Hooaeg on alanud!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Re: Hooaeg on alanud!

Lugemata postitus Postitas 417 »

kui laupäevaks Tapal lumi ära ei lähe vean autokärus asfaldini

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Tervitused rohelisele kawa mehele järvevanal :)
Peale tööd siis läbitud 40 kilomeetrit Tallinnas, vahepeal kerge eine maccis ja edasi kimama :D Kui vaid ilmad kestaks ...

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Pärnus oli ka pealelõunal paari ratast kuulda. Laupäev üritan ka enda oma välja ajada garaasist. :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

Täna oli küll masendavalt vähe rattaid linnas näha :?

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Gnat kirjutas:

Puksiirijuht otsustas veidi "lõbutseda", jättes mind tahtlikult tupikusse - sooritades möödasõitu rekkast teokäigul...

... veidi sulle silmaringi laiendamiseks...

Kõikidel (esmaregistreeritud peale 01.10.2001) üle 3500kg täismassiga N kategooria sõidukitel on KIIRUSPIIRIK, mis ei lase sõiduki kiirust tõusta üle 85km/h! Sellest ka see totakas tigukäigul möödumine üksteisest...

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

ega ei tasu vist väga pressida ka kui kindel ei ole et mööda ei saa ja kui näed et venib vms siis hoog maha ja möödasõit katkestada, võib muidu kurvalt ühel hetkel lõppeda...

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

wild
Tsikkel: honda vfr 800 v-tec.

Lugemata postitus Postitas wild »

terv.kui homme ilm lubab siis ajan kah oma vanakese välja ja tiirutama.niiet terv kõigile kes linna tiirutama tulevad.aga tekkis selline mõte et varaste sõitjatega võiks ju kuskil kohtuda?kuskil tln s.näiteks sõpruse statoilis.u kell 16 oo.kas oleks tulijaid?

ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel jõuab lennata.

wahka_est

Lugemata postitus Postitas wahka_est »

Tervist,

Tammsaare ja Sõpruse Statoilis siis?
Teeks nt 16:15.

Vahur
56 494 251

Gnat

Lugemata postitus Postitas Gnat »

Kommionu kirjutas:
Gnat kirjutas:

Puksiirijuht otsustas veidi "lõbutseda", jättes mind tahtlikult tupikusse - sooritades möödasõitu rekkast teokäigul...

... veidi sulle silmaringi laiendamiseks...

Kõikidel (esmaregistreeritud peale 01.10.2001) üle 3500kg täismassiga N kategooria sõidukitel on KIIRUSPIIRIK, mis ei lase sõiduki kiirust tõusta üle 85km/h! Sellest ka see totakas tigukäigul möödumine üksteisest...

aitüma, see tuli üllatusena.
Kuivõrd ma ei tulnud siia kirjutama kaastunde saamise eesmärgil, siis oleks vast paslikum, kui jätad mu järgmise lause lugemata ja hüppad edasi ülejärgmisele. Ega ma ennast ka nüüd eeskujuliku liiklemise etaloniks pea, tagant tulnuna olin eesolevate sõidustiili-võimekust möödasõitudel tubli 10 min jälginud (kaasa arvatud kõnealuse veoki oma) ja puksiir pärines ka kindlasti eelmisest sajandist. Minu posti eesmärgiks oli pigem soov juhtida tähelepanu tõigale, et meie hulgas liigub/liikleb kaaskodanikke, kes saaks juhtkui vaimse rahulduse, kui näevad tahavaatepeeglist tolmu, sodi ja hingi taevasse paiskumas (hetkel meenus miskipärast tuna nähtud film Hostel 2) ning loovad selliseid olukordi kunstlikult. Väiksema sõidukogemusega juhil oleks olnud sellest situatsioonist väga raske tervena väljuda.

