Yamaha mootorrataste testipäev

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Re: Yamaha mootorrataste testipäev

Lugemata postitus Postitas Hans »

Tore üritus, tänud korraldajatele (w)

Proovisin kaht ratast, a oleks pidand tegelt rohkem...

XVS950A Midnight Star - mõnus, madal, keskmise suuruse ja mootoriga custom, pisut tuim aga eks customid ongi sellised ju 8) Kand-varvas käiguvahetus on sigamõnus :D Ja ratas näeb hea välja ka, nagu Yamud ikka.

ja siis...

V-MAX 2009.
Siinkohal ülisuured tänud Otile, kes võimaldas mul graafikuväliselt ära proovida (w) . Ei pidanud 400km ja 5 tundi kulutama, et Tartus seda teha (olin ka selleks valmis).

Ratta välimusest ma ei räägi, see piltidelt nähtud niikuinii. Rahvas käis pidevalt ümber ratta ja pildistas teda ja mis siin salata, efektne ta on.
Sadul pisut kõrgem kui vanal versioonil, kuid minu jaoks täpselt paras - jalad ulatusid täistallaga maha. Ja siis sõitma, igatahes :)
Liiklus Rannamõisa teel reede õhtul on selline, et sobib rahuliku customi proovimiseks, 200hj masinaga aga suht raske midagi üritada...Ainus, mida saab proovida, on kiirendus - lased kiiruse alla, et tekiks vahe eesoleva autoga ja siis keerad... Gaas on päris huvitav - keerad natuke, mootor reageerib kohe, kuid rahulikult, nagu sõidaks customiga, keerad aga sealt edasi, siis ...holy shit :roll: katsu kinni hoida :twisted: Ja seda iga käiguga. Tagasi sõites tekkis lühike tühi teelõik ja siis ma keerasin, täiega - 100lt 150le tuli hetkega ja siis vaatasin mis käik sees on - viies :shock: Oleks ma seda kolmanda v neljandaga teinud, oleksid praegu käed ilmselt 2x pikemad, kui oleksin suutnud kinni hoida...
Uus max on oluliselt parema juhitavusega kui vana, tundub kergem, kuigi on 30kg raskem, hea vedrustus ja superhead pidurid. Isteasend pole nii püstine kui vanal, pikemal sõidul võib hakata käsi väsitama. Kokkuvõttes - kõik on peaaegu super, välja arvatud üks asi ja see on hind :cry: Täitsa selgelt pole ta oma Euroopas müüdavat hinda väärt, USA hinnaga aga paneks mõtlema...
5-6 aasta pärast, kui on tekkinud juba piisav järelturg ja hinnad sõbralikumad, siis tasub ka soetamisele mõelda. Praegu sõidan edasi oma vana V-maxiga ja olen ka väga rahul :bsmile:

Hans

V-MAX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”