Politsei tsiklihaarang Pirita teel
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Politsei tsiklihaarang Pirita teel
pole see nädal küll patrulli näinud passimas
vastu on küll sõitnud ja vaadates liikluskultuuri siis
sõidad rattaga 95km/h ja on tunne nagu seisaksid tee ääres
sest kõik kimavad mööda .... isegi vana ja päevinäinud lada lehvitas tiibadega ja punnitas kilomeetri jooksul ikka mööda
ta tahtis su motikat vaadata... ainuke võimalus ju:D
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
allan777 kirjutas:haarangutest niipalju, et õnnestus kuskil pimedas mustvee-rakvere metsavahe maanteel, öösel, vihmasaju ajal, saada trahv autoga udukatega sõidu eest :DD
Njah, tuttav tunne. Ühel esmaspäeva ööl kella 1:30 aegu sain suure liiklusega linnas- Otepääl trahvi stop joonest yle sõidu eest. Ehk siis samuti 30 min jooksul ainuke liikleja linnas sees ja maanteel. Otepää sissesõidul on stopp joon, millest ma vaikselt üle veeresin, veendudes, et kedagi ei tule, mille teeb veel 6htu ime lihtsaks. Eks ma siis kraaklesin nendega, ei aidanud ei viisakus ega kurjem suhtumine.-600 eek .Igastahes ma küsisin inspektorilt pikalt, et mis ma seletusse kirjutan " Ei pidanud vajalikuks"? Jube, kui inimlikkus on kadunud. Ühes6naga tervitan otepää politseid, kes esiteks ei oska oma tööd teha, ega tee seda vajalikes kohtades
.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
capten kirjutas:Ja paskan marjat...põhjanaabrid reeglina kimavad 80-ga nagu lubatud ja kohe, kui tuleb möödasõidurida, laksab vana romu starlet kah 120 mittarisse, et sa jumala eest temast mööda ei saaks. Sinu juhtumi puhul oli tegemist pigem erandiga/libeda teega. IRW
Täpselt nii see on Soomes. Kui möödasõidurida juurde tuleb, kus siis läheb alles andmiseks. Just siis, kui oleks viisakas pedaali tagasi lasta, et kiiremad mööda saaks ... vot siis kõik soomlased näitavad kui kõvad mehed nad on . Sellist kultuuri siia küll ei tahaks.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Kipsi kirjutas:allan777 kirjutas:haarangutest niipalju, et õnnestus kuskil pimedas mustvee-rakvere metsavahe maanteel, öösel, vihmasaju ajal, saada trahv autoga udukatega sõidu eest :DD
Njah, tuttav tunne. Ühel esmaspäeva ööl kella 1:30 aegu sain suure liiklusega linnas- Otepääl trahvi stop joonest yle sõidu eest. Ehk siis samuti 30 min jooksul ainuke liikleja linnas sees ja maanteel. Otepää sissesõidul on stopp joon, millest ma vaikselt üle veeresin, veendudes, et kedagi ei tule, mille teeb veel 6htu ime lihtsaks. Eks ma siis kraaklesin nendega, ei aidanud ei viisakus ega kurjem suhtumine.-600 eek
.Igastahes ma küsisin inspektorilt pikalt, et mis ma seletusse kirjutan " Ei pidanud vajalikuks"? Jube, kui inimlikkus on kadunud. Ühes6naga tervitan otepää politseid, kes esiteks ei oska oma tööd teha, ega tee seda vajalikes kohtades
.
See on teada koht seal, kus peedistavad. Ise pole küll trahvi saanud, aga olen näind kuidas maha võetakse sellepärast. Nüüd peatun alati, isegi nt kell 3 hommikul ja ka siis, kui väga kiire on, sest pärast politsei autos kulub palju rohkem aega (sama teema on maanteel kiirustamisega, aega võid võita minimaalselt aga kaotada ikka metsikult (hea, kui politsei maha võtab ja midagi hullemat ei juhtu))
piloot kirjutas:allan777 kirjutas:haarangutest niipalju, et õnnestus kuskil pimedas mustvee-rakvere metsavahe maanteel, öösel, vihmasaju ajal, saada trahv autoga udukatega sõidu eest :DD
läks üldmenetlusse, üritan nüüd vaielda natuke. tundub, et trahve tehakse juba igal võimalikult ettekäändel. ahjaa, apteeki ja kustutit kontrolliti kah. kell oli 2 öösel ja ajal kui istusin mendiautos- ca pool tundi- rohkem liiklust teel polnud. tundub, et vahetus hakkas läbi saama ja trahvinorm oli täitmata
Äkki oli see kusagil Laekvere lähedal, seal pesitseb üks miilitsaks sündinud isend, aeg-ajalt pidi kodus magamas kah käima.
