Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Re: Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

triplekix kirjutas:
egonr kirjutas:
pahadeplaneet kirjutas:

Äge oli :bsmile:
See on nüüd õige koht tervitada hälvik-bikereid kes oleks lapse surnuks sõitnud,hea et lapsel oli mõistust ja ei tormanud üle sebra.
sõitsime pärnuse sisse ja nägin et laps tahab üle minna piduradasin ja pliks jõudis ületada esimese rea,kui minu kõrvald värdjad bikerid täis pasaga mööda kütsid.
DEBIILIKUD OLETE MEHED :evil:
Sul võib olla ju tsikkel mis võtab 300 välja aga noh :wack:

mina 2 lapse isana oleks kindlasti näinud vaeva nende meeste üles otsimisega... oleks paar sõna rääkind nendega.

Ise küll seotud pole aga:
Paraadi eesmärk on sõita ühtses kolonnis ja nii kogu paraadi vältel. Kui oleks iga ülekäiguraja juures, kus ootas kas siis laps, pensionäär või noor ema lapsevankriga, seisma jäänud, siis poleks paraadil mõtet olnud, kuna see oleks väga laiali olnud hargnenud. Samuti annab vahe tekkimine autojuhtidele võimaluse paraadile vahele pressida.
Samuti oleks siis võinud punase tule taga seisma jääda.
Mu meelest on need mehed vähe naljaka mõtlemsega, kes paraadi ajal seisma jäävad, et inimesi üle lasta.
viisakus ja eeskirjadest kinnipidamine on tore, kuid paraad on paraad ja paraadil on omad reeglid.

Kell 15:00 oli ka paraad :shock:
Siis vabandan ja kahetsen sügavalt oma postitust.
VABANDAN :roll:

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”