Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009
Moderaator: Moded
-
vrvz
Re: Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009
Ma ka esimest korda paraadile tulemas, koos kahe sõber tsiklimehega.
-
Nozzu
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 440 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Mina siin vahepeal kirjutasin homse Pärnu Postimehe esikaane valmis ![]()
Sajad mootorratturid üle kogu Eesti ning piiri tagant võtsid eile suuna Pärnu peale, et siin Eesti mootorrattahooaeg suurejoonelise paraadiga avatuks sõita.
Valju mürinaga saabusid nad ühe ja paarikaupa. Aga ka suurte, kümnetest ja kümnetest ratastest moodustatud gruppidena. Nii motoklubi värvikandjad kui üksikud hundid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest. Kaugemaltki.
Kella viieks pärastlõunal uhkeldasid Pärnu kesklinna sadamakail tuhatkond edevat kaherattalist. Massiivsed, päikesekiirtes sätendava kroomiga kaetud cruiserid, erksavärvilises plastikus kiired ja vihased sportrattad, jõulised enduurod – kõik, sõltumata margist või kubatuurist.
Siis aga vakatas Vallikäärus vidistavate lindude laul ning kahvatus taamalt kostuv liiklusmüra kui kõik see motomees ja -naine oma tsiklitele korraga starterit andsid ning õlg õla kõrval, ratas rattas tasapisi kiirust kogudes läbi linna liikuma hakkasid. Saatjateks kõnniteedel sammult tardunud poisikeste innukad viiped, tütarlaste pisut häbelikud pilguvolksatused ning meeste vaikiv tunnustus.
Kella kuueks jõudis motoriseeritud rongkäik Kuursaali juurde, kus Eesti mootorrattaklubide ühenduse korraldatud tsiklihooaja avamine jätkus varahommikuni kestnud raju peoga.
Veel natuke nokitsemist ja keelelist toimetamsit vajav tekst aga umbes nii ta võiks ju ilmuda. Või mis? Ok-ok, ma saan aru, et mõne mehe jaoks on see kindlasti liiga imal ja lääge aga ehk antakse andeks. Pealkiri kah puudu - ootan pakkumisi ![]()
-
kana
Nozzu, pealkirja ettepanek: TSIKLI VÕIM ![]()
Tütarlapsed pole ammu enam nii häbelikud, et ainult pilguga volksaks, vaata ette, lähevad tuuri ja näitavad möödasõitjatele oma tissegi (mõnes riigis, vist, eestis pole ise näinud).
Soovitus: tuuni stiili. Jõudu! ![]()
yanksel kirjutas:Nozzu, pealkirja ettepanek: TSIKLI VÕIM
Tütarlapsed pole ammu enam nii häbelikud, et ainult pilguga volksaks, vaata ette, lähevad tuuri ja näitavad möödasõitjatele oma tissegi (mõnes riigis, vist, eestis pole ise näinud).
Soovitus: tuuni stiili. Jõudu!
Krt, Jana.... hommikul vara juba tissidega vehkima, mis siis õhtuks veel juhtub.....
Ei aga tekst on hea ![]()
-
kana
Nuclear kirjutas:yanksel kirjutas:Nozzu, pealkirja ettepanek: TSIKLI VÕIM
Soovitus: tuuni stiili. Jõudu!Krt, Jana.... hommikul vara juba tissidega vehkima, mis siis õhtuks veel juhtub.....
![]()
Ei aga tekst on hea
Janek, ma ei vehi tissidega siin riigis ega mujal
(ok, nyyd tuleb kindlasti kommentaare ideedega, mis põhjusel ma seda ei tee...
)
Rispekt tsiklisõitjatele, mul tagasihoidlik profiil (kuni millegagi veel keksida pole omast arust, edevad oleme me kõik) ![]()
-
Nozzu
- Kontakt:
"Tsikli võim" on väga hea pakkumine. Aitäh. Aga vaja on ka aktiivset tegusõna. Ehk siis paneks: Tsiklid võtsid Pärnus võimust - see oleks selline hea jõuline pealkiri.
Ja just võimust, mitte võimu, muidu võiks arvata, et tsiklistid kukutasid Viisitamme. Mis oleks tegelikult hea variant aga...ärgem rutakem sündmustest ette:D
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 26 korda
Väga hea huumor
.
