Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Serv kõigile asfaldi ja kruusa nautlejatele nimeks jann ja lasen vtx 1300 vähe ringi.Sai teene aasta tagsi ligi võetud nüüd plaan juunis Norrat läbides ookeani näha.Olge tublid !!!!
Tervitus kõigile!
Nimeks siis Kaupo ja rattaks klassikaline kawasaki.
Lubadelt hakkas juba A täht ära kuluma ja nii saigi lõpuks suvel omale ratas soetatud
Enne vaatasin niisama tänaval tsiklitele järgi, suunurgast ila tilkumas
Terv Kaupo
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
tere kõigile
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Tervist!
Olen ka leidnud lõpuks siis enda tee siia
Ise elan Viljandis ja rattaliseks on mul Yamaha TZR 125.
-
Panen ka ennast kirja, samuti tegelikult uustulnuk
Nimeks Priit ning elukutselt iti mees. Selles valdkonnas saan bikeri inimestele ka väga tasemel konsultatsiooni pakkuda mõne õlle kõrval.
Ratastega mässatud juba väiksest peale aga sellest aastast siis esimene väheke kogukam ja võimsam masin. Noh ennist olnud elupõhine autode kummardaja, aga no kaua võib... Geenide vastu ikka ei saa
Paiknen rattaga enamjaolt Tallinnas ning masinaks kawasaki zx6r.
Siinkohal ka üleskutse üksikutele ja uutele Tallinnas lendavatele huntidele, et kui pundis vaba ruumi õhtusteks sõitudeks, siis andke aga teada
Tere, olen ka üsna uus siin. Ratta ostsin see aasta jaanuaris honda shadow VT(VLX) 600. Sõita pole veel saanud, ootan kevadet kui see kelbas maast ära sulab
Tere, olen ka motohuviline Tartu kandist, nimeks Rain. Väiksest peale on mootoripõrin pannud südame kiiremini lööma, alustades võrrist, Deltast, Iz planet 2-st, Jupiter 3 st ja nüüd üle mitme aasta siis sai soetatud kiirem ratas Suzuki Gsx 1100F 96a. Ootan ilusat ilma, et saaks hakata taltsutama uut ratast
Saame siis tuttavaks,
Mr Gnat
esimest hooaega foorumis, teist tsikli seljas,
kohtumiseni
Tere
Markus olen . Ja asukohtaks Tallinn.
Annike Tartust. Punase Savage'ga sõidan.
Foorumisse suunas teine tsiklitüdruk ja koht on üle ootuste hea - asjalik ja üsna praktiline.
Tervitused kõigile siinsetele motohuvilistele. Olen Margo, elukoht Viljandimaal.
E: Load tehtud ja kaherattaline olemas 2013 aasta augustist.
Tervitus siis ka minupoolt. Nimeks Timo. Asukohaks Tartu, liiklusvahendiks hetkel Yamaha FJ1200. Sellele on eelnenud kunagi vist teises klassis saadud honda mtx80, selline enduuro, peotäis IZe, nii planetasid kui jupitere, vahepeal susu DR350 ja nüüd siis Yamaha. Ennemalt sai sõidetud rohkem seal kus muda lendas aga elu muutund selliseks et vahel vaja ka asfaldil pikemaid otsi teha ja miks mitte teha seda soojal ajal rattaga. Linnavahel pole vist lootust kohata enne kui arkiga pisike bürokraatia korda aetud saab.
Aga teistele seniks kena kevadet ja nael kummi
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Hoi, hoi.
Enne ei julenud kasut ää teha kui oma voki kätte saan.
Nüüd siis tõin kallikese koju ää ja uhkust täis.
Veidi pole veel kohale jõudnud, et nüüd bike omanik.
Ajalugu on 0
ümmargune 0.
Aga esimeseks bikeks on siis nüüd suzu gsxr-750, vana ja kulund aga ikke sõitev.
Nüüd edasi läheb suuremaks varustuse tagaajamiseks...
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Tsikkel: V-Strom
Snowhite kirjutas:Hoi, ...
Nüüd edasi läheb suuremaks varustuse tagaajamiseks...
Hoi hoi!
Siin foorumis on ikka aastatid juba korrutatud, et enne osta varustus ja siis ülejäänud rahast tsikkel...
Kindlasti ei ole sa viimane, kes risti vastu teeb
Muretuid kilomeetreid!
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
bike toodi koju imetlemiseks,
enne selga ei roni kuni kõik lapid on igalepoole ümber pandud.
ei ole eriti asi millega väga tahaks tegeleda.
sellepärast tuleb omale koorikud ja lapid ümber panna
EDIT:
käisin motodepoos ja võtsin kõik vajaliku ligi peale kiivri. sellega veits raskem.
Küll ei meeldi tehnoloogia, küll materjal, küll on liiga kallis jnejne jne
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Tere.
Olen Villu. 25a Tallinnast. Teist aastat rattur , eimest aastat foorumlane.
Tervist!
Olen Ken, elan Pärnus.
Praegusel hetkel veel tsiklit pole. Hetkel teen A1 lubasi, ning ootuste järgi peaks järgmiseks kevadeks rattad alla saama ( 2010 kevadeks)
Foorumi avastasin suhteliselt juhuslikult aasta/kaks tagasi.
