R6'e Hing kinni?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
R6'e Hing kinni?
Tervist!
Mure järgmine:
Kiirendades tõmbab kuskil 10k pöörde pealt hinge kinni, natuke mõtleb ning siis tuleb jõud uuesti taha. Seda vahet pole, kas soojalt või külmalt.
Algul mõtlesin, et ehk ei saa õhku korralikult kätte, kuid pärast filtri puhastust (tegemist siis KN toodanguga) sama anomaaila.
Ehk oskab keegi miskit välja pakkuda? Sidur õhtal?
Ette tänades,
Taavi
Re: R6'e Hing kinni?
Mingit sitta kusagilt paaki saanud, vaata bensufilter üle.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kütuse viga nagu poleks, muidu ei töötaks kõrgematel pööretel pärast jamamist. Äkki küünlad, küünlajuhtmed vms.
Mul oli R1-ga taoline jama peale seda, kui olin sitta saanud paaki, kusagil 7 tuhande juures tõmbas hinge kinni ja siis jälle töötas kuidagi vahelduva eduga.

-
Teema algataja
Tegemist 03 aasta R6ga, bensufiltrit kui sellist mina sealt küll kuskilt ei leia, ning paagi sees olevat "vidinat" ei julgenud näppima hakata, kuna teenindusest öeldi selle pumba hinnaks 9000kr.
Küünlad sai vahetatud, nii et nendes ei tohiks mure olla.
Probleem tuli juba iseenesest eelmise hooaja lõpu poole, süüdistasin ise filtrit, kuid nüüd ei oska miskit arvata.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Kisub ikka sinna poole, et õhufiltriga on mingi jama. Mul oli sõbral eelmisel aastal sarnane jama ja asi lahenes õhufiltri vahetusega(pani originaali asemel K&N`-i??????). Segud tuli ka muidugi peale seda ümber reguleerida. Kui võimalik, laena korraks kellegi käest samasugust õhufiltrit ja saad teada ilma raha kulutamata!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mul oli Thundercatiga see jama, et mingitest pööretest enam edasi ei läinud. Lahenes asi õhutorude ülevaatusega. Kokku lahti pannes oli lihtsalt miskit viltu läinud ja segas õhuvoolu. Muidu minul asub bensufilter paagi all peale kraani.
-
Teema algataja
Ok, tänud praeguseks kõigile.
Katsun homme õhtu tegeleda asjaga ning hoian teid kursis.
No enamusel uuematel sport ratastel pole mingit eraldi kütusefiltrit, ainult mingi väiksem sõelake on pumba küljes paagis sees ja suuremas osas ei ole see pump avatav. Loogika ütleb ju, et kui ratas ei saaks õhku kätte või kütust siis mida suuremad on pöörded seda rohkem on vaja õhku ja kütust. Seega kui 10k pööretel ei saa piisavalt kütust/õhku kuidas 15k peal sinna siis õhku rohkem peale tuleb? Nii vanadel ratastel pole ka lambdat. Ainukene variant oleks veel näiteks airboxis olev õhulugeja. Mina süüdistaks igal juhul süütamise poolt.
-
Teema algataja
Nonii,
Kuna endal kõikvõimalikud ideed otsas, otsustasin järgmine nädal teenindusse viia.
Eks annan pärast teada, kas ja mis ja kus.
Tervitades,
Taavi
Ega sa juhuslikult alarmi pole rattale hiljuti lisanud?
Mul oli kunagi paar aastat tagasi sarnane mure, et mingitel pööretel tõmbas hinge kinni ja võttis tuled tuhmiks. Asi oli selles, et alarm oli nati valesti peale pandud, kogu toide käis alarmi releest läbi. Ja relee ei pidanud koormusele vastu. Kärssas läbi, sai uus relee pandud ja juhtmed ümber tõstetud, et ainult süüte ots alarmist läbi käiks ja peale seda kadus probleem ära.
Võimalik ka, et mõni pistik ei anna korralikult ühendust ja sellest ka süüde ei süüta iga pöörde korral.
Või ei tule kütust piisavalt peale.
-
Teema algataja
Kahjuks alarm puudub, seega seda muret ei saa olla.
Ilmselt on miskit klappide ajastusega, et jääb hiljaks see ning seejärel kogub ennast uuesti. 40 000 hooldus see peakski päevakorral olema, nii et eks paistab.
ma julgen ka 90% kindlusega paagifiltri probleemi ennustada.
kui räägid 10k hinge kinni poomisest, kas ainult siis kui vedu taga või ka tühikäigul?
mul oli nii, et võisin tühikäigul järjest piirajasse keerata - ei mingit probleemi.
nii aga kui rajal olin, tuli just kiirendades 10K - 12K vahel jama sisse.
ehk probleem oli ainult siis, kui maksimaalne vedu taga ja kütuse nõudlus suurim...
siis tekkiski olukord, et kord on vedu ja kord ei ole, siis jälle võtab taha ja siis ei ole...
nii kui pöörded alla 10k langesid või kui kiirus stabiliseerus oli jälle korras. probleem oli just täisgaasiga kiirendades.
Kui lõpuks paagi lahti kiskusime (see filtriosa on tegelikult kinni pressitud plastikkorpusesse pumba külge aga vähemalt 07 mudelil sai selle kenasti lahti ja pärast ka kinni), siis sa ei kujuta ette, mis pask sealt välja tuli...
P.S. enamikele rinkasõitjatele sai juba ka kommenteeritud aga igaks juhuks veel: ärge kasutage seda sinist paagisvammi. see laguneb ära ja ongi jama. must on ok.
Taavi240 kirjutas:Tegemist 03 aasta R6ga, bensufiltrit kui sellist mina sealt küll kuskilt ei leia, ning paagi sees olevat "vidinat" ei julgenud näppima hakata, kuna teenindusest öeldi selle pumba hinnaks 9000kr.
Sellest 9k poole odavamalt saab juba after market turbo lahendustele mõeldud pumba
http://www.bigccracing.com/shop/categor ... ategory=34
Natukese maalähedasemad valikud siin:
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
manager2 kirjutas:ma julgen ka 90% kindlusega paagifiltri probleemi ennustada
Sama siin R1-ga, tanklas oli käinud just masin bensu juurde toomas, aga keegi tark seda ei öeld, võtsin kohe paagi täis ja oligi korras, sain mingi pasa paaki, peale seda oli max.kiirus kohati 127km/h lausa Võtsin lahti ja peale puhastamist probleeme polnud.

