MOTO GP vaatamine 2009 - mis võimalused?
Moderaator: Moded
MOTO GP vaatamine 2009 - mis võimalused?
Nagu sellest veel vähe on, et http://www.worldsbk.com oma lehekülje ajukääbikute toel multimeedia osas täiesti mõtetuks muutis, on ka MOTOGP otsustanud oma vaatajaskonda vähendada. Ehk teatavasti ju Eurosport sel aastal MOTOGP ülekandeid ei näita. See aga tähendab vist kohalike telekanalite puhul täielikku blackouti.
Sellest hiiglaslikust probleemist tulenevalt, kas on infot, mis variandid on veel MotoGP vaatamiseks peale http://www.motogp.com/ lehelt kas 90 EUR hooajapaketi või 13 EUR etapi paketi ostmise?
Esimene etpp on juba sel nädalavahetusel ju.
...Tundub, et Eestist alguse saanud trend, ringrajasport ainult osalejatele suunata ja tõrjuda spordi juurest kõik muidu huvilised, on levimas ka mujale maailma...
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: MOTO GP vaatamine 2009 - mis võimalused?
Moto GP-d näitab ViastSport aga kas SBK-ga ongi siis arvuti vahendusel jokk või?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
Viasat Sport Baltic näitab küll kuid sealt tuleb vaid kõige võimsamate sõit. 125-d ja 250-d kahjuks sellelt kanalilt ei tule.
... seda ma kartsin, et kui olen Elioni digi tv klient, siis maksab see kuidagi varem või hiljem kätte...
Eno kui soovid jagan oma paroole, motospordi nimel. Mul aasta pakett, eks anna teada.
margus. kirjutas:Eno kui soovid jagan oma paroole, motospordi nimel. Mul aasta pakett, eks anna teada.
Hee.... tänud pakkumast, ma kardan, et kui peaksin sinuga samaaegselt sisse logima, võib sulle sellest probleem tekkida.
Aga tegelikult eks ma olen sellega arvestanud, et kui normaalset TV lahendust ei ole, siis peab ikka neile pappi viskama.
Rossid ja Stonerid peavad ju ka ikkagi kuidagi palgad kätte saama, muidu lähevad veel vaesekesed vanade rehvidega peale ja siis on kukkumine kiire tulema ...
Mul eelmise aasta pakett oli tegelikult kah ostetud, aga mulle põhimõtteliselt ei meeldi, et mult valikuvõimalus ära võetakse.
Praegu on korraga nii motogp kui ka wsbk käitunud sigadena... üks võttis ära võimaluse TV-st jälgida ja teine kõrvaldas Netist multimeedia.
Pühkige oma vanadel satitüüneritelt tolm maha ja häälestage saksa kanalite peale - nende DSF kannab kah otse üle. Samuti ka Soome Nelonen.
Aga seis hetkel selline, et vahetult enne soojendusringi hakkas tibutama ja start lükati edasi - nüüd tuleb aga seal juba nagu ämbrist... Rada ujub... Ei tea kui tihti Qatari kõrbes sajab üldse Kord 10.a. jooksul?
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Jeee... vaatan moto GP-d ja ennäe imet kuulus Heiti Kender on pulti lastud.......kle niipalju võiks öelda, et vähem möla ja pikem sammmmm no, kui komenteerida ei suuda ja ei oska pole vaja ka seda teha... väljendid ja jut annab ikka soovida!
Näiteks asjakohased teemad " naised isegi abielluvad täma armastusest, kuna on majanduslangus ju" halooooooooo , ütleme et see ju väga teemas MOTO GP
Krt - ja jäigi etapp vihma tõttu ära.
Aga ladistas muidugi korralikult ja raju tuul oli kah - nagu eelmine aasta USAs...
bikefan kirjutas:Krt - ja jäigi etapp vihma tõttu ära.
![]()
Aga ladistas muidugi korralikult ja raju tuul oli kah - nagu eelmine aasta USAs...
''
Paha lugu jah ,aga eelnevad kommetarid olid ju tasemel?
MotoGP sõit toimub motogp.com info kohaselt esmasp. 13.apr. kell 21.00,soojendussõidud vastavalt 18.00-18.20.Mõlemad peaksid motogp kodukalt livena jälgitavad olema ,viasat sport baltic pakub ülekannet kell 19.30,mis ei klapi kummagi ajaga.Ilmselt peab viasat.ee kava jälgima,äkki muudavad kellaaja õigeks.
See on vana kava ja eelduse kohaselt sõidu kordus.
MotoGP.com ütleb, et toimub kohaliku aja järgi 21.00 (mis peaks ka meie aja järgi 21.00 olema).
Seda numbrit tasub päeva jooksul siiski veel jälgida.
Ühtlasi saab teada, millise prioriteetsusega on MotoGP Viasatis........
19.30 on korduse aeg.
ei saa olla kell 9, meil pole ju GMT +3 ajatsoon? 8 pole v?
kas mõnda pubi või baari pole, kus suurelt ekraanilt saaks kaasa elada,
umbes nagu nendel jalkafännidel

Aga palun Hiiu Pubis mul kõik näitamiseks olemas.On veel selline kanal nagu viasat motor.Aeg meil GMT+3.Ise tööl ka ja näitan kindlasti.
Suvel on ajavöönd GMT+3, talvel kui kellad taha keeratakse, siis GMT+2

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-PitBull- kirjutas:Suvel on ajavöönd GMT+3, talvel kui kellad taha keeratakse, siis GMT+2
juba lahendasin ise ka selle matemaatikaülesande
uurisin et tartu mnt-l keskturu ja bussijaama vahel on barbe q pubi ,
kus ka on võimalik vaadata--nyyd et mis kell kordus on

Viasat Motor'i kava:
http://www.viasatsport.se/index.php?opt ... &Itemid=73
tegemist rootsi ajaga, pange 1h otsa.
karta on, et eestiomast ei näe midagi peale eilse korduse
Vähemnõudlikud lepivad ka ehk sellega: http://www.racing-underground.com/ . Vähemalt mulle piisab :)
intz kirjutas:Vähemnõudlikud lepivad ka ehk sellega: http://www.racing-underground.com/ . Vähemalt mulle piisab
Registreerimine toimub seal kutsetega nagu ma aru saan. Huvitav milliste teenete eest neid kutseid jagatakse?
Kas ja millises pubis vaatamine toimub? Hetkel on variandid Hiiu ja bussijaama BBQ, iseenesest on suurelt ekraanilt vaatamise mõte hea.
Nii aga teeks siis sedasi et läheks kõik koos vaatama
20.30 ja kohaks siis Hiiu Pubi
Nii , netis kolades õnnestus leida üks lukuauk.
http://www.justin.tv/playbeyond .Kohe algamas
Üks hea inimene võttis kätte ja jagab maailmale.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
aimar12 kirjutas:Nii , netis kolades õnnestus leida üks lukuauk.
aimar12 kirjutas:Nii , netis kolades õnnestus leida üks lukuauk.
Jooksis päris ilusasti. Tnx
Saksa DSF otsustas muidugi peale esimest ringi bundesliga peale oma LIVE ümber lülitada
aga küll on tore, et on olemas Hiiu pubi koos Viasat Motor'iga ja et on palju toredaid inimest, kellega koos motot vaadata
teinekord jälle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.