Oot ... või oli se tõsiselt mõeldud
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Nozzu kirjutas:Mina siin vahepeal kirjutasin homse Pärnu Postimehe esikaane valmis
Sajad mootorratturid üle kogu Eesti ning piiri tagant võtsid eile suuna Pärnu peale, et siin Eesti mootorrattahooaeg suurejoonelise paraadiga avatuks sõita.
Valju mürinaga saabusid nad ühe ja paarikaupa. Aga ka suurte, kümnetest ja kümnetest ratastest moodustatud gruppidena. Nii motoklubi värvikandjad kui üksikud hundid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest. Kaugemaltki.
Kella viieks pärastlõunal uhkeldasid Pärnu kesklinna sadamakail tuhatkond edevat kaherattalist. Massiivsed, päikesekiirtes sätendava kroomiga kaetud cruiserid, erksavärvilises plastikus kiired ja vihased sportrattad, jõulised enduurod – kõik, sõltumata margist või kubatuurist.
Siis aga vakatas Vallikäärus vidistavate lindude laul ning kahvatus taamalt kostuv liiklusmüra kui kõik see motomees ja -naine oma tsiklitele korraga starterit andsid ning õlg õla kõrval, ratas rattas tasapisi kiirust kogudes läbi linna liikuma hakkasid. Saatjateks kõnniteedel sammult tardunud poisikeste innukad viiped, tütarlaste pisut häbelikud pilguvolksatused ning meeste vaikiv tunnustus.
Kella kuueks jõudis motoriseeritud rongkäik Kuursaali juurde, kus Eesti mootorrattaklubide ühenduse korraldatud tsiklihooaja avamine jätkus varahommikuni kestnud raju peoga.Veel natuke nokitsemist ja keelelist toimetamsit vajav tekst aga umbes nii ta võiks ju ilmuda. Või mis? Ok-ok, ma saan aru, et mõne mehe jaoks on see kindlasti liiga imal ja lääge aga ehk antakse andeks. Pealkiri kah puudu - ootan pakkumisi
... ja paraadi marsruudist ikkagi mitte mõhkugi...
Jansu
Nozzu
- Kontakt:
Laupäevases lehes pole vast nagu mõtet enam paraadi marsruudist rääkida ![]()
Marsruut ripub, nii nagu Mathiesen selle mulle ütles, juba eilsest PP veebilehel.
-
motoking
- Tsikkel: Honda Hornet 919
- Kontakt:
...ehk siis PUUST JA PUNASELT... ![]()
---Paraadi marsruut kulgeb üle Kesklinna silla linnast välja Nurme poole, seejärel sisenetakse mööda Haapsalu maanteed uuesti linna, suundutakse Riia maanteele ning jõutakse kella kuuest randa kuursaali juurde. Seal jätkub meeleolukas hooaja avapidu. Seda nii mootorratturitele kui kõigile teistele.---
Pildi klõpsijad, pange end heale kohale valmis!! ![]()
Mina olen kohal!!! ![]()
Kas meestega, kellega Lätis hooaega alustamas käisime, saame ka varem kuskil punktis kokku, et koos paraadil vurada?
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Nozzu kirjutas:Mina siin vahepeal kirjutasin homse Pärnu Postimehe esikaane valmis
Sajad mootorratturid üle kogu Eesti ning piiri tagant.............. Nii motoklubi värvikandjad kui üksikud hundid Eestist, Lätist...
Ära sa siin üksikust hundist küll väga valjult pajata, mõni õrnahingeline võtab hiljem isiklikult ![]()
Ürituse esimese poole võib küll kordaläinuks lugeda! Oluliselt paremini organiseeritud kui eelmine aasta, see siis puudutab justnimelt seda rongkäigu osa ja parkimise poolt. Näis, mis õhtu Kuuris pakub.. ![]()
-
Black Eagle
Nii paraadilt tagasi, esimese korra kohta oli väga super
Nüüd peoriie selga ja Kuursaali. ![]()
-
BikeWarrior
Üritus tore ja ilm super. Kolonnis sai kokku loetud 920 +-5 ühikut mootorrattaid. Linnas kokku oli ilmselt üle tuhande.
keegi loodetavasti jäädvustas ka seda...???