Hah, Laekvere "miilits" omamoodi legendiks saanud
Kurat see Pirita tee neil mentõil üks lemmik kohti kus rattureid ahistada. Isegi jäin mõni aasta tagasi seal rattaga lubadest ilma mida mul polnd.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Artemide kirjutas:Kurat see Pirita tee neil mentõil üks lemmik kohti kus rattureid ahistada. Isegi jäin mõni aasta tagasi seal rattaga lubadest ilma mida mul polnd.
Ja milles siis nemad süüdi on?
MIS TEEMA!!! Õigustame lubadeta sõitmist ja tagatulede näitamist jne…..
Jama, kui mõnel on raha, et bemari kõrvale kaherattaline tillipikendus osta.
Head soovides

-
- Tsikkel: VFR800
Jack kirjutas:Ainuüksi see, et krusa oli pargitud teisele reale, näitab juba ülisuurt liikluskultuuri!
PS. ta ei seisnud seal niisama vaid ehitustööde laadimistöödeks.
Täna on jälle, seadsid ennast suure armeega kuskil poole 18 paiku sisse sinna russalka taskusse ja kui ma lähenesin sinna, olin mingi suure maasturi taga, alguses nagu ei märgatudki mind, aga kui üsna viimasel hetkel märgati, jooksid kohe sprindiga mitu meesst tee peale autodele ette ja näitasid et pean sinna nende juurde minema
Tsiklipolitsei naine ja mees vaatasid dokumendid ja load üle ja rääkisid törtsu niisama ka juttu ja soovisid pikka suve.
Aga väga inimliku käitumisega olid, mul oli tegelt ühtteist valesti ka, aga õnneks midagi keerama ei hakanud. (numbritule valgustit pole, ja lube pole veel käes, sest täna oli alles sõidueksam, aga no vähemalt A1B load olid ikka ette näidata)
Regula kirjutas:Täna on jälle, seadsid ennast suure armeega kuskil poole 18 paiku sisse sinna russalka taskusse ja kui ma lähenesin sinna, olin mingi suure maasturi taga, alguses nagu ei märgatudki mind, aga kui üsna viimasel hetkel märgati
Ma rõõmsalt vuristasin autodest mööda, kes seal ummikut moodustasid ning äkki silmanurgas näen miljon rohelist mehikest. Õnneks olin vastassuunas ning nad vaid vaatasid kurja pilguga.
Ei teagi kuidas nüüd linna tagasi saan, ei julge seal nägu jälle näidata.
-
- Tsikkel: GSR600
- Kontakt:
Mulle jättis nende käitumine väga hea mulje. Vist ka seetõttu, et minuga tegeles "samasse usku" politseinik. Sõbralik suhtumine, törts motikajuttu ja "head tsiklisuve" soovimine jättis väga positiivse tunde. Respect!
üks tüüp prillidega on jah suht mõislik ja viisakas võrreldes teistega eelmine suvi favora tanklas tondil tuli meile ligi koos noore blondiiniga ja küsis viisakalt dokumente ja ni edasi
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Overkilla kirjutas:Ei teagi kuidas nüüd linna tagasi saan, ei julge seal nägu jälle näidata.
lükka ratas merre ja tule bussiga tagasi linna
Või oota kuni on helloween ja tule ilma kiivrita,ehk ei tunta ära siis
Tõenäoliselt samad tegelased vurasid must tuukri/lootsi ristmikul nina eest mööda, kui rohelist ootasin. Minu hämmastuseks noogutati mulle tervituseks .
