Hooaeg on alanud!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Re: Hooaeg on alanud!
Aga samas kui ei ole riietus erksavärviline, siis helkurvestiga (kas siis kollane või oranz) sõita oleks täitsa mõistlik.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Täna hommikul kodust väljudes ja ilusat ilma nähes tuli kohe mõttesse,et saab hunnikute viisi tsikleid näha. Ja nii oligi, kõigest tööle sõiduga mustamäelt kesklinna sai juba kolme kaherattalist nähtud. Head põristamist kõigile
Tegin tööasjus väikese käigu autoga kesklinnast kadakale ja kusagil mustakal läks lugemine sassi, palju neid rattaid vastu tuli
Tänasega hooaeg ikka täiega avatud
Kahju, et enda ratas alles kokkupanemist ootab
Sai endal ka nüüd paar esimest kiiremat tehtud Loodame, et nüüd lõpuks saab rahulikult magada.
Tore oli ka näha, et kõik väga usinalt ikka tervitavad. Tuleks varsti see paraad ka nüüd.
MrR kirjutas:Tuleks varsti see paraad ka nüüd.
Paraad käibki juba
Reedel 17.30 õnnestus Riia mnt läbimise jooksul 6-7 ratast kohata, teiste hulgas M-G Riia mäel kurva näoga valget ratast lenksust hoides lohutamas. Täna oli Võrru asja, enne linna piiri tuli 6 rattast koosnev punt vastu, linnas 2 kroomi ja 1 endurts. Linnast välja sõites linna piiril 4 rattaga punt vastu ja maanteel veel paar tk. Kaks rolleripoissi kimasid ka 85kmh Tatra orust alla. Tartus Veerikul aken lahti ja umbes iga 15-20 minuti tagant on mõnda baiki kiirendamas kuulda.
Sai ka siis veidi paugutatud;)
Homme ilmas muudatust ei tule, seega on loota samasugust kaherattaliste voogu teedel!
mul ka 2,8 km ilusti, ilma eriliste probleemideta omaette vaikselt läbitud.

tüüp kes täna paldiski maanteel ühe yamaha kõrvale sõitis ja midagi rääkis-sry mul olid klapid peas ja ega ma täpselt ei kuulnud, mida sa rääkisid aga jätka samas vaimus.
-
Mõnus andmine oli õhta täna. Mendid hetkel eri närvis, oli paras aeg tänavatelt kaduda. Aga jah, kütusekulu on tore, ennem sõitu paak täis, odole lisandus ca 50 km ning paak enamvähem tühi
Mingit gruppi nägin Veldi juures aga krt vastassuunas olin, muidu oleks heameelega liitunud
-
Peaks ka nädala jooksul ratta parandusest k2tte saama..Ilus oli vaadata kohe kuidas linnas Revali eest paarikaupa tagarattal Pärnu mnt poole mindi..Hääled rääkisid enda eest. Hooaeg on alanud. Natuke teemast mööda aga kas keegi oskab öelda kust helkurvesti osta saab ?
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Yai Nozzu avas kah täna enda jaoks hooaja tubli poolesaja kilomeetriga mille sisse mahtus nii linnatänavaid kui maanteid. Kui sünoptikud näkku ei pane siis alates homsest saab rattast mu igapäevane sõiduriist.
Täna vist tõesti oli siuke päev, et igaüks kellel ratas, oli tiirutamas.
SuPPermoto kirjutas:Natuke teemast mööda aga kas keegi oskab öelda kust helkurvesti osta saab ?
Motodepoos on olemas
-
- Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750
Krossika jaoks hooaeg tegelikult ei lõppenudki aga laupäeval sai sõbra baigiga maanteel veidi testitud, peale paariaastast pausi maanteel liikuvatest ratastest oli ikka väga hea tunne, võttis vägisi müügikuulutusi uurima et ehk suve jooksul selle tembu tõttu tagasi bikerite nimistus
Ilusat sõiduilma kõigile!
