Yamaha mootorrataste testipäev
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Kaupmees
- Kontakt:
Yamaha mootorrataste testipäev
- Aprillil (reedel) toimub Tallinnas Yamaha Keskuse ees Yamaha mootorrataste testipäev!
Registreerida saab http://www.yamahakeskus.ee/testipaev/ kodulehel.
Testipäev algab kell 14.00 ja lõppeb 19.00
Kaasa võtta isiklik sõiduvarustus ja kidlasti ka juhiload.
Täpsem info yamahakeskuse kodulehelt, või telefonil 555 37 333 (Ott).
Kui sulle huvipakkuva mootorratta ajad on täis, siis tasub helistada ja äkki leiame siiski mingi variandi (mõnel registreerijal võib tulla midagi ette ja mõni aeg võib vabaneda jne)
Yamaha Keskus
Re: Yamaha mootorrataste testipäev
Mulle huvipakkuval rattal polegi testiaegu See kõige esimene... Helistamine vist ka ei aita ...
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
Milline proovisõiduleping välja näeb? Kas tsiklitel on kasko või peab tegelane, kes suures erutusest tsikli ümber kukutab selle välja ostma?
Nii ju surutise ajal rattaid müüaksegi, et kui kukud, kriibid, peedistad siis ostad ära
2ndalpha kirjutas:Milline proovisõiduleping välja näeb? Kas tsiklitel on kasko või peab tegelane, kes suures erutusest tsikli ümber kukutab selle välja ostma?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Oletan, et leping on samalaadne eelmise aastaga - omavastutus X krooni.Eelmisel aastal oli 5k vist?See aasta võib ka suurem olla.
Loogiline ju, et omavastutus on. Taltsutab vähe proovisõitjat, vaevalt, et selle 5K pärast kaubandusvõrk mures oleks. Küllap ikka pigem, et keegi üleinnustunud proovisõitja ennast ja ratast risuks ei sõidaks. Niipalju või vähe kui mina olen proovikatel käinud, on kõigil sama teema olnud. MG'l oli vis äkki isegi 10K, ei mäleta.....
Kahjuks saab registreerida ainult ühe ratta proovimisele , kui juba äärelinna sõita, siis broneeriks endale tegevust ja sõitmist hea meelega ikka 2 või 3 ratta proovimiseks.
uzzike kirjutas:Kahjuks saab registreerida ainult ühe ratta proovimisele
, kui juba äärelinna sõita, siis broneeriks endale tegevust ja sõitmist hea meelega ikka 2 või 3 ratta proovimiseks.
Mina nagu omast arust küll sain kahele regada
-
- Kontakt:
Proovida võib ikka kõike, millel veel vaba aega on ja tasub vaadata ka, et siis samale ajale mitut ratast ei bronniks.
Valid ühe ratta ja aja ära, siis kinnita lehe all see valik ära ja siis laseb kohe teise ja kolmanda jne valida (andmeid ei pea uuesti enne järgmise ratta valimist sisestama).
Lepingus on kirjas sõiduaeg ja omavastutus: osad rattad tuuakse siia Yamaha Scandinavia Motorsist, seega ei oska praegu veel ise ka arvata mis nende omavastutus on. Eestis arvel olevatele ratastele tuleb ka kindlasti kasko peale, eelmine aasta saime omavastutuse 5000kr peale, kui see aasta midagi muutunud pole, siis vast jääb samaks.
Üritame ikka võimalikult väikseks selle summa saada, ei tahaks küll, et see 10 000kr oleks
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kui ma õieti mäletan siis paar nädalat tagasi ühel testipäeval oli 15 000 omavastutus ja sellegipoolest olid rattad kogaeg sõidus.
Mul jäi arusaamatuks kas R 1 pole ka seeaasta valikus või oli juba kõik ajad kinni ???
panin sellepärast r6 aga kui jääb auk R1 ga siis 5155417 on mu nr
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Kontakt:
On (oli) ikka valikus ka R1, aga lihtsalt ajad on mõnel rattal juba täis.
Siiski tasub vahel reg. lehte külastada kuna mõni registreerunu on juba helistanud, et peab loobuma erinevatel põhjustel, seega võib vahel mõne vaba aja siiski visata. Sama on ka kohapeal, et keegi võib jätta lihtsalt tulematta jne.
Kui mingi asi ikka väga huvitab, siis helistage ja äkki nuputame midagi siiski välja!
417 kirjutas:kui ma õieti mäletan siis paar nädalat tagasi ühel testipäeval oli 15 000 omavastutus ja sellegipoolest olid rattad kogaeg sõidus.
Mul jäi arusaamatuks kas R 1 pole ka seeaasta valikus või oli juba kõik ajad kinni ???
panin sellepärast r6 aga kui jääb auk R1 ga siis 5155417 on mu nr
14:40 on hetkel veel vaba

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
ENAM POLE vaba se aeg
aga tuleb huvitav võrdlusmoment R1 seljast otse R6 selga.
