Tartu Tsiklimehed/naised

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Lugesin ka selle artikli läbi ja jahutakse aga Autoringist ja seal tegutsenud motopoest ja nüüd see siis motohoovi nime all. Kas mitte Konka ei tegutsenud Motodepoos? Minu mäletamist mööda oli ta motodepoos mingi pulk. Olen tema või siis väga tema sarnase mehe käest kaks ratast ostnud ja kolmandale piiraja pannud, ning kõike seda motodepoos. Ei tea kui hea idee see on Tartu veel üks motopood juurde teha? Peab ikka oma jagu julgust olema ja uudseid lahendusi pakkuma mida teised konkurendid ei paku. Autoringis oli kunagu supper varustuse valik. mida aga hing ihaldas oli kohe kohapeal olemas, ning hinnad olid ka väga paindlikud kunagi sai sealt nii endale kui tüdrukule täisvarustus soetatud. Kuid neid varustuse müüjaid on tartus päris palju ka remondiga tegelevaid onusid ja tädisid leidub pea iga nukapeal. Huvitav millega konkurente lüüa kavatsetakse? Selline küsimus tekib eriti kui lugeda paar posti ülevalt poolt et müüja ei teadnud, ei oskand klienti nõustada. Kui ma lähen mingi murega poodi ja mul on küsimusi ning kui müüja vastab iga mu küsimuse peale õlgu kehitades et ma ei tea siis loogiline ju on et ma lähen teise poodi ja küsin sealt, ning kui saan hea teeninduse siis teen ka oma ostu seal.
Edu igal juhul. :bsmile:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”