18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp
Re: 18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp
Parim rada Piksepini sarjas mida mina näinud olen. Pole küll palju käinud aga kuuest kolm sai ära tehtud. Kaugelt nurga mees talvel ei olnud mahti aga see selleks. Tänane rada rokkis täiega ei tea kas on oskusi nats juurde tulnud aga mulle meeldis. Oli kõike mõnusat metsa paraja muda rööpaga, liivasuppi ja muidugi märgala taga metsas oli omaette elamus. Liinide all kaks pikka sirget olid väga huvitavaks tehtud, palgid, liivasupi augud. Tõsine katsumus. Märgala oli väga salakaval ja arusaamatu. Ei tea ju mis vee all peidus võib olla. Muidu läks hästi, neli ringi tuli tuli ühe soojaga ja tuju laes ja siis tõmbas soojumal mind enda juurde. Istusin nii kinni, et kolme mehega ka tagaotsa tõsta ei jõudnud aga õnneks leidus üks atv. Tross tagaratta ümber ja venitasime välja oi kurja jäme juurikas kodarate vahelt läbi. Tükk aega sai vaeva nähtud aga õnneks sai liikuma. See ring vist enam arvesse ei läinud kuna aeg oli ümber. Ilm oli ka selline paras ekstreem aga peab ütlema, et lõuna pool on vesi juba täitsa soe. Kannatab supelda küll.
Pidusse ei saanud kahjuks jääda kuna vanamooril sünnipäev ja kuuest olin juba pika laua taga. Peab ütlema, et suhteliselt tegus päev oli täna. Kolmest üles, neli start, 8 Luhamaal, 2 tundi mõnusat möllu nüüd kodus tagasi, ratas pestud, saunas käidud ja tuju laes.
Piksepini etapid said nüüd selleks korraks läbi aga järgmine pühapäev juba uus algus. Kõik karjääri Kunni tiitli nimel sõitma ja siis Muhu ja Jaanikese.
Urmas tubli töö ja jõudu tulevikus. Hoia ikka taset on ju Piksepini sõidud omamoodi stiil ehedas looduses koos kõigi teel olevate takistustega mida on lausa lust ületada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.