, et nö "ära sõitte" oli tol ajal suht vähe. Ja ei mäleta et tsiklistid oleks pattu teinud, ei, autod rsk. Ja mis veel kõige hullem siis üks tihedamaid "ära sõitte" tegijaks oli tankla juhataja ise. Minu konto alt ei saanud ta ühtegi teha, küll aga mu paariliselt (naisterahvas), tema konto alt tegi seda mitu korda, sest tüdruk ei julgenud ei öelda. Kas ka Shell peakontoris seda ka arusaadi, kes teab.
Minul on Statoil ketis valdavalt head kogemused (kuigi kohvid võiks tanklaketil samad olla, mitte et igaüks hangib erievalt, või on tõesti masinates nii suur erinevus, et maitsed lausa katastroofilised).

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Kohvi hinnad samuti.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

Kuulge,ega Te pole aadlipreilide instituudist,et mokad solvumisest pruntis! Üks pirtsakas teenindaja on vast väärt veidi pikemat pilku ,eriliselt vinguva tegelase käest võiks ju küsida ,et kas Teie krooniline alanikutus on vingumise põhjus või tagajärg!´,aga egas sellepärast maailm seisma jää, ratturi oma eriti...

Haapsalus oli selline koht nagu SAUNA POOD, kus seinal seisis plakat: Sina ei ole Jumal ja meie pole inglid,kui sinul on meri põlvini,on meil sinust kõrini...

Muretuid kilomeetreid!

Teema algataja
Priidik199

Lugemata postitus Postitas Priidik199 »

Üldiselt on Võru Statoili klienditeenindajad küll väga heal tasemel. Alati saab bensiini kätte ja hea tuju, sest pidevalt on "Tere! :) ","Palun" , "Aitäh" ja muud toredad väljendid ka. Mina tangin alati kiiver peas ja maksan samuti, probleeme pole olnud.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Klient on kuningas ... kui ta ka käitub kuningana. Lisaks on veel õuenarrid jm tegelased...
NB! Se ei olnud vihje teemaalgataja kohta vaid neile enda arvates "kuningatele" kes tavaliselt leti ees jalgu trambivad ...

terv
Kris.
XVZ.13 TF - Big Blue Light

Kasutaja avatar

mufista

Moody kirjutas:

"Mine töölt ära, kui sulle ei meeldi!" ütleb sulle täiesti võõras inimene. Kuidas sa reageerid, mufista? Lähed? Ja ära hakka mulle rääkima, et sa suudaksid ka kõige halvimal ajal pidevalt naeratada ja olla selline teenindaja nagu sinu arvates peaks ideaalne (või selle lähedane) olema.

Fleiiiim! :lol:

Ka mina olen otseselt ja kaudselt teenindusega seotud olnud.
Moody, ma olengi ära läinud, sest ma ei olnud oma töös enam hea. Miks? Sest ma ei suutnudki enam naeratada ja kui sa näed, et töö sinu käe all enam ei suju, siis tuleb ära minna ja parematele vaba tee anda. Lihtne!
Nüüd ma olen tudeng ja rott ja loodan, et ei peaks oma tsiklit keset hooaega maha müüma. Ent siiski, siiski loodan, et minu loobumine on teinud kellegi teise elu paremaks. JA! Ma tean inimest, kes suudab ka halvematel päevadel naeratada ja peaks ütlema, et see inimene on ka minu kallal päris palju vaeva näinud, et ma paremaks muutuksin. Veel on pikk tee täiuslikkuseni, aga siiski...

Kõik need lööklaused on ka toredad, aga NB! Nendes lausetes on hoiatatud, et kui sa käitud nagu värdjas, siis ära oota ka meilt lahket nägu. Ja ma olen sellega 100% nõus. Seal ei ole ju kirjas, et kui sa siia tuled, siis me "paneme sulle kohe ära". Mida too Statoili müüja ka tegi.

