Tehnoülevaatus

hyppavlind

Re: Tehnoülevaatus

Lugemata postitus Postitas hyppavlind »

Pajatan kah oma kogemusest ülevaatuse asjus. Polecat tuli eile (pühapäeval) Tartusse, et koos siis ülevaatusele minna. Eelnevalt oli telefonitsi rääkinud Sõbra keskuse juures asuva ülevaatuse tegelastega, et kas ikka pühapäeviti on 16ni lahti ja kas tsiklile tehakse. Saanud jaatava vastuse, võtsimegi plaani sinna minna. Jõudsime kohale 15.20 ja leidsime, et uksed on kinni. Kõrvalasuvast töökojast uurisime, mis toimub ja seal seletati meile, et ülevaataja läks juba kell 15.00 ära.... Eriti nõme uudis Tallinnast selleks puhuks kohale tulnule (tsikkel oli Tartus). Sõbralt sain siis järgmise koha - A Ekspert Tähe 142b (Toyota keskuse taga). Vanem härra oli alguses pahur, kuna kell sai 10 minuti eest 16.00, aga võttis meid siiski peale mõningast ootamist ette ja tegi põhjaliku kontrolli (palus sõidu pealt demonstreerida esi ja tagapiduri toimimist jne). Ainuke kommentaar, päris humoorikas mu meelest, tuli minu tsikli rehvide kohta (suht suure klotsiga endurorehvid) - "Nende rehvidega vist asfaldil küll väga hea sõita pole?" :D Vastasin, et eks ma rohkem otsingi kruusateid...
Aga tartlastele soovitan seda kohta küll!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”