piiraja paigaldamine, palju maksab?

einar00

Re: piiraja paigaldamine, palju maksab?

Lugemata postitus Postitas einar00 »

Zidist kirjutas:

Nii, kõik sai ARK'iga korda :D

Siin on minu ja Paide ARK'i kirjavahetus:

Tere!

Pärast täpsustamist selgus,et Teie mootorratas vastab A2 kategooria nõuetele.

Päikselist suve lõppu!

Kaja Arula

ARK Paide büroo peaspetsialist

38 490 84

From: Patrik Voolaid [mailto:patrik@biker.ee]
Sent: Thursday, August 07, 2008 12:24 PM
To: Paide büroo
Subject: A2 sõidueksam

Tere,

Mul on mootorratas Honda Shadow VT600 C 29kw ning mootorratta kaal on 214kg tehnilises passis. See teeb erivimsuse tugevalt alla 0,16kw/kg kohta, kas sellise mootorrattaga on vimalik sooritada A2 eksamit ning seadusepraselt liikluses osaleda prast eksami sooritamist?

ARK'i ldnumbrilt anti mulle eksamiosakonna number ning seal ei tunnistatud sellist asja ning soovitati vastava brooga hendust vtta, kus eksami sooritan.

Ette tnades,
Patrik Voolaid

Täpitähed on mingil põhjusel minu kirjutatud mailis kadunud..
Nüüd on vaja veel Motodepooga ühendust võtta ning läbirääkimisi pidada tellitud piiraja suhtes (kas saab anulleerida tellimust, kas makstakse ettemaks tagasi või saan selle raha eest muud kaupa või jääb see üldse neile endile).

EDIT: Motodepoo pole veel tellimust Saksa esitanud ning ettemaksu raha saan ka tagasi :)

Mul on praegusel hetkel politseis väärtegu üleval sama rattaga ja sellel aastal väidavad ark'i mammid,et peavad olema täidetud mõlemad nõudmised(seda väitis ka politsei kes mind kinni pidas).Saa siis aru, kas on lubatud või pole? :evil:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”