Teades rahva "vajadust" foorumites vaielda, maha teha jne on mul Puma üle väga hea meel, et ta üldse julges selle teema üles võtta. (w)
Juba ma näen ka suhtumist, et noh meil kõigil on halvemaid päevi jne, aga ma ei saa ühest asjast aru:
Miks me inimesed, oma "halbadele päevadele" viidates, ruineerime teineteise ajusid?
Kas see on siis kellegi vabandus?

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas intz »

Teades, et need tüdrukud olematu palga eest orjatööd teevad ja meie ees lömitama peavad, võib ehk vahest andeks anda? Mina olen igaljuhul näinud oluliselt rohkem m**n* kliente, kui klienditeenindajaid. Isegi imetabane, kuidas nad vastu peavad. Vaja siis kohe täristama hakata :)

Kasutaja avatar

Piimanina
Tsikkel: Ducatisti
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Piimanina »

intz kirjutas:

Teades, et need tüdrukud olematu palga eest orjatööd teevad ja meie ees lömitama peavad, võib ehk vahest andeks anda? Mina olen igaljuhul näinud oluliselt rohkem m**n* kliente, kui klienditeenindajaid. Isegi imetabane, kuidas nad vastu peavad. Vaja siis kohe täristama hakata :)

Eeemm...Statoili töötajad ei saa väikest palka(klienditeenindajad)!!!

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Piimanina kirjutas:

Eeemm...Statoili töötajad ei saa väikest palka(klienditeenindajad)!!!

Seda olen ka mina kuulnud, nüüd tahaks teada, mis see "hea" palk siis on? Numbriliselt, kui võimalik? Puhtkadedusest tahaks teada.

Minu püsitanklas Magistralis on väga šeff seltskond koos, lausa nii mõnna on tankima minna, et proovin alati sinna jõuda :)

Siipel

Lugemata postitus Postitas Siipel »

Hoi ärge nüüd nende müüjate kallal ilkuge midagi. Nende töö ei ole meelakkumine!
Selle varastatud kauba peavad nad paraku omast taskust kinni maksma.
Viimasel ajal on selliseid varguseid palju rohkem kui aasta tagasi.

Ma ise olen aru saanud, et kui tahta normaalset teenindust ja naeratavat teenindajat siis tulen ennekõike ise naeratada!
Teenindaja ei ole ori! Kõik arusaamatused saab laheda jutuga kiirelt naljaks keerata:)

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Priidik199 kirjutas:

Üldiselt on Võru Statoili klienditeenindajad küll väga heal tasemel. Alati saab bensiini kätte ja hea tuju, sest pidevalt on "Tere! :) ","Palun" , "Aitäh" ja muud toredad väljendid ka. Mina tangin alati kiiver peas ja maksan samuti, probleeme pole olnud.

OT ja ära võta südamesse aga Sa sõidad ju rolleriga kah, seepärast ei olegi probleeme :bsmile:

Teemasse: Siiani Statolist ainult head kogemused...
Kui ma tsiklit käima ei saanud ja rehv katki oli siis kutsuti minu palvel takso mulle, et ma õigeks ajaks tööle jõudsin ... ja kui selgus et mul pole piisavalt raha, siis usaldusel lubati mul lahkuda, et saaksin raha juurde tuua....
mõlemal korral tänutäheks Geiša shokolaad ... :bsmile:

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

ma pole küll klinediteenindaja, kuid suhtlen päevast päeva väga paljude inimestega tööalaselt(ühed ja samad inimesed), ning olen jõudnud järeldusele, et esmamulje võib ka petlik olla... mõni inimene on lihtsalt oma kõne maneerilt selline, et tundub justkui ütleks halvasti või oleks vihane või mida iganes, kuid tegelt tihedamal suhtlusel saad aru, et inimene on täiesti sõbralik, midagi halba mõtlemata, lihtsalt hääle toon on selline, mis esialgu tekitab tunde, et heidaks justkui ette midagi...

ja kui ka keegi s****sti ütleb, siis mõtle ennem, mis sa ehk ise valesti tegid, et panid teda enda suhtes kaitsvale positsioonile... :bsmile:

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)
Kasutaja avatar

mufista

intz kirjutas:

Miks just lömitama? Ei pea ju lömitama. Tollel teenindajal oleks kena olnud oma arvamus ka enda teada jätta. Ning... nii palju kui ma ka teema algataja kohta tean - võin öelda ka, et täiesti normaalne inimene ju.

