Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

pacaan kirjutas:

ma ei mäleta kas sa burn-out-i ka tegid? su starti ega kukkumist suurt live-na ei näinud kuna olin ametis kõrvalrajal Marguse esimese stardi vaatamisega aga piltide järgi otsustades võiks põhjuseks olla nt burn out tänavarehviga - teeb rehvipinna rõvedalt ligaseks libedaks kui liiga palju kuuma anda ja siis pidamine null (ja võibolla lisaks ka liigkõrge rehvirõhk). kui pidamine tuli oli ratas juba väga risti ja siis tõmbas otsa üles ja läinud see asi oligi - sel momendil enam ilmselt poleks suurt enam päästa saanud. madalama (ja pikema) ratta ja rooliamordiga on stardi slaidimine oluliselt mugavam ja ohtum - juhul kui see tekib.

aga vbla oli lihtsalt esimese korra kohta liiga palju randmeväänet / liiga entusiastlikku sidurdamist :)

Kusjuures mult naine just küsis vahetult pärast kukkumist, et: "Kas ta kukkus sellepärast, et burn-out'i ei teinud?" Et äkki oleks haardumine parem olnud või midagi. Ei, kole nägi välja see situatsioon. Mul oli päris hea meel, kui nägin meest püsti tõusmas ja omal jalal rajalt minema astumas.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

Mine “Vaba teema”