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
SuPPermoto kirjutas:Peaks ka nädala jooksul ratta parandusest k2tte saama..Ilus oli vaadata kohe kuidas linnas Revali eest paarikaupa tagarattal Pärnu mnt poole mindi..Hääled rääkisid enda eest. Hooaeg on alanud. Natuke teemast mööda aga kas keegi oskab öelda kust helkurvesti osta saab ?
igas suures marketis saada, siis ohutstarbeid müüvatest kauplustest, näiteks Tamrexist.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Türisalu panga kandis vihises päris suur motobande mööda, vähemalt 10 isendit. Kuna mul on alles esimesed sajad kilomeetrid seljataga siis olen veel korralik ja ei liitunud - ja poleks ilmselt järgi jõudnudki
Eile 150 km täna ca 200. Pool ajast sai üksinda tervitatud ja siis nägin Revali juures 5-st seltskonda ning sai nendega liitutud, rivis Laagrisse ja siis Kiisale kulgetud:D Sry mehed ja preili , et nii ülbelt kaasa trügisin ja tänud, et ära ei ajanud! Kohtume kindlasti veel! 14 aastase pausi järel on ikka tõesti hea tunne!
liitun. eile sai 150-ga natukene proovitud
Rannamõisa tee oli tsiklimehi paksult täis
Appiiii, ma ei suuda enam lugeda, kui hea teil kõigil sõita on Kas seda teemat lukku ei saa panna?
vaeste mitte sõita saavate narrimine
Eile sai ka läbi ja lõhki Kesk-Eestis tuisatud. Oma 140 km tuli kokku. Täitsa mõnus ja soe
Ohutut algust kõigile!
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Sai kah reedel rattalt tolm pealt pühitud ja selga hüpatud, nädalavahetusega üle 500km odomeetrile lisatud
Minul hakkas kaa hooaeg eile pihta Ajasin masina välja ja sai kaa ca 50km sõidetud elva vahle ja maanteel.
Huvitav kes see elvas bunase yamaga sõidab? tundus mingi 96a või nii olema. Igajuhul tema ajas mulle isu peale ja pidin ratta TEMA pärast välja ajama
Soojasid ilmasid kõigile sõitjatele.
Aaa mis teema selle helkurvestiga on siis? Ei ole mina veel aru saand!
Eile oli ikka üsna hea kallutada juba =)
Käisin Rapla kardirajal vaatamas, väiksed lumekuhjad veel raja ääres ning rada vesine. Samas olid kohal miskid autosportlased ning nühkisid harjaga rada ja sättisid tünne paika
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Tar kirjutas:Eile oli ikka üsna hea kallutada juba =)
Käisin Rapla kardirajal vaatamas, väiksed lumekuhjad veel raja ääres ning rada vesine. Samas olid kohal miskid autosportlased ning nühkisid harjaga rada ja sättisid tünne paika
OT aga kas rapla rajal saab tasuta sõita?
janis kirjutas:OT aga kas rapla rajal saab tasuta sõita?
Ei, 150.- päev per masin, maksta & võtit saab Hepa bensukast.
http://www.raplakardirada.ee/kontakt.html
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
SuPPermoto kirjutas:Peaks ka nädala jooksul ratta parandusest k2tte saama..Ilus oli vaadata kohe kuidas linnas Revali eest paarikaupa tagarattal Pärnu mnt poole mindi..Hääled rääkisid enda eest. Hooaeg on alanud. Natuke teemast mööda aga kas keegi oskab öelda kust helkurvesti osta saab ?
päris hea tase! kaks asja mis nagu öö ja päev....Helkurvest ja tagarattal sõit! Sry! see ei ole isiklik aga ajab naerma, ausõna!
et tagarattal oleks ohutum sõita, sis kandke kõik helkurvesti! See oleks sobiv slogan mõnele motopoele.
Tagarattal sõidetakse ikka selleks, et teised näeksid. Helkurvesti kantakse selleks, et sind paremini märgataks. Mis siin arusaamatut on?
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
nelesk kirjutas:Appiiii, ma ei suuda enam lugeda, kui hea teil kõigil sõita on
Kas seda teemat lukku ei saa panna?
vaeste mitte sõita saavate narrimine
Yeahhh sa pole üksi: mul kah garage ukse ees veel selline lumehang, et uksi lahti ei saa...
Peeter aka Hondarebel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.