1) Sõitsin linnas vaikselt mingi bussi taga 30km/h umb ja siis suri roller välja polnud kasu gaasi põhja keeramisest ega maha laskmisest.
Järgmine päev
2) VÄikesel teel sõites samuti umb. 30km/h suri välja gaasiga mängimisest polnud ka kasu et vähem ja rohkem andes siis vajutasin pisikele hoo pealt õrnalt piduri sisse ja starti ja sõitsin edasi.
3) Rolleriga hakkasin juba vaikselt minema sõitma ja suri samuti välja.
Kas asi võib olla variaatori rihmas kuna see juba 12k km peal olnud ?
VÕi selles et mingit ime moodi läks tossu pael õhk jahutuse ventikasse ega ventikaga midagi juhtuda ei saaanud.
Alati ikka rullid.. kuda need seda mõjutavad?! mõtle ka ennem kui kirjutad... ma arvan ,et kas karp umbes, või siis tossupael takistab ventika tööd ning mootor kuumeneb lihtsalt üle(90%)...!
viga on sul jah karbussis,kuna ei saa piisavalt bena peale kui gaasi keerad(õhku saab vääga palju siis) ja lihtsalt sureb välla(hiinakal oli kunagi sama jama...ja minu aeroxil kah.tegu 100-sega mudugi )
viga on sul jah karbussis,kuna ei saa piisavalt bena peale kui gaasi keerad(õhku saab vääga palju siis) ja lihtsalt sureb välla(hiinakal oli kunagi sama jama...ja minu aeroxil kah.tegu 100-sega mudugi )
Et siis vaja karpat regullida mitte puhastada jah ?
Ei hakka uut teemat tegema kuna asi pole nii suur , et oskab keegi öelda mõne valemi kuida õli saada piduri kettalt maha.
Juhtus nii et piduri kettas sai kogematta nata õliseks ja nüüd ei pidurda nii hästi et kuida maha saada või aint lappiga õõruda.
ütleme nii et aeg parandab kõik haavad et siis kulub ise ka maha ja kui tõesti nii häda siis on spets vahendid müügil a'la piduri puhastus sprayd, nati haiseb atsetooni järgi a see kaob päevaga ära
mis te sellest karpast regullite ? ega karpa saa paigast ära ometi minna,ma pigem usun et on ummistus aga äkki vaataksid kas säde on olemas ilusti jne `?
mul oli iele sõites samamoodi .. aga ma üritasin kuidagi tööle saada mingi kaks tundi .. puhastasin õhufiltri ära aga ei tea küll miks ... ja siis läks tööle ... lasin veits pöörded maas töödata ja sõidab ilusti (: nagu seismise ajal mängisin gaasiga kah, kui roller ei töödanud veel .
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.