K: uut tagarehvi bikele??

Credo

Re: K: uut tagarehvi bikele??

Lugemata postitus Postitas Credo »

Roth > ei pole võrdlusmomenti. Minu sõidustiil on ka paraku mitte eriti äkiline, pigem sirgelt ja legaalsetel kiirustel (või siis peaaegu). Tunnetus maantee peal on parem kui Metzeleril, linna kohta olen sinuga ühel nõul, kuid näita mulle rehvi, mis töötab pikirööpas mille põhja on installeeritud juhuslikkuse prinsiibi lusel suured augud. Võrdlus on Bridgestonega (BT020 olen sõitnud mõne teise ratta mõned tuhanded kilomeetrid), kuid siin soojenevad Pirelli omad paremini.
Kuna enamus sõitu see aasta on toimunud mujal kui Eestis ning suurtel maanteekiirustel, siis puhtalt touringu eesmärgil (sõita ca 10 tundi päevas, kiirteedel ja aeglaselt linnas) on mu eelistus senise kogemuse põhjal Pirelli (ahjaa... esirehv on veel Metzeler, selle peaks ka ära vahetama lähiajal).
Niisama Tallinna linnas ringi sõita ning Eesti piires matkata - Bridgestone või mõni muu, mis on veel pehmem. Kuna minu eelmine ratas oli Midnight Star, mille tagarehv väsis juba 8K km pealt ära (aga eks sai rehvi põletatud ka mõned korrad), siis 5-6k km läbisõit baigi rehvile on väga normaalne. Käekõrval lükates... jah... seda küsige sepa käest :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”