A-kategooria eksamid alanud!

Kasutaja avatar

dux
Tsikkel: CB 750

Re: A-kategooria eksamid alanud!

Lugemata postitus Postitas dux »

nojah, eks ta ole. peaks ka load kätte saama, kui nädalase vormistamise käigus asteroid vastu maad ei kuku, sõda ei hakka või mõnda muud imelikku asja ei juhtu. tähtis on saavutada eksamineerijaga kontakt! tänane eksam oli päris lahe, väike närv ikka sees, aga polnud vähimatki põhjust. kui muud katid on eelnevalt käes ja liiklus selge, siis pole midagi. platsil kästi teha valik harjutusi, kuigi ma arvan, et ega need ARKi platsid ei vasta nõuetele küll :D . 50 kmH asemel öeldi et "noh võtame umbes 40-ga". kiirust ei mõõdetud ja joonlauaga keegi mõõtma kah ei tulnud jutte. linnas ikka paar kohta on mida ei teata ju.. kehv oli side ARKi autoga. nimelt ma vaatasin peeglist enne ühte rstmikku, et autol suund sees, aga mina polnud käsku pööramiseks saanud ja ei hakanud ka eeldama, seega jätkasin sõitu otse. veel ajas segadusse "fooriga ristmikult vasakule" mida öeldi enne "kooli tänava ristmiku". lihtsalt teadsin sellise tänava seal samas olevat ja raadioside jupsis ka. no juhtub ikka. riia mnt-l pärnus sõitsin 40 ja 50 vahel, oodati et sõidaksin vist 50 ja 60 vahel. igatahes kes pole palju sõitnud ja paus sees, võtke üks lisatund enne eksamit. ahjah, ümberpõige pole midagi erilist. kõik. :bsmile:

Haamriga mehele paistab kõik naelana. :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”