Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
näedsiis, jube eos vesi peale ilusale vahetusele. lähen siis sõidan maksimarketi parklas edasi-tagasi. jälle.
tallinnas ilma vaadates tekkib vägisi küsimus - tundras elad vä? olgugi, et sul vist on selle keltsa osas õigus, kui see valge asi mõnes vaiksemas kohas puude all teeääres laminaatparkett ei ole.
arvan et ikka oleks. mul samuti rehvid vanad. ei tea mis seal metsa all toimub, aga peamiselt kimaks ikka kruusal.
võime ka siit miski huvitava teekonna valida: http://www.geoape.com/
mis arvate?
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Sattusin täna juhuslikult Männikule, järvekeste ümbrus lausa jää all(sõidetud teeosa siis)metsaalune puhtam-kuivem aga kus ikka sõidetud oli, seal oli ka jääs.Vist tibake vara veel...metsateid mõõta.Edaspidi ka mina huvitatute hulgas

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Käisin minagi korra täna Männiku sõjaväebaaside osa poole peal ja seal oli peaaegu kõik ära sulanud. Kaasa arvatud ka Männiku ja Saku krossirada ühendav selline tagumine liivatee kus hää liiva sõitu harjutada.
Telliskivi maja juurest sõitsin ka mööda, turnisin ühe selle tankodroomi mäe otsa ja tundus ka seal kandis juba ok olevat. Aga jah Pärnu mnt ja Männiku sõjaväebaase ühendav teelõik(turba kaevanduse juurest mööduv tee) Seal oli tee ikka suhteliselt lume/jää tükkidega kaetud.Sõita sai aga raskega natukene aeglasemalt kui tavaliselt:P
Aga vaikselt hakkab looma
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
flx kirjutas:kas mu suht siledaks sõidetud tagumise rehviga r1100gs'i kolakaga ka sinna asja oleks?
ootan uut tagumist rehvi, praegu juust 80% asfalt/20% muu tuuringu rehv all. kogemusega on ka lood nii, nagu on
Ei soovita hetkel väga metsa ronida sellise rehviga. Kuna on sula siis paljud kohad on suhteliselt libedad. Aga Männiku sõjaväebaaside osas(paremat kätt Tallinna poolt tulles) oleks isegi selle rehviga suht hea sõita ja harjutada. Seal küll pole eriti mingeid keerulisi kohti ja teid aga kui sul kogemusi pole siis alustuseks seal neid väikseid kerge liiva teid oleks kindlasti hea proovida ja katsetada. Tegevust küll jaguks seal ringi seigeldes tunnikeseks ma usun aga asi seegi
PS! Baaside osas on küll keelumärgid ees nii, et jälgi infotahvlit, ehk sõjaväelased harjutavad seal.
Aga kui nüüd natukene kuivemaks muutub siis võiks metsa küll minna. Soodla kandi mehed...kuidas Soodla metsas lood on juba?
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
minugipoolest kohe metsa sõitma pole enam yltse lund siis soodla kandis aint vesine on aga sellest saab mööda põigata.Kohe metsa muidu sõiduoskused lävad rooste
tuleks ka sinnakanti puurima kui teil plaan paigas
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
annab orkunnida neljapäevaks või reedeks võiks alati plaan valmis olla kuhu ja mis kell minna.
Käisime nädalavahetusel Kõrvemaal natuke tiirutamas, kohati ikka väga jääs olid teed, muidu pori silmini, teed suht kehvas seisus. Aga fun` i oli kõvasti. Kui kellelgi on plaan sõitma tulla, hüppaks ka kampa.
käisin kah laupäeval kõrvemaa ja polügoni kandis kimamas, kohati korralik lumijää, eriti puude varjus, aga hõredamates kohtades kannatas juba sõita küll, pool pehme maastika, pold hullu midagi, päris lahe.
