A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 8 korda

Re: A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!

Lugemata postitus Postitas sarikas »

Tehnilisest küljest ei ole digi-allkirja küsiv küsitlus mingi probleem, nagu ka selle sidumine pangalingiga. Rohkem on küsimus, kas ma ise annaksin allkirja igale netiküsitlusele, mis mu teele sattub läbi pangalingi või digi allkirja? Mina isiklikult ei annaks ja sama on ilmselt veel paljude inimestega. Milleks on vaja kellelgi sellist infot minu kohta? Sellel põhjusel ei ole ka antud küsitlus niimoodi tehtud.
Samamoodi ei ole ma mitte kunagi näinud, et kui tehakse muud rahva küsitlust vms., et keegi küsiks minu isikut tõendavat dokumenti näha.
Ülejäänu on juba härra enda traagika :wack:

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12
Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Mis asi on "kevadine autosõit" ? :wack:

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net
Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

"Kevadine autosõit" on olukord, kus tänavaile ilmuvad kõik need, kes talvel sõita ei julge. Teed on täis uimaselt venivaid autojuhte, kes kogenematusest teevad tohutult elementaarseid vigu. Liiklusohtlike olukordi tekib kevadel oluliselt rohkem kui talvel, vaatamata parematele tee ja ilmastikuoludele.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

Üllar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Üllar »

Tartus parkinud aastast 1971.Trahvi ei ole tsikli park.eest saanud. 2007 aastal parkisin Ülikooli tn.ja Lossi mäe otsa juures ,sinna lillepottide vahele,kus jalgratttaid saab panna.Siis helistati politseist ja paluti mujale parkida.
Aeg oleks Euroopast eeskuju võtta,Berni kesklinnas Münsteri kiriku juures eraldi tsikliparkimise jooned maha veetud ja sildid üleval,kus palutakse tagasi tulla.

Kasutaja avatar

Teema algataja
sarikas

võtame nüüd sõbrad ja sugulased, lelled ja vanaemad kampa ja teeme numbri ilusti ümaraks.

Tundbu, et mõne nädala pärast on tulemas sobiv hetk allkirjad pidulikult härradele Linnavalitusest üle anda.

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

ma täna hakkasin raatuse kaubamaja juures testima :P
ratas seisab kõnniteel akna all ja ei sega jalkäiaid
näis kas tulevad kallale :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Kõnniteel parkimine on teine teema, kui tasulisel alal tsikliga tasuta parkimine. Kõnniteel parkimise koha pealt pole linnal midagi öelda, sest see LS järgi lubatud ainult siis, kui on vastav liiklusmärk.

Viimati muutis Erci, 08 Apr 2009, 12:00, muudetud 1 kord kokku.

Raiki

aga kunagi oli mingi teema ka kõnniteega et 1,5m. pidi jääma jalakäiale siis ok ?
võsapets ajas ju lausa politsei mupole kallale
ma mõõtsin ära et praegu jääb rohkemgi veel ...

wtking

Lugemata postitus Postitas wtking »

Liiklusseaduses on kirjas, kui palju peab kõnniteel vaba ruumi jääma, aga kas ei ole seadust, mis ütleks, kui palju peab sõiduteele vaba ruumi jääma?

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Liiklusseaduses kenasti kirjas:
§ 48. Piirangud mootorsõidukite liiklusele
(3) Kõnniteel võib:
1) peatuda ja parkida, kui see on liiklusmärkide või teemärgisega lubatud;
2) peatuda ja parkida liikumispuudega juht, kelle sõidukil on käesoleva seaduse lisa 2 kohane parkimiskaart;
3) peatuda veose laadimiseks, kuid mitte lähemal kui 15 meetrit ühissõidukite peatuskohast.

(4) Käesoleva paragrahvi lõikes 3 nimetatud peatumise ja parkimise korral peab jalakäijale jääma vabaks vähemalt 1,5 meetri laiune käiguriba.

Seega vabad meetrid ei loe, kui pole tegemist eelpool loetletud erisustega.
Olen ise ka ruumipuuduse korral rakendand kõnniteel parkimist lootes, et trahvi ei saa, aga kui saan, tean et ise olen süüdi.

Sõiduteel parkimise ja peatumise reeglid on kirjas LE 13. peatükis

von KLEMMER

Lugemata postitus Postitas von KLEMMER »

ärge puuksutage oma seadustega, antke oma allkiri ja siis vaatame mis juhtuma hakkab.Mul antud.

beerman

Lugemata postitus Postitas beerman »

krt, kas tundub ainult mulle, või üritab siin keegi odavat "feimi" saada, 75% postidest kogu lehel on selle mehe omad. Vabandan kui mööda panin ja solvasin kedagi.
SÕIDAME edasi. :bsmile:

Kasutaja avatar

magnus0c
Tsikkel: gsx600r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas magnus0c »

mida Sa silmas pead? ja keda?

