Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Kasutaja avatar

pyramiid
Postitusi: 1042
Liitunud: 27 Mär 2008, 09:57
Tsikkel: Ducati Multistrada 620
Tänanud: 6 korda

Re: Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

pyramiid kirjutas:
pyramiid kirjutas:

Mul soov jälle millegi sellise järele, et kohal asjalikud vennad oma ratastega (hea kui erinevad nii margilt kui mootori mahult), kes jagaks veits õpetussõnu ja kellega koos saaks väikse tiiru teha, kuna ise seal pole kordagi käinud ja metsarajad tundmatud! Asi eeldab muidugi ratta olemasolu ja kui oleks selle tarbeks võimalik pill näiteks kuskilt rentida, siis oleks ok minu meelest. Keegi niikuinii oma pilli ju käest anda ei taha, ikka soov kaasa kulgeda!
Jah Lärmi üritus on alternatiiv, aga mul tunne, et ma ei jõua seda pikka päeva seal kaasa teha ja ega sedagi tea, võib olla peale esimest metsasihti juba isu seda tüüpi rattaga täis.. :wink:

Põhimõtteliselt olen leidnud asjale lahenduse ja seda siis Ainja krossirajal (Karksi-Nuia kõrval) alates soojemate ilmade saabumisest toimuva hakkavate koolituste näol. Võimalik on rentida kohapealt tsikkel (Honda CRF250 R) ja saada instruktori käe all soovitusi-nõuandeid sõidutehnikate omandamiseks, selleks ettevalmistatud rajalõikudel. Selleks, et saada personaalset hinnapakkumist, vaja edastada korraldajatele kuupäev, inimeste arv, renditavate tsiklite arv, varustuse vajadus (soovitavalt peaks kaasas olema siis oma varustus, aga saab üht-teist ka nende käest).

Et siis on huvilisi veel või kuidas? Andke teada, paneme pundi kokku ja läheme teeme omale ühe mõnusa päeva. Mitme inimese korral on koolituse puhul ka soodukas!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”