-
Teema algataja
OK, puhastan igaks juhuks selle paagi ära. Vaatab siis, kas annab efekti. Hetkel küll kahjuks tõbi kallal, ilmselt sõitmisest
Eile sai sõidetud pikalt ja jälgisin hoolega pöörete liikumist, vahemik kus kinni on 8,5-10,5k pööret. Arusaamatu on, et jõud tagasi tuleb, kui ta ei saaks bensiini kätte, siis miks pärast edasi saab? Tühikäigul probleeme ei esine, 1sel ja 2sel käigul on kindlasti, kolmandat niikaugele igapäev (legaalselt) kahjuks ei saa.
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
Äkki avaldad teistele ka kus legaalselt 2 käiguga võimalik 10k põõrdeid peal saada
-
- Tsikkel: Oli Aprilia RS 125
marx350 kirjutas:Äkki avaldad teistele ka kus legaalselt 2 käiguga võimalik 10k põõrdeid peal saada
Jää/lume peal ?
-
Teema algataja
Sai teine nüüd lahti lammutatud. Ei tulnud sealt miskit puru ega muid kolmandaid tükikesi.
Kui keegi oskab pildi põhjal midagi välja pakkuda, siis tänud juba ette.
Oskab veel keegi öelda, mis asi see viimasel pildil on, kuldne ja ümmargune?
-
Teema algataja
Millal/millest asi üldse algas? Oli juba varem mingeid märke või lihtsalt ükspäev hakkas jamama? Paaki kuivale pole sõit?

2007 mudelil on filter kogu selle plastkorpuse sees.
käib kokku samasuguste lihtsate kiirkinnitustega, nagu sinu omal.
... seda mudelit kahjuks ei tunne. on ehk keegi, kes teab, kas ka sellel on veel filter korpuse sees?
-
Teema algataja
manager2 kirjutas:2007 mudelil on filter kogu selle plastkorpuse sees.
... seda mudelit kahjuks ei tunne. on ehk keegi, kes teab, kas ka sellel on veel filter korpuse sees?
Manager2 vaata pilti, selline ta lahtilammutatult ongi.
http://album.ee/node/19383977/50135267
-
Teema algataja
-PitBull- kirjutas:Millal/millest asi üldse algas? Oli juba varem mingeid märke või lihtsalt ükspäev hakkas jamama? Paaki kuivale pole sõit?
Paaki pole kuivale sõitnud. Probleem juba pärit eelmise aasta lõpupoolelt ning seda ei mäleta kuidas ta tuli, üleöö vist siiski mitte.
Taavi240 kirjutas:Kiirendades tõmbab kuskil 10k pöörde pealt hinge kinni, natuke mõtleb ning siis tuleb jõud uuesti taha.
Ega sa rattal SUMPAT vahetanud pole?
Mul oli kunagi selline müsteerium kui rattale sportpüti külge installisin...
Panin originaali tagasi ja müsteerium viuhti kadunud...
-
Teema algataja
Kommionu kirjutas:Taavi240 kirjutas:Kiirendades tõmbab kuskil 10k pöörde pealt hinge kinni, natuke mõtleb ning siis tuleb jõud uuesti taha.
Ega sa rattal SUMPAT vahetanud pole?
Mul oli kunagi selline müsteerium kui rattale sportpüti külge installisin...
Panin originaali tagasi ja müsteerium viuhti kadunud...
Nii on, Yoshimura asub taga, aga mina seda siiski ise vahetanud pole, nii oli ta juba ostes.
Ma küll ei mäletaks, et eelmine aasta kui ostetud ta sai, kohe algul see viga ilmnes.
Taavi240 kirjutas:manager2 kirjutas:2007 mudelil on filter kogu selle plastkorpuse sees.
... seda mudelit kahjuks ei tunne. on ehk keegi, kes teab, kas ka sellel on veel filter korpuse sees?Manager2 vaata pilti, selline ta lahtilammutatult ongi.
http://album.ee/node/19383977/50135267
jajah. ei pannud tähele...
ja kui ta sul lahtikistult täpselt selline oli, siis on ikka mujal probleem... asi ju jummala puhas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.