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

magnus0c kirjutas:

mida Sa silmas pead? ja keda?

Vaata üks post ülespole (togi) (herr von klemmer) lammutas terve ööläbi :twisted:

von KLEMMER

Lugemata postitus Postitas von KLEMMER »

liitusin alles, ei tea ju palju tohib kirjutada, sorry kui kedagi häiris.Ja üks õhtune kange kohvi tegi ka oma töö. proovin edaspidi käed taskus hoida.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Tegelt tahaks teada, kas keegi reaalselt tegeleb sellega edasi ka või lihtsalt tühja käis allkirjade kogumine?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

magnus0c
Kontakt:

allkirjad jõuavad linnavalitsuseni.

Kasutaja avatar

Teema algataja
sarikas

Kipsi kirjutas:

Tegelt tahaks teada, kas keegi reaalselt tegeleb sellega edasi ka või lihtsalt tühja käis allkirjade kogumine?

"märka mootorratturit" kampaania raames peaks toimuma Tartus väike väljasõit ja selle raames peaks saama allkirjad paberkandjal õigete inimesteni toimetatud.

Kui kuupäevad ja kellaajad on konkreetsed annan teada. Mai esimene nädal võiks olla orienteeruv aeg.

Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

"Märka Mootorratturit" võiks ka ikka seeaasta ära toimuda jah :bsmile:

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

Max
Tsikkel: V-Strom
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Max »

+1
Allkiri kirjas!

Kasutaja avatar

tenkes
Tsikkel: Yamaha XVS 1300

Lugemata postitus Postitas tenkes »

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Minuga tuli ükspäev kaubamaja turvamees rääkima, et kus on minu parkimis pilet. Mina ülesin, et pole kunagi võtnud jne Siis tema, et meil on ikka eraparkla ja tuleb võtta ikka pilet, tema ekraanilt nägi, kuidas ma tõkkepuudest mööda tuiskasin jne. :)
Taskus pole veel keegi ütlema tulnud. Samas vahepeal sõidan niisama sealt läbi, et kuulata mootorit "nurrumas" :ner: Ei viitsiks eriti sellepärast piletit ka hakata võtma.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Kox kirjutas:

"Märka Mootorratturit" võiks ka ikka seeaasta ära toimuda jah :bsmile:

Julgen lubada, et Mai alguses teeme asja ära. Parkimise lugu esimene. Andke toetushääli senikaua, järgmine nädal tuleb täpsem info üles.

K1200S
Kasutaja avatar

Bladyhell

A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!

Sõidame ühiselt Tartusse 9. mail väljumisega kell 9.00 Ülemiste keskuse parklast, et toetada Tartlaste kodanikualgatust mootorrataste tasuta parkimise võimaldamiseks (http://www.rusikas.ee/moto/ ). Loodame oma ühendatud jõududega eesmärgi saavutada või siis vähemalt teema üleval hoida. Eelnevalt oleme saatnud ka kirjaliku pöördumise koos vastavate ettepanekutega, millele ootame ka kirjalikku vastust.

Tartu Linnavalituses esindajatele antakse üle ettepaneku toetuseks kogutud poolthääled koos ühispöördumisega Otepää Motoklubi poolt korraldatava Mootorratturite Kevadpäeva paraadi raames. Allkirjad antakse üle paraadijärgsel kogunemisel Tartu kesklinnas. Suured tänud korraldajatele sellise võimaluse eest! :bsmile:

Ajakava

9.00 väljumine Ülemiste parklast
10.10-10.30 vahepeatus Mäo-Risti Statoilis
12 - Tartu
13.00 Paraad ja allkirjade üleandmine

NB! Sõidetakse rahulikult liikluseeskirju ja grupisõidureegleid järgides, vahepeatus võimaldab mahajäänutel ilma liigse kimamiseta järele jõuda. Tagasi ühise orgunniga ei sõideta.

Kontaktisikuks on Jets (tel 56999499, e-post: info@mootorrattur.ee ).

Samuti otsime paari vabatahtlikku, kes võtaks sellise ühissõidu vedamise Pärnust Tartusse.

