Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Mina siin vahepeal kirjutasin homse Pärnu Postimehe esikaane valmis :bsmile:

Sajad mootorratturid üle kogu Eesti ning piiri tagant võtsid eile suuna Pärnu peale, et siin Eesti mootorrattahooaeg suurejoonelise paraadiga avatuks sõita.
Valju mürinaga saabusid nad ühe ja paarikaupa. Aga ka suurte, kümnetest ja kümnetest ratastest moodustatud gruppidena. Nii motoklubi värvikandjad kui üksikud hundid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest. Kaugemaltki.
Kella viieks pärastlõunal uhkeldasid Pärnu kesklinna sadamakail tuhatkond edevat kaherattalist. Massiivsed, päikesekiirtes sätendava kroomiga kaetud cruiserid, erksavärvilises plastikus kiired ja vihased sportrattad, jõulised enduurod – kõik, sõltumata margist või kubatuurist.
Siis aga vakatas Vallikäärus vidistavate lindude laul ning kahvatus taamalt kostuv liiklusmüra kui kõik see motomees ja -naine oma tsiklitele korraga starterit andsid ning õlg õla kõrval, ratas rattas tasapisi kiirust kogudes läbi linna liikuma hakkasid. Saatjateks kõnniteedel sammult tardunud poisikeste innukad viiped, tütarlaste pisut häbelikud pilguvolksatused ning meeste vaikiv tunnustus.
Kella kuueks jõudis motoriseeritud rongkäik Kuursaali juurde, kus Eesti mootorrattaklubide ühenduse korraldatud tsiklihooaja avamine jätkus varahommikuni kestnud raju peoga.

Veel natuke nokitsemist ja keelelist toimetamsit vajav tekst aga umbes nii ta võiks ju ilmuda. Või mis? Ok-ok, ma saan aru, et mõne mehe jaoks on see kindlasti liiga imal ja lääge aga ehk antakse andeks. Pealkiri kah puudu - ootan pakkumisi :)

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”