Tehnoülevaatus
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Re: Tehnoülevaatus
Nüüd vaja teadjatelt meestelt nõu.
Käisin eile KTM LC4 SXC-ga (vist, ilma akuta versioon, SC-l ka sama elektrisüsteem) Võru Kagu Sellis ülevaatusel, kõik suuna piduri ja muud tuled, signaali tegin korda ja endale tundus et ratas on nüüd heas korras, kuid ülevaatusel hakati vinguma.
Esiteks ei meeldinud neile see, et mootorrattal pole akut ja seega ei saa parktulesid teeäärde parkides põlema jätta. No ma ütlesin, et ma pole siin midagi ringi teinud. Ütlesid, et sellist ratas poleks tohtinud ark üldse arvelegi võtta. Teine suurem asi oli lärm, raamile oli kirjutatud 86 db 3650 p/min, mõõdeti aga 99. Summutit pole ma ise vahetanud, KTM HXC, nagu internetist lugesin peaks sellel tehaseandmete järgi olema vist 103 db. Summuti on siis tõenäoliselt rattal mingil ajal ära vahetatud. Lisaks siis vinguti veel et ketikaitset pole, seda ei ole seal minu arvates kunagi olnud ja tagatule all ei ole valget osa mis heidaks numbrile valget valgust. Tuli oli E märgistustega ja ostetud AllRight-st, aga see neile igatahes ei sbinud.
Kas keegi on kursis, kas mootorrattal peab tõesti olema aku, et ülevaatuselt läbi saada?
Tervitustega,
Pääru
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.