Aitame väikest Indrekut!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Aitame väikest Indrekut!

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Head sõbrad. Täna tuli meie ettevõttesse kiri, milles üks noor pere kirjeldab suurt muret, mis neid on tabanud. Kindlasti on palju peresid, kellel on praegu raske. Kuid oma laenude ja liisingute kõrval mõelgem hetkeks neile, kellel polegi võimalust kuhugi helistada, paluda perioodi pikendamist või laenata juurde elupäevi. Loodetavasti saame neid kasvõi veidi aidata.

Kirja koopia:

Tere!

Minu isa Vello Tamm töötas Teie firma laos . Ta haigestus neeruvähki ja enne surma käisite Teda meie Jüri kodus koos laojuhataja , Ingridi ja teiste kollegidega vaatamas . Kuu aega peale isa matuseid avastati vähk meie pisipojal . Nüüdseks on Ta raske puudega lapsinvaliid( 3 ) , kellega peame käima pidevalt haiglas uuringutel ja sanatoorsetel taastusravidel . Elukaaslane ei saa tööl käia - sest peab poja eest hoolt kandma . Eelmisel aastal sain ma ise hakkama . Hetkel olen ka ise töötu ( täiendõppel ) - ootan uue töö käivitumist . Tänu sellele on meie sissetulekud väga väikesed aga väljaminekud pole kahanenud ja probleemid hakkavad üle pea kasvama !
Pöördun Teie poole suure palvega ! Äkki on Teil , Teie firmal võimalik meie pisipoja vähi taastusravi paremaks korraldamiseks abiks olla ! 30.12.2005.a. tekkis Indreku emal rasedustoksikoos . Ta langes kliinilisse surma ,kuid suutsin Ta õnneks elustada . Kohtla - Järve Ida – Viru Keskhaiglas tehti keisrilõige, et elukaaslase ja lapse elu päästa , kuid kuna pisike Indrek Tamm oli 2 kuud enneaegne polnud Tal kopsud iseseisvaks hingamiseks valmis. Ta veetis kaks nädalat hingamisaparaadi all . Elukaaslane oli nädal aega tilgutite all. Tal oli äge neerupuudulikkus . Esimese eluaastani võitles Indrek enneaegsuse arengupeetusega . Siis hakkas Tal tervis paranema . Elukaaslasel on siiani probleeme mäluga ja üleväsimuse (närvilisuse) korral tekivad kerged krambid kätes ning jalgades. Edasi järgnes Indreku vanaisa vähktõve avastamine ning surm . Kuu aega peale vanaisa matuseid - tekkis Indrekul kubemesong . Peale kubemesonga avastatai Indrekul ka vasaku munandi vähk . 2007.a. suve veetsime Tallinna Mustamäe Lastehaigla onkoloogiaosakonnas . Indrek kaotas võitluses vähiga vasaku munandi .Ta on nüüd raske puudega lapsinvaliid . Kuna Tema kõne ja liikumisvõime on teiste temaealistega võrreldes vähem arenenud - käime Indrekuga igakuiselt kontrollis ja regulaarselt sanatoorsetel taastusravidel . Kuna Ta üksi ei suuda taastusravidel käia - peame Teda ise transportima ja üks meist peab Temaga ravil kaasas olema . Haigekassa korvab aga vaid Indreku ravi ja ka mitte kõike - vaid ainult osa ning sedagi vaid korra aastas ! Viimane sanatoorne järelravi maksis 10 190 EEK ja nüüd kogumegi raha , et see tasuda ( 10 190 eek - i ) ! Raviarst soovitas meil hankida ka koju massaazivann, et raha kokku hoida, kuid selliste vannide parim pakkumishind ( 7 500 eek - i ) on meie jaoks liiga kallis - vajaksime jällegi abi! Ma mõistan , et Indrek on meie poeg ja Tema tervis on meie pere probleem - aga kuna Ta on laps ja vajab abi - ja meie endi materiaalsed
võimalused pole eriti head - pöördun ma abipalvega Teie poole . Piinlik on sellise teemaga Teie poole pöörduda – kuid oleksime igasuguse abi eest väga tänulikud !

Ette tänades : Toomas Tamm , Merike Niinemägi ja Indrek Tamm
Gsm : 57 852 681
E - post : adru@hot.ee

Indreku vanemad on avanud Swedbangas Indrekule oma konto - kuhu korjatakse raha Tema ravikulude katteks - Indrek Tamm : 221030441078 !

frefighter

Re: Aitame väikest Indrekut!

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Sa siis tunned seda perekonda ka? Et tegu pole mingite petturitega, vaid probleem on tõesti olemas?
Kui oma garantii annad, siis mina teeks küll võimetekohase ülekande ära ja ma usun, et paljud veel.

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cool200 »

enne veel
tahtsin kysida et mida selle kogutud rahaga tehakse,
mis tasemele paranemist on loota--või on paratamatuse edasilykkamine,
minu kogemused vähist on väga kurvad :cry:

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

see perekond ja nende lugu on kahjuks tõesti olemas.

Cool200, olen sinuga nõus - igasugune kokkupuude vähiga on ääretult kurb. Igatahes on väikesel poisil praegu lootust ja kõige paremat tuge suudavad talle pakkuda tema enda vanemad. Igasugune rahaline toetus annab neile lisajõudu ja aega hoolitseda parimal võimalikul moel oma pisipoja eest.

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

No, ärge nüüd ...
Mina panin igatahes oma panuse teele uskudes, et raha võib imet teha :D

Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

Väike abi ka teele saadetud!!
Head paranemist poisile!!

Honda Transalp

Roomaja

Lugemata postitus Postitas Roomaja »

Sai ka veidike abi saadetud. Kõige paremat Talle!

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

Head paranemist!

lauryx

Lugemata postitus Postitas lauryx »

Ei ole omalgi head rahalised seisud, aga võimaluste piires siiski sai üle kantud midagi

Ninja

hassar

Lugemata postitus Postitas hassar »

Indrek, kiiret paranemist!!!

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Kindlalt toetan ka ise rahaliselt.Kas saame teada ka tulevikus kuidas asjad edenenud on,kas paraneb väikemees ja ehk tuleb veelgi toetada?Igakuiselt mingi summa maksta,korraga palju maksta on raskem.
Kõike paremat.

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Lisan ka Naerata ometi! kodulehe siia, kus siis rohkem infot kirjas :)
http://www.naerataometi.ee/
Sinna lehele peaks hakkama tulema ka infot kuidas Indreku aitamine edeneb.
Raadio 3-s räägitakse ka lähemalt Indrekust, kes Raadio 3 kuulaja.
Et siis kõik osalema ja võimaluse korral toetama :)

Edit: Raadio 3-s toimunud intervjuu: http://www.naerataometi.ee/upload/inter ... aadio3.mp3
ja Kukus: http://www.naerataometi.ee/upload/intervjuu%20kukus.mp3

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”