• Korraldajate eesmärk on toetada algatusi ja inimesi, kes meie mõttelaadi jagavad. Selleks toimub käesoleval aastal erinevate sõitude sari „Ratastel on Elu!“, mis on välja kasvanud 2008.a. „Märkan mootorratturit!“ kampaaniast.
K1200S

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Junzu kirjutas:

Minuga tuli ükspäev kaubamaja turvamees rääkima, et kus on minu parkimis pilet. Mina ülesin, et pole kunagi võtnud jne Siis tema, et meil on ikka eraparkla ja tuleb võtta ikka pilet, tema ekraanilt nägi, kuidas ma tõkkepuudest mööda tuiskasin jne. :)
Taskus pole veel keegi ütlema tulnud. Samas vahepeal sõidan niisama sealt läbi, et kuulata mootorit "nurrumas" :ner: Ei viitsiks eriti sellepärast piletit ka hakata võtma.

:D
Kuna olen Kaubamajas turva siis võin öelda ainult seda, et tõkkepuust mööda sõites võite masina nässu ajada .... muud midagi ...
Üldiselt on tsiklitega suht suva ... Kaubamaja parkla on ettenähtud autodele mitte kaherattalistele ...
Mõni kergem ratas (ntx vb mõni8 2008 R6) ei pruugigi piletit saada sest on liiga kerge ...
vot .. ehk oli kasulikku juttu :mrgreen:

Kasutaja avatar

Bladyhell

UP!

Bladyhell kirjutas:

Sõidame ühiselt Tartusse 9. mail väljumisega kell 9.00 Ülemiste keskuse parklast, et toetada Tartlaste kodanikualgatust mootorrataste tasuta parkimise võimaldamiseks (http://www.rusikas.ee/moto/ ). Loodame oma ühendatud jõududega eesmärgi saavutada või siis vähemalt teema üleval hoida. Eelnevalt oleme saatnud ka kirjaliku pöördumise koos vastavate ettepanekutega, millele ootame ka kirjalikku vastust.

Tartu Linnavalituses esindajatele antakse üle ettepaneku toetuseks kogutud poolthääled koos ühispöördumisega Otepää Motoklubi poolt korraldatava Mootorratturite Kevadpäeva paraadi raames. Allkirjad antakse üle paraadijärgsel kogunemisel Tartu kesklinnas. Suured tänud korraldajatele sellise võimaluse eest! :bsmile:

Ajakava

9.00 väljumine Ülemiste parklast
10.10-10.30 vahepeatus Mäo-Risti Statoilis
12 - Tartu
13.00 Paraad ja allkirjade üleandmine

NB! Sõidetakse rahulikult liikluseeskirju ja grupisõidureegleid järgides, vahepeatus võimaldab mahajäänutel ilma liigse kimamiseta järele jõuda. Tagasi ühise orgunniga ei sõideta.

Kontaktisikuks on Jets (tel 56999499, e-post: info@mootorrattur.ee ).

Samuti otsime paari vabatahtlikku, kes võtaks sellise ühissõidu vedamise Pärnust Tartusse.

• Korraldajate eesmärk on toetada algatusi ja inimesi, kes meie mõttelaadi jagavad. Selleks toimub käesoleval aastal erinevate sõitude sari „Ratastel on Elu!“, mis on välja kasvanud 2008.a. „Märkan mootorratturit!“ kampaaniast.

UP

K1200S
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Panthera kirjutas:
Junzu kirjutas:

:D
Kuna olen Kaubamajas turva siis võin öelda ainult seda, et tõkkepuust mööda sõites võite masina nässu ajada .... muud midagi ...
Üldiselt on tsiklitega suht suva ... Kaubamaja parkla on ettenähtud autodele mitte kaherattalistele ...
Mõni kergem ratas (ntx vb mõni8 2008 R6) ei pruugigi piletit saada sest on liiga kerge ...
vot .. ehk oli kasulikku juttu :mrgreen:

A kuidas ma siis käituma pean? :) Kui ma ka näiteks piletit ei saa ja masinat ka nässu ei taha ajada? Sõidan tuldud teedpidi tagasi? Ja kuidas ma masina segi ajan, kui ma nendele mattidele ei sõidagi,vaid kohe mööda tõkkepuust? Keeruline värk. (togi)

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

magnus0c
Kontakt:

Tahaksin veel viimast korda teemat tõstatada, laupäeval on allkirjade üleandmine. Kellel võimalik võiks veel antud allkirja kogumist reklaamida ja oma sõpradele-tuttavatele edasi saata, marudalt hea oleks kui tuleks 1100 allkirja kokku, kuna hetkel veel mõned libanimed ja duplikaadid sees siis oleks 1000 piir kindlalt lõplikus listis ületatud.

panen veel lingi siia: http://rusikas.ee/moto/

kennu14

Lugemata postitus Postitas kennu14 »

Allkiri antud! :wink:

Kasutaja avatar

Raiki

902 ... näis kas tuleb siis 1000 täis

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”