Ken.
Tere.
Nimi on Hannes ja siin foorumis olen vaikselt osa võtnud juba mitu aastat. Eelmine kasutaja oli mul Audikupee. Kuna otsustasin aktiivsemaks hakata, siis alustasin uue registreerimisega.
Ajalugu siis selline, et eriti pisikesena sai hakatud tõukeka raami peale ehitatud säärekaga sõitma. Sinna vahele tuli natuke tühja maad ning ühel hetkel tuli mängu 350 jawa. Vähe hiljem sai soetatud Suzuki GSX 600 F ning nüüdseks on Honda CBR 919 Fireblade.
Enamus ajalt võib mind Tallinna ning Harjumaa kandis paugutamas näha.
Igasugustes ettevõtmistes püüan igati käpp olla!
Muretuid kilomeetreid kõigile!
Tere,
foorumit lugenud juba paar aastat aeg-ajalt. Kuid kuna nüüd ka endal ratas käes (enne olin pelgalt seljakott), siis leidsin endale vabanduse, miks siin pidevalt tolkneda ja kasutaja teha. Hea ajaviide, kui parasjagu sõitmas pole või tööd ei pea tegema. ja palju kasulikku ka algajale
Vot.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
onu Kobras kirjutas:Olen onu Kober ja hakkan teid kõiki kurnama...
kas sind korjati välitöödelt ära, et nüüd arvuti taga aega viidad?
Tere kõigile!
Nimi Renee ja pesitsen Kundas.
Rattas momendil Kawasaki VN 800 ja seljas tal aastast 2005. 2006 jäi veoautoga rinda pistmise tõttu vahele aga nüüd olen jälle töökõlbulik.
Regamist olen juba ammu plaaninud aga... nüüd siis tehtud ja üritan anda oma panuse foorumisse ja üldisele heaolule.
Meie peres on hõbehall Kawasaki Vn 750 juba mitu aastat, kuigi mees noolib juba vaikselt Endurot...Mina olen esilagu seljakotiks agas,kui jõukamaks saan siis juba oma isikliku pilliga tänavaid vallutamas..
Kittycool kirjutas:Meie peres on hõbehall Kawasaki Vn 750 juba mitu aastat, kuigi mees noolib juba vaikselt Endurot...Mina olen esilagu seljakotiks agas,kui jõukamaks saan siis juba oma isikliku pilliga tänavaid vallutamas..
vaesel ajal käib iaga ratas.. aga tervitus!
Tere!
Olen algaja seljakott, pesitsen Põlvamaal setode keskel. Elukaaslasel on Yamaha Thundercat, ise end niipea (kui üldse) seda juhtimas ei näe. Aukartus on liiga suur... Biker'is käin kahel põhjusel:
1) algajana saan siit palju kasulikke (ja oi kui vajalikke) õpetusi lugeda ning
2) sageli saan mossis päeva siin tunduvalt helgemaks muuta.
Töö kõrvalt õpin inglise keelt, nii et kui meie niigi intelligentses riigis on kedagi, kel näiteks tõlkimise osas abi vaja läheb, andke teada; aitan nii kuis oskan!
Turvalist veeremist kõigile!
Tere tsiklistid!
Olen Lauri, algaja Pärnust. Tsikliload sai tehtud mullu suvel ja nüüd ostsin siis esimese ratta, milleks Ducati M900ie. Aega läks aga asja vist siiski ei saanud. Ega ma ikka ei võtnud tõeks neid väiteid et Ducati pole algaja masin. Vot. Ducati vist ikka ei ole tõesti algaja masin, pirtsakas ja ei taha sõna kuulata. Muidu mul mõistus peas ja jõud käib üle aga tal ikka jätkub seda iseloomu. Ei tea kas valisingi õige. Tärne veel kirja ei ole saanud panna, ptüi ptüi ptüi, õnneks. Säilitan kainet mõistust ratta seljas. Hobideks peale moto on veel jõusaal ja üleõldse sport, natuke vähem ka arvutialane huvi. Biker.ee foorumi avastasin suht tükk aega juba tagasi, nii et loetud neid teemasid jms ikka on. Nüüd siis mõtlesin, et paras aeg siia kasutaja teha. = )
Tere,
Eestis sõitnud ei ole. Load tegin Londonis ja ratta (Moto Guzzi Nevada Club) ostsin ka siin. Lisaks on Yamaha Majesty 125 tööl käimiseks ja ütleme ausalt, et jala palju ei käi. Londoni plussiks see, et siin saab aasta ringi üsna mõnusalt sõita ja tsikliste on väga palju. Paar kuud talvel ehk päris pikki otsi ei plaaniks, aga muidu broo sel teemal.
Huvi on peamiselt Itaallaste (Moto Guzzi ja Ducati esmajoones) peal st läheneb tsiklitele esmajoones tunde ja disaini, kui praktilisuse seisukohast. Natuke nagu naisterahvaste puhulgi.
Lemmiktegevus on telk peale panna ja kuhugi mere äärde igatsevalt kodu poole vaatama sõita.
Olge tervitatud...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.