Ja äkki jääks ikka ühe kohtuasja juurde. Igaüks meist võib miljon näidet tuua, kus ja kuidas midagi tehti.

Kasutaja avatar

alopex
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas alopex »

puma kirjutas:

01.05.09.sõitsime Pärnusse läbi Viljandi,tankisime Endla t.Statoilis ja seal tembeldati meid potensiaalseteks bensiinivarasteks.!

Olles ise samal ajal tanklas ja kui korraga tuli tanklasse 20-30 ratast ja osad pargivad siin ja seal , osad tangivad- siis küllap tuli müüjatel külm higi kehale, sest nad pole harjunud sellise koguse ratturite saabumisega tanklasse , noh väikelinna värk (korraga tangib 1-2 masinat ja siis on veerand tundi aega, enne kui järgmine tuleb)

Kasutaja avatar

renXx
Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r

Lugemata postitus Postitas renXx »

Teemaalgataja, ära ulu!
A kui kiun tõesti nii väga välja tahab tulla, siis pane vähemalt teemale normaalne pealkiri. See "Eesti Statoil" kõlab nagu mingi hirmus lugu oleks lahti.
Jube häda ja hala mingi mõttetu värgi pärast. Äkki oli sul endal s**t tuju ja kujutasid ette et klienditeenindaja tegi sulle liiga ja nüüd nutad. Ehk oli seal hoopis miski huumor, ehk mitte. Igaljuhul mõttetu teema.
Ma ise pole Statoili klient, kuid vahel käin sealt kakaod ostmas ja kutsikad on maitsvad. Tavaliselt on olnud positiivne suhtumine.
Pealegi, kui miski häirib, siis saab ju alati küsida et milles on probleemi.
Masendav! Kohati tundub et inimestel läheb selles majandussurutises nii hästi et pole enam millegi muu kallal kiunuda kui võtta lambist mingi suva olukord ette.
Veel kibestunum pealkiri võiks olla "Maailma bensiinijaamad"
Aga väga lugupeetud isik, kellele nüüd valusasti varbapeale astuti ja kelle ego julmalt maa sisse trambiti ja sa juba selle teema tegid, ole rahulik ja ära võta ka minu postitust isiklikult. Muidu tuleb jälle uus teema teha.
R A H U !

Viimati muutis renXx, 03 Mai 2009, 22:29, muudetud 2 korda kokku.
Pilt

Pilt

Teema algataja
puma

alopex kirjutas:
puma kirjutas:

01.05.09.sõitsime Pärnusse läbi Viljandi,tankisime Endla t.Statoilis ja seal tembeldati meid potensiaalseteks bensiinivarasteks.!

Olles ise samal ajal tanklas ja kui korraga tuli tanklasse 20-30 ratast ja osad pargivad siin ja seal , osad tangivad- siis küllap tuli müüjatel külm higi kehale, sest nad pole harjunud sellise koguse ratturite saabumisega tanklasse , noh väikelinna värk (korraga tangib 1-2 masinat ja siis on veerand tundi aega, enne kui järgmine tuleb)

Sel ajahetkel olime tanklas ainult kahe rattaga.Leti ees oli peale meie ainut paar inimest, kellega tegeles teine klienditeenindaja.Enda arust oleme alati püüdnud viisakad olla ja enamusi asju naljaga võtta.Konkreetsel juhul see ei õnnestunud.Teema algatasin sellepärast,et mõne sitapea pärast, kes on tanklast maksmata lahkunud ei saa kõiki tsiklimehi bensuvarasteks tembeldada.