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

nagu eelpool ka vist mainitud - sellise eeldatavalt aeglase sõidukiga koos (tema taga) möödasõidule minemine on alati selline kerge adrenaliini tõusmisvõimalusega seotud üritus. võib ka tavaline nö mikromootoriga "pereauto" selliseks olla jne. või ka täitsa normaalne auto aga kas suurem või tumeda tagaklaasiga jne - et puudub pidev ülevaade eestoimuvast.

ma nagu väga ei tahaks uskuda, et on selliseid juhte kes meelega möödasõidul venivad, mõne sõiduvahendiga olen isegi möödasõite julenud teha ainult allamäge teeosal kus mitu kilomeetrit nähtavus ja siis lapats läbi põranda, et asi kuidagigi liiguks (koormatud vanemad kõrgemad nö furgoonautod jne - no need ei liigu lihtsalt...)

võib diskuteerida teemal kas venimine oli tahtlik või mitte - puhtalt enda teha on see, et ei satuks sellisesse lolli olukorda - lahendusi on 2 - sõita piisavalt kiiresti (ja piisavalt kiire sõiduvahendiga), et mööduda kogu eessõitvast rivist täisgaasil enne kui aeglase sõidukijuhile tekib loll mõte rekkast mööduma hakata. teine ja turvalisem (loe: eeskirjadepärasem) oleks uimata seal rekka taga nii kaua kuni see teosammul toimuv manööver kunagi läbi on saanud ja siis alles möödasõitu rekkast alustada. tuleks siiski arvestada ju, et möödasõidul - ükskõik kumb variant sobilikum parasjagu tundub - peaks nähtavus olema siiski vähemalt nii hea, et võimalikke vastutulevaid autosid näha oleks, et vajadusel manööver katkestada.

EDIT: nüüd teemasse kah, linnavahel tasub hetkel suht ettevaatlik olla, sest täna pool pluss pool tundi linnas täiesti rahulikult ja liiklusnormidele vastavalt liigeldes oleks korda kuni kaks saanud oma ducati kindlustusseltsile hoopis müüa kui poleks lenksus "ärapõike" harjutusi rakendanud (crash) . samuti paistab, et autojuhid pole talv läbi kellegagi kiirendusvõistlusi pidada saanud, see on kah igakevadine nali...

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

Sai ka esimene sõit tehtud. Teed lägased aga vähemalt on mõnus, õhtul jälle!

56654209

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Sepp, minu hooaja eesmärk on vendetta sinu vastu! :P

EDIT: OK, vendettat ei tule. (crash)

Viimati muutis kana, 03 Apr 2009, 10:34, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

yanksel kirjutas:

Igal pool ja iga päev muudkui kuuleb teid sõitmas :D LEHVA! Küllap sõidan varsti mina ka!!!

sitale v ? :mrgreen:

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

jah, jagab sinuga sama potti!
sa rüvetad kõik topicud ära :mrgreen:

56654209

klaPP

Lugemata postitus Postitas klaPP »

Kes sõidab s****le, kes teede peal. :lol: Tegin ka eile esimese tiiru ja täna kasutasin ratast juba terve päeva praktilise liiklusvahendina. Väga mõnus oli tunda kevade õhku ja näha teisi bikereid. Tühjaks oli ka mõnus väänata :mrgreen: :ner:

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Õlivahetatud ja hooaeg alustatud. Tagasihoidlikud 40km minu poolt. Homme ning eddasipidi tuleb lisa. Nii hea tunne oli jälle sadulas olla. Mõni autojuht suutis natuke pinget ka tekitada, aga ei midagi hullu.
Ühte motomeest kohtasin ka, aga poes.
:bsmile:

Kasutaja avatar

wild

terv jälle.sai siis täna kah oma 100km sõidetud ja ka ühte tsiklivenda nähtud järvevanal.terv sulle.muidu oli jah mõnus ainlt päikest täna pold ja viludas kiskus jahedaks.kuna ka asfalt suht külm siis ei kannata kurku täiesti lahti keerata.liputasin just siin keila statoili ees saba.sorr ka wahkale.tiirutasin ju terve päeva ringi ja pold mahti siia sattuda.sellest ka see et statoili ei jõudnud.ah üks lugu veel.tahtsin täna ka ülevaatuse ära teha ja kimasin ülevaatus punkti ja see hakkas andmeid sisse toksima ja järsku ütleb et mu ront ei olegi arvel.uurisime siis teh passi ja välja tuli sihuke keis et teh passi kehtivus aeg läbi kuigi eelmine aasta just regasin tsikli emme nimele}sorr ärge näkku lööge aga trahve suht palju aastatega kogunenud).lasin siis otse emme juurde ja lasin tal volituse kirjutada et saaks registris muudatusi teha ja volitusega otse saue arki .teh pass oli välja antud 15 03 2008 ja kehtis kuni 28 09 2008.asi siis selles et neil mingi programmi viga mis kehtivus aja valesti trükkis.nii et soovitan kõigil kes eemine aasta mingeid muudatusi registris tegid ka oma teh passi kehtivus aeg järgi vaadata et hiljem mingeid probleeme ei tekiks.