KTM päeval panin ka enne RC8R iga ja siis väikese 690 dukega ( vahe oli masendav )
417 kirjutas:ENAM POLE vaba se aeg
KTM päeval panin ka enne RC8R iga ja siis väikese 690 dukega ( vahe oli masendav )
Kurat pole jah Kui eelmist postitust kirjutasin, siis just näitas, et on veel.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
-PitBull- kirjutas:417 kirjutas:ENAM POLE vaba se aeg
Kurat pole jah
Kui eelmist postitust kirjutasin, siis just näitas, et on veel.
ma napsasin ära -tänud sulle vihje eest
Niih, terve pärastlõuna nüüd mõnusalt ära planeeritud ja võimalus kõiksugu erinevaid rattaid proovida. Loodame, et ikka ilma peab .
Loodame, et siis saab ikka jah ilma jne. Eelmine aasta oli positiivne üritus! Kas see aasta on ka "elav muusika jms."?
MrR kirjutas:Loodame, et siis saab ikka jah ilma jne. Eelmine aasta oli positiivne üritus! Kas see aasta on ka "elav muusika jms."?
Uute rataste summutitest väljuv hääl on see "elav muusika" mis meie kõrvu saab paitama
-
- Kontakt:
Elavat musooni ei hakanud kohale tarima, plaan ikka rohkem sõidule keskenduda, ei hakka seda üritust päris simmaniks ajama
Aga miskit muusikat ikka laseme, meeleolu peab ju looma!
Ja need motomehed (naised) kes vaatavad, et paraku on mingi meeldiva ratta ajad täis, ärge väga pahandage, mis teha, seab omad piirangud.
Ma tulen niisama vaatama. Lube veel pole, siis ei saa ju nagunii proovida ka, maksa omavastutust kasvõi miljon, aga see -eest kuuleb ja näeb ikka
yanksel kirjutas:Ma tulen niisama vaatama. Lube veel pole, siis ei saa ju nagunii proovida ka, maksa omavastutust kasvõi miljon, aga see -eest kuuleb ja näeb ikka
![]()
Rollereid saab ka äkki proovida
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Olen kohal, sai ka terve rivi rattaid kinni pandud, kena võimalus erinevaid marke proovida. Eelmise aasta üritus oli tip top, reedel näeme
-
- Kontakt:
Kohe järgmisel päeval, 18. Aprillil (laupäeval) toimub Yamaha mootorrataste testipäev ka Tartus, Wildriders kaupluse ees, Turu 47!
Kellele tundus Tallinn liiga kauge, või ei jätkunud vaba aega, või päev ei sobinud, siis on võimalus seal oma lemmik ära proovida.
Testirataste valik on seal küll natuke väiksem, aga korralik siiski!
Rattad, mida saab Tartus proovida:
V-Max
YZF-R6
YZF-R1
FZ1-N
XTZ660 Tenerè
Testipäeva Tartus kestab 12.00-15.00
Kohapeal pakutakse külma ja kuuma jooki.
Täna-homme peaks saama sinna ka hakata registreerima, http://www.wildriders.ee/
Täpsem info Tartu ürituse kohta juba Wildridersi telefonidelt ja mailidelt.
V-Maxi ajad täis jah Seda ilmaimet oleks tahtnud küll proovida.
Ehk võtab keegi hea inimene seljakotiks taha
VWman kirjutas:yanksel kirjutas:Ma tulen niisama vaatama. Lube veel pole, siis ei saa ju nagunii proovida ka, maksa omavastutust kasvõi miljon, aga see -eest kuuleb ja näeb ikka
![]()
Aitäh, aga mul selline huvi puudub
yanksel kirjutas:VWman kirjutas:yanksel kirjutas:Ma tulen niisama vaatama. Lube veel pole, siis ei saa ju nagunii proovida ka, maksa omavastutust kasvõi miljon, aga see -eest kuuleb ja näeb ikka
![]()
Aitäh, aga mul selline huvi puudub
Aga elavat muusikat ka polnud..
+358458693818
Rollereid saab ka äkki proovida [/quote]
Aitäh, aga mul selline huvi puudub [/quote]
Aga elavat muusikat ka polnud.. [/quote]
OK, OK, sorry, no ma ei tule siis, jääge rahule
Kuigi ma ei saa aru, miks nii.... Mulle piisab täiesti tsiklite tekitatud häältest, mis muud muusikat siin vaja.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
kas mõnda chopperi taolist asja 25 kw lubadega saab proovida ?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
korke kirjutas:kas mõnda chopperi taolist asja 25 kw lubadega saab proovida
?
aga kui sind lubatakse kas ilma lubadeta kamraadi kaasa võtad ???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.