Kasutaja avatar

Piats

Lugemata postitus Postitas Piats »

Või siis teine variant on teeninduse poole pealt USA-st eeskuju võtta...

Kui kellegil on Usa-st vaja saada eestisse mingit tsikli juppi või midagi muud siis PM
Kasutaja avatar

tiigrr
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tiigrr »

puma kirjutas:
alopex kirjutas:
puma kirjutas:

Sel ajahetkel olime tanklas ainult kahe rattaga.Leti ees oli peale meie ainut paar inimest, kellega tegeles teine klienditeenindaja.Enda arust oleme alati püüdnud viisakad olla ja enamusi asju naljaga võtta.Konkreetsel juhul see ei õnnestunud.Teema algatasin sellepärast,et mõne sitapea pärast, kes on tanklast maksmata lahkunud ei saa kõiki tsiklimehi bensuvarasteks tembeldada.

No ju siis olite nii bensuvaraste nägu et teile oma kahtlusi ka väljendati. :D
Selle olukorra oleks igal juhul saanud kohapeal ära klaarida, mitte kirjutada siia teema nagu käes oleks maailmalõpp.
Ma ei saa aru, miks peab teisi seljataga kiruma!
Päikest ja naeratage rohkem!

sometimes angel, sometimes devil, but always me...

Teema algataja
kolekoer

Lugemata postitus Postitas kolekoer »

Huvitav, kas tõesti leidub idioote, kes mingi 10-15l pärast "ära sõitma" hakkavad ? :shock:
Suht meeleheitel peab ikka olema, kui paarisaja EEK pärast omale suure tõenäolsusega mingi
"jumalteabmissita" kaela tõmbad....

Statoilide teenindus tundub minule aga isemoodi fenomen. On see siis koolitus või piits / präänik,
aga kuidagi tase kõrgemal. Igatahes ei meenu olukord, kus oleks "müts näpus" leti ees oodanud,
kuna teenindajad omavahelise vestluse või tähtsa tel.kõne lõpetavad. ( kahjuks korduvalt juhtunud
meie "omamaistes tanklates") Kiire, konkreetne, viisakas ja meeldiv

T

Teema algataja
Priidik199

Lugemata postitus Postitas Priidik199 »

Panthera kirjutas:

OT ja ära võta südamesse aga Sa sõidad ju rolleriga kah, seepärast ei olegi probleeme :bsmile:

Mis see tähendama peaks? Pigem peaks rohkem kartma rollerijuhte kui tsiklimehi, sest neil pole numbrimärki ning raskem tuvastada.

Kasutaja avatar

ridariass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ridariass »

Eks erandid kinnitavad reeglit, sest teeninduse tase on tõesti üle keskmise Statoili jaamades, 4a. olen püsiklient ja ka kuldkaardi omanik ning põhjust nuriseda pole. Näiteks kord bensu eest makstes tibi käevangus kurtis mulle peavalu, teenindaja seda kuuldes tõi kohe miski ibuprofeni tableti kuskilt tagant. Tasuta. Teinekord jätsin bensukorgi auto katusele ja sõitsin minema, paari tunni pärast avastasin lolluse ja läksin tagasi otsima seda kolonka ümbrusesse, kusagil ei vedelenud. Läksin sisse siis, et ostan ajutise plastikust jubina sinna augu ette, aga müüja tõmbas leti alt minu õige korgi ja avaldas arvamust, et ehk sobib see paremini. Kohv kah vägagi joodav neil. Normaalne ju.

Miinused: Jõhvi jaamast sain solki korra paaki autole, veidi puterdas, aga teele päris ei jäänud õnneks. Pärast Põhjarannik kirjutas ka, et oli miski vesi mahutisse sattunud või midagi. Siis rehvimanomeetri teema võiksid nad korda teha, valetavad enamasti päris korralikult. Tundub aga, et tendents ongi üle minna digitaalsetele, siin-seal juba on näha, need paistavad täpsed olema.

Kawasaki GPZ500: R.I.P
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running

Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
Suletud

Mine “Vaba teema”