Kes ja kus saab aidata hädalist.
Moderaator: Moded
Re: Kes ja kus saab aidata hädalist.
Igati abiks, kui tsiklimehel abi vaja Paldiski - Keila vahel.Heldur (heldurs) - 56677119,6790604 või heldur.suun@paldiski.ee. Tegelikult, aitame võimaluse piires alati kõiki abivajajaid.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Re:
numan kirjutas:Kui ma tehnikas loll poleks siis ka aitaks
aga kirjutan siia kuna tekkis idee; hädasolija tsiklist tee ääres võiks anda märku möödasõitjale. Ütleme et tsikli kõrvale "upside down" maha pandud kiiver või midagi paremat, sest ega meil ohukolmnurka kaasas pole ja kui ma autuga seisvast tsiklist peaksin mööda kihutama siis ma ei tea ju kas läks teine põit tühjendama, teeb niisama suitsu või on hädas. Võib muidugi ka meeletult kätega vehkida tee peal hüpates aga siis võib keegi valesti mõista
Baikereid on ju palju meie väikeses riigis aga tihti sõidavad nad rohkem autoga ringi ja peavad kurva pilguga saatma neid "vabu" mehi kes mööda põrisevad, samas oleks igaüks meist valmis aitama abivajajaid. Oleks siis sama traditsiooniline märk nagu tervitamine, vajan abi panen kerjuse moodi "müts" maha nii et liikleja märkaks (mitte keset teed loomulikult:) ), märkan seisva tsikli kõrval kiivrit maas- peatun ja pakun abi. Ehk on juba mingi taoline žest olemas, mina pole kuulnud.
Tähelepanu vääriv tekst
Enda jutt: Valgamaa, Tartu-valga maante ligiduses peale Rõngut asun. Olemas varjualune rattale koos tööriistadega + laibavedu.
Avo 55946156
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Tartust Räpina poole 23km. Koht on Hammaste. Aidata saan tööriistade ja sooja garaazhiga.
Tel: 58454535
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
- Kontakt:
pyramiid kirjutas:Krdi hea oleks kogu see inff kuskile tabelisse talletada, välja printida ja vaikselt rahakoti vahel kokkumurtuna seal hoida..
Võib olla peaks asja käsile võtma!
No päris lihtne oli leida seda väljaprinditavat osa
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Rakvere- Kunda ümbruses: tiki treila, veduk, garaazh, põhilised tööriistad....5174143

Asun Tartus Vasara tn. Aidata saan tööriistadega(keevitus,suruõhk,akulaadija jne.),telefoniga suhtlen 8-22 Treila võimalust pole.56907442
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Pelgulinn - abiks saan olla tsiklile öömaja ja tööriistade leidmisel. Martin 56628386
Vergi, Altja, Lääne-Virumaa - Abiks onu, kes pakub tsiklile vajadusel öömaja ja Tööriistu. Kui aega on, siis ka vedu. Ühendust võtta nr 56628386

Lääne-Virumaal, Kadrinas üks soe garaaz üle... võimalik ost, müük, lühiajaliselt ka ajutine peavari mitte millegi eest millelegi... samuti 4 toaline korter. Parim tehing: korter+garaaz
51980400, Teele
T2hnik@gmail.com
Kui mure läänemaal, Haapsalu ja selle ümbruses siis alati võib helistada mingi lahenduse mõtleb ikka välja ..
56239190 Taavi
Tähnik kirjutas:Lääne-Virumaal, Kadrinas üks soe garaaz üle... võimalik ost, müük, lühiajaliselt ka ajutine peavari mitte millegi eest millelegi... samuti 4 toaline korter. Parim tehing: korter+garaaz ;)
51980400, Teele
T2hnik@gmail.com
Tasuta hotell siis? Ma arvan, et Kadrinas hakkavad kõik rattad ühtäkki iseenesest katki minema (pärast selgub, et süüde oli välja lülitatud ja/või tapmislüliti aktiveeritud).
Mäo kandis pesitsen enamasti, võimalus tsikkli transpodiks, väga õlinäpp ise pole, kui türi mototehnikute juurde viin ära küll kui saan, garaazh laibahoiuks koos tööriistadega on ka kasutada, süüa annan võibolla ka...
Ott Tomik
tel: 5221049
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Saan aidata Tartus häda korral transpordi ja ratta hoiustamisega garaažis.Tööriistad ka olemas, aga remonditeadmised on nadid.
58094281
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Võimalusel aitan baikerlast alati. Olemas treiler.Enamasti asun Lagedi-Tallinn
Juhtub äkki Tallinna kandis olema head inimest, kes omab mõnd "udupeent" tsikli akulaadijat (nt Optimate vms) ning oleks nõus seda ka nädalavahetuseks 4-pakki eest laenuks andma. Sooviks proovida, et kas selline aparaat suudab veel minu vana happeaku üles turgutada, või on see lõplikult õhtal.
mul kah miski boks keilas.vajalikud tööriistad kah ja teadmised kah enam vähem.baikerlasele olen ikka abiks kui saan.
Jõgeva- Mustvee vaheline ala. Rem. võimalus ka

