Mototoober 2009 Saaremaal → Re: MOTOTOOBER 2009 Saaremaal
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: MOTOTOOBER 2009 Saaremaal
Evestus, ma olen seal käinud ühe korra ja seda eelmisel aastal. Küll aga olen suhelnud väga paljude inimestega, kes on käinud seal varasematel aastatel ja nende arvamust eelmisest aastat võid lugeda ka siit http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... o&start=40
Igatahes on info ürituse kohta segane - kord on ta MC Öseli korraldatud Õllemoto siis Mototoober, reklaamis bändid ja puha. Kui keegi julgeb seda mõne teise motoüritusega võrrelda siis teatad, et tegelt on üritus hoopis Õlletoober ja teie asi on korraldada kõlava nimega motoparkla.
Arvatavasti on tegemist ühe vanima motoüritusega Eestis, millest paljudel on väga head mälestused. Seepärast ongi pettumust palju, kui äkki kõik hea kadunud on. Kuna suur pidu on seal siiski Õlletoober, mille põhikontingent on noored joobarid siis on mõistetav, et selle peo fiilingut te ei kontrolli. Ja see vist eristabki üritust teistest mototeemalistest.
Ja ma ei jama midagi. Eelmisel aastal oli palju korralagedust selles samas tsikliparklas, võtab su ego selle info vastu või mitte. Samas kirjutasid sa, et palju muudatusi on tulemas - soovin teile siiralt jõudu, et kõik plaanitu õnnestuks ja osalejad ning korraldaja rahule jääksid!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.