Kuni hiigellompideni, otsa ei viitsinud ringi keerata, müttasin kõik sügavad lombid läbi, kõige sügavamas vajusin nabani vette tõmbasin tsikli vee alt välja, lohistasin kuivale ja tulistasin edasi, ise läbi nagu zili siseuks.
praegu tagaratas küljest, vaja laagrid vahetada ning piduriklotsid, selleks nädalavahetuseks vist kokku ei saa. jään järgmist ootama.
aga teeks siis laupäeval mingi sõidu kuskil seal soodla kõrvemaakandis läheks vaataks neid paremaid metsateid pakkuke aeg mis kell sobiks.Tore oleks kui märku ka annaks ja leppime täpse koha kokku
suzupoiss kirjutas:aga teeks siis laupäeval mingi sõidu kuskil seal soodla kõrvemaakandis läheks vaataks neid paremaid metsateid pakkuke aeg mis kell sobiks.Tore oleks kui märku ka annaks ja leppime täpse koha kokku
Upitaks vähe teemat, kas keegi plaanib nädalavahetusel liigelda Soodla, Aru või polügoni kandis?
Kas nädalavahetusel keegi Kõrvemaale kruisama ka läheb? Tuleks kampa.
kui raske ratta sõpru tuleb lisaks, siis võiks minna küll. kergetega ei jõua metsas sammu pidada.
andke märku, nt. pühap. on hea päev. ka laup sobib.
mulle sobiks laup. alates 12:00 kokkusaamine. tallinna-aegviidu-kõrvemaa kandis.
hommikul tahaks paar tundi bmw täikal veeta
Mulle ka vahet ei ole, sobib nii laupäev kui pühapäev. Teeks siis midagi.
hästi, teeme laupäev kell 12.
kus kokku saamine? eelnevalt oleme saanud Härmakosu sildi juures.
loodetavasti tuleb enam huvilisi, aeg oleks toast väljakolida.
Kas see on Raudojalt otse sõites? Hobusetallist mööda ja seal? Muidu suht kohalik aga ei tea kus Härmakosu silt on
vaata samas teemas lk 24, kohe esimeses postituses on kaart, kus kollase täpiga on tähistatud asukoht.
vabalt võib kokku leppida parema koha.
Tervist!
Andke õhtuks teada, kas on tulijaid Soodla kanti, kokkusaamine Härmakosu sildi juures (kaart lk 24) , kell 12 (kui sobib see kell).
tulen kindlasti, samas tundub, et valdavalt poole liitristega meeste sõit. eks on näha kas raske/mammut enduga saab löögile (kaasa sõita) või ei saa
Arvo
ok. olen 11.15 peterb. mnt-l, tln-st tulles enne maardu järve on söögiputka. kui peaks keegi tln-st liikuma.
kui miskit muutub, pange siia kirja.
tänaseks kübermaailmast eemal, kena reede õhtut!
Tuleb tunnistada, et oli väga hea sõita kuni sinnamaani kui mina ja mu lahingukaaslased mingist teeotsast erinevast teed pidi sõitma sattusime. Kõige tipuks oli veel mingi laiguliste paugutamise laupäevak ja seoses sellega teed kinni. Lõppkokkuvõttes orienteerusin välja Tapale ), väike tankimine ja 20 km asfalti. Suht tuim nühkimine.
Kindalasti võiks peaks üritust kordama. Loodan, et teised jõudsid samuti metsast õnnelikult välja.
ei saa kurta, väga hea teekond oli. pehmet liiva, kruusa ja ka muda jagus, kiidrock oma 1200 gs-i ja asfaltirehvidega ronis pehmematest kohtatest üllatavalt nobedasti.
ühes libedas kurvis käisin käna, käiguvahetuse heebel võttis teise kuju, niiet käiku vahetada ei õnnestunud, kui lõpuks asi korda sai, jõudsime tee ristini, sõitsime sinna ja tänna, aga sinu´jälgi ei näinud, kummalisel moel. igatahes põrutasime tallinna tagasi.
järgmine kord teeme raja läbi, maastik on sealkandis just selline, mida tahta.
eks ta selline maximumi piiri peal sõit oli minul, kui 450..650 pille peetakse rasketeks enduurodeks siis ma nimetaks kõiki suuremaid mammutiteks. Samas võib minu ratta noorema venna HP motoga väga lennukalt sõita nagu neti avarustest näha võib, enamasti jääb see lennukus sõiduoskuse taha kinni.
Mina võin oma esimese tõsise enduurotamise kokkuvõtteks öelda, et mammutiga seda teha on päris väsitav, sõitu lihtsustaks kindlasti kärnaga rehv.
Seega ootaks järgmine kord mõnda mammutit kah seltskonda, sest nagu öeldakse seltsis on segasem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.