Tere
Plaanis lähiajal teha väike sõit naaberriikides (läti, saksa, taani ja rootsi). Samas olen mõelnud, et üksi sõites on suhteliselt ebameeldiv, kui ratas teepeal otsad annab.
On keegi uurinud või koostanud listi nendes riikides erinevatest alternatiivsetest abipakkujatest (nö tsikliabi)?
Vabandan juba ette, kui selgub, teema olemas ja ise ei suutnud seda leida. Asjalik info on igati oodatud
-
- Tsikkel: CBR900RR...GSX1300R...
Stockholmi lähedal saaksin ehk abiks olla samuti päris remondimees pole a kärul transpoortida ja hoiule saaks kl panna.
tel +46707958201 või +3725151994
-
- Tsikkel: Aprilia Sx 50
Saan aidata hädasolijat Saaremaa,Muhu piirkonnas.
Tel number: 53437647
Olemas kõik vajalikud tööriistad !
Võimalus masin lukustatud garaazi /kärusse hoiule panna !
Paul/EstonianMuscleTuning
Saan aidata hadalisi Inglismaal,kuna ise elan kesk Inglismaal,Birminghamis,siis igas suunas sama distants.
Oman nii bike'de kui ka autode transpordi karusid ja ka oma teenindust,kus voimalik tehnilised vead eemaldada.
Nii,et kui plaanis matk UK poole,pane tel.nr.markmikusse kirja - never know
Timo 00447861120359
Võimalus aidata sellega, et tsikkel Pärnus mõnda aega katuse peakohale saaks...juhiga on lugu problemaatilisem.
Tamsalus, Lääne virumaal , võin aidata ratta ära viimisega, remondi, ja rehvitöödega.(mootorratta rehve pole hetkel olemas ). Olemas garaaz, tööriistad ja rehvitöökoda. Niieet aitan millega saan.
58087478
Boris.
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
Asun Põltsamaa äärelinnas, Tallinn-tartu mnt-st (Puhu-ristist, Pajusi ristist) umbes poolteist kilomeetrit. On olemas garaaz ja põhitööriistad. Kui vaja, olen abiks nõu ja jõuga. Häda korral leiutan ka ratta vedamise võimaluse välja.
53858447 Kristjan
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Soomes siis ma,lähim suurem linn on Rauma.tehnikast suurt midagi ei jaga,aga kui päris teepeal hädas peaks olema,siis saan tööbussiga aidata ja vajadusel ka tsiklile varjualust pakkuda.+37253474934 Priit
Et kogu sellele abimeeste hulgale ka visuaalne pool anda, siis pakun välja mõtte kanda need abimehed ka kaardile www.geoape.com nimelises portaalis. Tekitage uus huvipunkt ning sildistage see "motoabi" nimelise märgusõnaga. Seepeale ilmuvad vastavad punktid kenasti kaardile aadressil http://www.geoape.com/tags/motoabi/map .
Saab mõnusa ülevaate erikohtades asuvatest abilistest. Hea raja planeerimisel neist lähtuda
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Harjumaal, Kehras saan aidata koolend tsikli ära veoga, käru olemas. Tel: 58100189, Mark
-
- Kontakt:
Tere ja jõudu kõigile abipakkujatele!
Selgituseks versioonile "Abipakkujate nimekiri printimiseks" niipalju, et ma ei hakka nimekirja lisama abipakkujaid, kes ei ole esitanud enese esmast leidmisviisi- telefoninumbrit!
Ja veel- kui keegi enam ei saa, ei taha või ei suuda osutada hädalistele abi, palun andke ES-iga teada, ma kustutan selle isiku nimekirjast!
Terv,
Juku
Tervist tartukandis võite siis nüüdsest arvestada minuga ,kui on vaja tsiklit transportida. Teen seda fiat ducato maxiga ja kuna bikerite vastu tugev respekt ,siis väga vähese eest. Üritan Ka miskise rattahoidiku moodi asja ehitada ,et oleks lihtsam(ohutum transportida). Pakun ka muid veoteenuseid millega võite tutvuda kodulehel: http://www.bisneks.eu
EDIT: tel nr ka ikka jah: 55648409
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.