Volikiri liising rattale
Re: Volikiri liising rattale
Seda kui liisingulepingus kirjas on et ei tohi vilitada sõitma teisi, seda ei oska kommenteerida. Pole seadusi ja liisingulepinguid uurind. Küll aga tean, et minu ratta liisingulepingus sellis punkti ei ole, et ma ei võiks volitada...samas ei anna see ka mulle midagi sest selles liiklusseaduses oli juttu juriidilisest isikust või füüsilisest isikust ettevõtjast mitte eraisikust. Seega mina vist jahh ei või seaduse järgi volitada.
Küll aga tundub mulle natuke jaburana see volituse nõudmine liisingufirmalt. Kui mul on ettevõte mis tegeleb kaubavedude või mis iganes logistikaga mul on miljon autot ja triljon juhti kes vahetavad autosi vastavalt oludele ja graafikule, siis on ju suht jabur iga kord minna liisingufirma jutule et kle ole täitsa vunts viska käsi alla mul see ja see mees peab selle ja selle autoga sõitma minema. Kui firma on vastutav kasutaja ja seaduse järgi just kui nagu võiks volitada siis lihtsam on sekretäril see alkiri bossilt võtta kui liisinguga asju ajada ja iga volikirja eest 100 maksta.
lihtsalt mõtlesin kõvasti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.