Eks ma olen vastutulevatele tsiklimeestele omal initsiatiivil tervitusi ladudes ka mundrimeestele viibanud.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Sai ka pirta ring ja randvere ring ära paugutatud.
Õnneks õhtul sinivalgeid polnud.
Aga mis on nende "kampaaniate" eesmärk?
Loomulikult täiendada nende "andmebaasi" mida ametlikult olemas ei ole.
Sinna siis kantakse su ratta number, su riietus ja muud erilised tundemärgid, et kui suvejooksul kogemata 200 radarisse lendad ja seismjäämise asemel peale keerad, siis tundemärkide järgi tunnevad su ratta ära ja helistavad sulle või tulevad kodujuurde passima.
Ilus viisaks kampaania my ass.....
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
triplekix kirjutas:Sai ka pirta ring ja randvere ring ära paugutatud.
Õnneks õhtul sinivalgeid polnud.
Aga mis on nende "kampaaniate" eesmärk?
Loomulikult täiendada nende "andmebaasi" mida ametlikult olemas ei ole.
Sinna siis kantakse su ratta number, su riietus ja muud erilised tundemärgid, et kui suvejooksul kogemata 200 radarisse lendad ja seismjäämise asemel peale keerad, siis tundemärkide järgi tunnevad su ratta ära ja helistavad sulle või tulevad kodujuurde passima.
Ilus viisaks kampaania my ass.....
Paranoia.
mingit sellist andmebaasi ei ole:) tulge mõistusele nüüd:) Passivad seal sest seal sõidab palju rattaid, thats it.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
egonr kirjutas:mingit sellist andmebaasi ei ole:) tulge mõistusele nüüd:) Passivad seal sest seal sõidab palju rattaid, thats it.
Hängivad seal, sest Merivälja poolt tulles ei ole absoluutselt kuhugi ära keerata.
Motopatrull oli ka kohal - ilmselt ajendatud eelmisest nädalast .Bussiga eriti ei jõua rattale järgi
Ma rõõmsalt vuristasin autodest mööda, kes seal ummikut moodustasid ning äkki silmanurgas näen miljon rohelist mehikest
Kui olid rohelised mehikesed, siis on variandid, et nägid:
- Mupo piletikontrolle (sul ikka pilet on?)
- Kaitseväelasi Kevadtormiks valmistumas (ajateenistuses ikka käidud?)
- Suuremas koguses tulnukaid (Mars Attacks?!?)
- Hallukaid, põhjuseks deliirium või LSD (kas roosat lehma kah nägid mööda lendamas, kollane allveelaev sabas ja biitilite laulud huulil?)
Sang, su signatuuri kohta ütleks, et häält on vaja siiski mõistlikus koguses teha, et sind märgataks. Praegu näiteks tegeletakse sellise probleemiga, et kuidas teha elektriautod jalakäiatele paremini kuuldavaks. Muidu sahistavad vaikselt ja jäävad märkamatuks.
-
- Tsikkel: Tuono
Eelmise suve lõpus oli sarnane haarang pelgulinnas (sünnitusmaja vastas). Seal pidas mind kinni JUPO ning politseitsikli asemel oli politseibemar. Kontrollisid peale dokumentide ka tsikli seisukorda. Tegid märkuse et numbrimärk liiga suure nurga all ning kui ma bikeri foorumisse lähen siis seal öeldud kui suur nurk tohib olla.... Ning mainisid et tumeda visiiriga sõita ei tohi. Ütlesid et nemad mulle trahvi ei tee aga ülevaatuselt ma läbi ei saa. Muidu olid väga viisakad ning soovisid head tsiklihooaja lõppu!
