R6'e Hing kinni?

Kasutaja avatar

manager2

Re: R6'e Hing kinni?

Lugemata postitus Postitas manager2 »

ma julgen ka 90% kindlusega paagifiltri probleemi ennustada.
kui räägid 10k hinge kinni poomisest, kas ainult siis kui vedu taga või ka tühikäigul?
mul oli nii, et võisin tühikäigul järjest piirajasse keerata - ei mingit probleemi.
nii aga kui rajal olin, tuli just kiirendades 10K - 12K vahel jama sisse.
ehk probleem oli ainult siis, kui maksimaalne vedu taga ja kütuse nõudlus suurim...
siis tekkiski olukord, et kord on vedu ja kord ei ole, siis jälle võtab taha ja siis ei ole...
nii kui pöörded alla 10k langesid või kui kiirus stabiliseerus oli jälle korras. probleem oli just täisgaasiga kiirendades.
Kui lõpuks paagi lahti kiskusime (see filtriosa on tegelikult kinni pressitud plastikkorpusesse pumba külge aga vähemalt 07 mudelil sai selle kenasti lahti ja pärast ka kinni), siis sa ei kujuta ette, mis pask sealt välja tuli...

P.S. enamikele rinkasõitjatele sai juba ka kommenteeritud aga igaks juhuks veel: ärge kasutage seda sinist paagisvammi. see laguneb ära ja ongi jama. must on ok.

Viimati muutis manager2, 03 Apr 2009, 17:18, muudetud 1 kord kokku.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”