Garaasi ehitamine, vajaks nõu

HR. PÄHN

Re: Garaasi ehitamine, vajaks nõu

Lugemata postitus Postitas HR. PÄHN »

Tere
Ehitada võib ilma projektita kuni 60m2 suurust hoonet. Piisab käsitsi joonestatud plaanist, kus näidatakse, milline hakkab välja nägema hoone( 4 fasaadi) samuti näidatakse ära hoone kõige kõrgem osa (korsten või katusehari).
Mina ehitaks garaazi nii:
*vundament rajada sügavusega kuskil 1,2 m( eesti keskmine külmumissügavus, mille arvestamisel arvestatud ka külmi talvi, mis võib tulla.) Kõigepealt valada armeeritud taldmik ja see järel laduda üles väiksest plokist.
*seinad laduda samuti plokist. Võimaldab paigaldada erinevaid riiuleid ja muid asju seina peale lihtsalt, samuti kui puhasvuuki laduda, siis ei pea viimistlema eraldi hakkama.
*lagi- seina peale paigaldada talad( puust) vahele mineraalvill, et talvel oleks võimalik vähemalt mingi soojus sisse saada. Talad lüüa mõlemalt poolt tavalise lauaga üle.
*katus- väga palju erinevaid võimalusi-mina paigaldaks sarika peale aluskatte( põhimõtteliselt nagu kile), et vältida võimalike läbijookse katusekattest, mis võib ajapikku tulla. Katteks valiksin plekk- katuse. Suured paanid võimaldavad teha vähem ühenduskohti.

• pööning teha piisavalt suur, et kasutada hoiuruumina, mida on ikka vaja
    Kindlasti teha garaaz kuni 60 m2, siis on võimalik ka seal midagi teha
    *põrand valada betoonist, kõige lihtsam ja väga vastupidav

Selline on minu arvates parim plaan. Julgen väita seda kuna olen 3 aastat õppinud kutsekoolis ehitust ja õpin esimest aastat kõrgkoolis. Samuti olen võimeline sellist ka ehitama (loe: väike reklaam)

Siim

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”