Viljandis ollakse kah asjalikult kaherattalisi kontrollimas. Sai siin esmaspäeval(Või teisipäeval?) mõned tiirud tehtud ning esimene politseiauto mida too päev nägin orus juba kaugelt paremasse serva tõmbas. Tegemist oli eravärvides Škodaga mis kasutajasõbralikult ise mulle "sappa võttis". Sai mõned meetrid meeldivas koosluses veeretud kuni sini-punast tahavaatepeeglist näidati. Vahetati paar sõna, kontrolliti dokumente & lasti lahkelt meil edasi kulgeda.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Täna tuli eravärvides värvimuusika mulle sappa Harkus, taheti näha ainult lube. Kuna sel hooajal iga teine patrull on minu tagasihoidliku isiku vastu huvi tundnud, siis küsisin otse: "kas teile on antud korraldus kõiki tsikliste kontrollida?". Vastuseks politseinik muheles ja ütles, et ei, aga kuna sel hooajal on ta kinni pidanud 3 tsiklisti kellest 2 olid ilma lubadeta, siis pole mõtet vandenõuteooriat arendada
Sang, su signatuuri kohta ütleks, et häält on vaja siiski mõistlikus koguses teha, et sind märgataks. Praegu näiteks tegeletakse sellise probleemiga, et kuidas teha elektriautod jalakäiatele paremini kuuldavaks. Muidu sahistavad vaikselt ja jäävad märkamatuks.[/quote]
OT, aga kui jutuks tuli. "loud" tähendab ameerika inglise keeles VALJUT, mitte lihtsalt valjut. Ja märkamiseks on olulisem enda nähtavaks kui kuuldavaks tegemine (70% infost tuleb juhile läbi silmade, lisame juure hea heliisolatsiooniga autod ja tümakat kuulavad autojuhid). Ma isiklikult pean tühjade või muidu rõvedalt valjude või "racing"sumpadega linnatänavatel paarutamist eelkõige matslikkuseks.
õnneks pole kõik inimesed sinusugused. milles siis matslikus väljendub?
Eile tulin sõbra taga(tema rattaga mina autoga) pirita teel. Tema võeti maha mina sain edasi sõita (kiirus u.60-65). Tehti tallegi tava kontroll ja juhuslikult avastati, et õli punn minema lennanud. Hea oli, et kinni peeti muidu oleks mahlad päris välja purskanud ja poleks ka uue korgiga edasi saanud sõita. Esimest korda hea meel, et politsei kinni pidas.
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
sang kirjutas:quote="MrR"
![]()
Sang, su signatuuri kohta ütleks, et häält on vaja siiski mõistlikus koguses teha, et sind märgataks. Praegu näiteks tegeletakse sellise probleemiga, et kuidas teha elektriautod jalakäiatele paremini kuuldavaks. Muidu sahistavad vaikselt ja jäävad märkamatuks.
OT, aga kui jutuks tuli. "loud" tähendab ameerika inglise keeles VALJUT, mitte lihtsalt valjut. Ja märkamiseks on olulisem enda nähtavaks kui kuuldavaks tegemine (70% infost tuleb juhile läbi silmade, lisame juure hea heliisolatsiooniga autod ja tümakat kuulavad autojuhid). Ma isiklikult pean tühjade või muidu rõvedalt valjude või "racing"sumpadega linnatänavatel paarutamist eelkõige matslikkuseks.[/quote]
Ka OT, aga ausaltöeldes valjud sumpad autoroolis olles küll tsiklit varem märkama ei pane. Kui häält kuulen, siis see aeg kui taipan, et kuskil tsikkel on, võrdub reageerimisajaga ning siis kui reageerima peaks, on tähelepanuallikas juba möödas. Sumps peab ikka eriti vali ja rõve olema, et seda sekund varem kuulda oleks muu liikluse sees.. enivei... ma ei ole pika juhtmega. Kõrvadele hakkab isegi tavaline mootori ja tuulemüra kui kaua sõita, milleks võimendada.. Pange teise teema alla või kustutage, kama, aga sai ära öeldud.
3 aastat tagasi tulin ühel maikuu õhtul teadvusele Mustamäe haiglas mitmete luumurdudega, kuna linnas Sõle tänaval üks kaine "Ivan-Nissan-Primera-roolis" ei kuulnud-näinud, et ma tsikliga vaikselt 60km/h tulen (sõitsin tookord vist isegi täistulega). Seega, kui see natuke stockist kõvem hääl vähendab sellise õnnetuse tõenäosust kasvõi 5%, siis on ta minu jaoks õigustatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.