Yamaha Fz & Fazer omanikud (Fz1, Fz6, Fz1000)

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Yamaha Fz & Fazer omanikud (Fz1, Fz6, Fz1000)

Lugemata postitus Postitas piloot »

UMMI kirjutas:

ei tea , mul on tonnine Fazer , ei ta rebi seda nokka midagi või ma lihtsalt ei oska . Muret teeb see , et kui järsemalt kaasirutskat keerata , tõmbab nagu hinge kinni korraks ja siis muidugi pärast enam pole midagi loota , võibolla liiga uus ratas , tahab veel sissetöötamis. Ehk oskab keegi teadjam midagi öelda.

Kusagil 6-e tuhande pöörde juures lase paremat kätt korraks vähe järgi ja siis keera korralikult peale, mis edasi saama hakkab on juba tunde ja harjumuse küsimus :wink:

Arrokas kirjutas:
Romeo kirjutas:

FZ1-e kütusekulust.

Kas võib olla võimalik, et paagitäiega saab linnas sõita vaid 110 km ja siis viskab juba F tripi peale? Omast arust väga nüüd ka ei kihuta niiet mõistatus... Võrdluseks kui 80% trassi ja 20% linna siis sai paagitäiega 215km ja siis edasi läks F-tripile....
Ratas 2008a. FZ1-S
Bensiin mida sisse olen ikka valanud on Stataoili 95 euro ultima...

See on normaalne. F-iga sõidad veel 70 km ja ongi kokku 285 km.

No ei ole see normaalne. Mina sõidan keskmiselt 280-330 km, kui tule põlema lööb ja siis veel vähemalt 50 km kindlasti.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”