-
Kaukaaslane
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
tahaks kiita herr Nozzu ettenägemisvõimet: http://www.parnupostimees.ee/?id=114097 ![]()
-
Sillakas
Tegin pattu ja nüüd kõik lindis, viimne kui üks, ka need 11 kes sadamasse jäid. Vaatan lindi üle, ehk kannatab mõnele sõbralegi näidata.
Minu jaoks esimene kord ja mis ma oskan öelda, superäge
Juba Tallinnast suure pundiga minek ja paraad. Ning tagasitulles sain ka üht mõnusasse sõpruskonda. Õhtune pidu jäi seekord vahele. Pilte tahaks...
Ahja üks tilk tõrva meepotti- enduromees reg. nr. 22 ... ehk teine kord jätad paraadis kruusa lennutamata? Sain 2x esigondlisse suure kiviga :/
Aga muidu supper ![]()
Meie perekonna poolt oli täna piltnikuks naiseraas, kuna mees pidi ju samal ajal lenksuga vänderdama. ![]()
Ehk siis kui ta pildid üles saab, siis annan siiagi teada.
Aga üritus oli päris põnev. Kahjuks jõudsin silla parklasse alles napp pool tundi ennem algust ning kui, siis ei leidnud enam kohta, kuhu ratas seisma panna ja siis olin sunnitud koha peal seisma koos rattaga. Seisujalg oleks asjakohane ost. ![]()
Tore oli igatahes, nägi palju tuttavaid ja korraldus oli kabe.
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
Sillakas kirjutas:Tegin pattu ja nüüd kõik lindis, viimne kui üks, ka need 11 kes sadamasse jäid. Vaatan lindi üle, ehk kannatab mõnele sõbralegi näidata.
Näita ikka kõigile ![]()
-
Antu
Kogemuse võrra rikkam. Siklite paraadil vaadake kelle taga sõitma rivistute. Soovitan vältida kõrgele tõstetud tuuningsumpsiga R1-te, mis iga teeääres lehvitava seeliku juures piirajasse paukuma väänatakse. Mul siiani nägu tahmane
aga muidu oli vägev, tänud korraldajatele ja kõigile kes tulid ning mõnusad olid.
-
ishijupp
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Pärnus kogunemise, paraadi ja lõpuks Kuursaali juurde parkimise korraldus ning orgunn oli PARIM, mida ma näinud olen
![]()
Tsiklist, kes sa Märjamaa Stati sisenedes külje maha panid- loodan, et asi piirdus paari sinika ja väikese mat. kahjuga ![]()
-
Gnat
Minu fotikas tegi paraadist suht tagasihoidliku kvaliteediga filmi
Teisel pool teed (vasakul) seisis ema ja pisivennaga 1 väike poiss, kes lehvitas kohusetundlikult teile kõigile. Olete ka seda väärt
http://www.upload.ee/files/69273/MOV00219.MP4.html
-
koi
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere.
Parim paraad millel olen osalenud!
Korraldajad tasemel ja trass hästi valitud ja ette valmistatud!
Super!
Meeldivat suve!
-
KIBU
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
- Tänanud: 42 korda
ilmselt läbi aegade esimene hästi ja toimivalt organiseeritud parkimine ja paraadi start!!! siiamaani on kõik paraadide algused olnud üks häda ja viletsus ja lootusetu segadus mis vaikselt lahti hargneb. esimest korda nägin kuidas tuhatkond tsiklit korrapäraselt pargiti ja mängleva kergusega pärast parklast välja paraadile juhatati. täitsa soliidne pilt oli. ei meenutanud üldse kevadist loomakarja, kes läbi kitsa värava karjamaale pressib, nagu siiamaani nähtud.
nagu ma aru sain oli see Drifters-i orgunn nii et tõesti respekt. kõvad mehed olete sõbrad!!!
paraad oli kah väga ok. oluliselt sujuvam tundus kui eelmine aasta.
tänud korraldajatele.
-
motoking
- Tsikkel: Honda Hornet 919
- Kontakt:
Tänud korraldajatele
...parkimine oli tõesti "super-pro" + kõik sellele lisanduv!!!
Ja nu muidugi Ilmataadile sügav ![]()
Ja kui tsiklistid end välja puhanud on, kuursaali möllust siis paluks ....PILTE ...PILTEEEE !!! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.