Tsikli ostmine Itaaliast → Re:

T123OTS
Kaupmees

Re:

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

No jah ega ma ei ütlegi, et nii odavam tuleks. Pidasin selle all rohkem silmas seda, et võiks ise kaasa minna. 5k ratta toomise eest on hea hind, kuid palju see kaasas olemine maksab? Öömaja seal sees kindlasti ei ole?!

Kuidas seal saksas käiakse - kas praamiga või mööda maanteed? Kaua see reis kestab? Kas see üldjuhul on autojuhile ainsa eesmärgiga reis või aetakse seal saksas veel mingeid asju?

Tänan elava arutelu eest, igasugune info on teretulnud.
Päikest.[/quote]

trv.kas oled otsustanud juba kindlasti ise reisida,et ratas soetada,aga void igaks juhuks kiigata ka Inglismaa poole (lingid www.ebay.co.uk ja www.autotrader.co.uk)
siin ka minupoolne post,kuidas protsess kulgeb.
Terv.

Varskendan oma kuulutust,kuna kevad saabumas ja endiselt teeb GBP kurss madallendu.

Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st tsiklite,autode jms.(vaikseim varuosa,mille olen aidanud toimetada UK-ast Eestisse-kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ja suurim-20 t.ekskavaator) ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2-3 aastat ka tsiklite export.
Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Umbkaudne hind siis,tsiklil ca 300-450...,GBP,hinnaskaala oleneb kaugusest kus tsikkel asub.Autode puhul lisandub treileriteenus Eestini ca 390.-GBP
Varuosadel loomulikult teine hind.
Hinna sisse kuulub:
a) kokkulepped,kauplemine muujaga,
b)voimaluste piires tsikli korrasoleku check,
c)jarelkaimine koigis punktides UK-s,
d)hoiustamine minu garaazis,
e)kogu paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)

Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.

Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 10-20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo +44 7861120359 Birmingham,UK (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist 2008 a.olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele ca 45 tsiklit ca 20 autot ja lugemata arvu erinevaid varuosi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”