passwordcorrect

Lugemata postitus Postitas passwordcorrect »

ise olen kah umbes 100 kilti läbinud juba...kahjuks põllu peal kuna lube pole veel :( ....
Nägin kah oma kandis üleeile esimest mootorratturit ...politsei tõmbas talle järgi nagu mingi ameerika märulifilmis :D

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

wild kirjutas:

passi kehtivus aeg läbi kuigi eelmine aasta just regasin tsikli

Mul ehmatasid nad eelmisel aastal kerad kõhuõõnde- VIN raamil ja passis ei läinud omavahel kokku. Esimene mõte, et T3XTYD, kukkusin varastatud ratta otsa. Uurisin erinevatest kanalitest ja selgus, et rotitud ratas ikkagi ei ole ja selgus, et ARK'i näpukaga tegemist. Loogikaga võtsin ka kinni kuidas see näpukas juhtus- arvutisse kribaja oli löönud ühe sümboli topelt, seetõttu jäi lõpust taas üks number puudu. Pass vahetati ilma nurisemata ja raha nõudmata uue vastu.

Tänase tiiruga sai juba kaaskülmetajaid kohatud- 2 baiki Paldiski maanteel Harku lähistel, üks kroom Pärnu mnt-l, üks tsikkel Saku piiril. Optimistlikud ilmaennustajad lubavad järgmisel nädalal üle 10 kraadi sooja, siis saab hooaeg õige hoo sisse :)

Ah jaa- politseipiigale, kes kiirust mõõtis, sai eile leffa-leffa tehtud. Kiirus oli piirides ja tuled põlesid, seepärast minu vastu ebatervet huvi ei tuntud.

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Tegija tsiklimees Toivo(vist oli) saates Eesti nokitseb-RESPECT!!!!

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

wild kirjutas:

uurisime siis teh passi ja välja tuli sihuke keis et teh passi kehtivus aeg läbi kuigi eelmine aasta just regasin tsikli emme nimele}sorr ärge näkku lööge aga trahve suht palju aastatega kogunenud).lasin siis otse emme juurde ja lasin tal volituse kirjutada et saaks registris muudatusi teha ja volitusega otse saue arki .teh pass oli välja antud 15 03 2008 ja kehtis kuni 28 09 2008.asi siis selles et neil mingi programmi viga mis kehtivus aja valesti trükkis.nii et soovitan kõigil kes eemine aasta mingeid muudatusi registris tegid ka oma teh passi kehtivus aeg järgi vaadata et hiljem mingeid probleeme ei tekiks.

Dziisas mees, küll Sa räägid palju ja tihedalt. Aga mis ajast tehnilised passid tähtajalised on? Mul on see "kehtiv kuni" lahter tühi.

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

GoodCat kirjutas:

jah, jagab sinuga sama potti!
sa rüvetad kõik topicud ära :mrgreen:

Palun vabandust,proovin ennast rohkem taltsutada edaspidi :mrgreen:

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Ametlikult alustasin esmaspäevast hooaega, varem sai ka sõidetud aga talvisest garaazist veel ära ei toonud. Järjekordselt olin esimene klient parklas aga teisipäev lisandus veel üks ratas. Ilma on õnneks jätkunud ja 300+ km läbitud. Tsikleid olen igapäev 5-6 tükki näinud. Täna tuli kadaka puiesteel oma 4-5-ne punt vastu, huvitav kas bikeri rahvas? Ahjaa ratta pesemine on küll suhteliselt mõtetu tegevus hetkel, kaks esimest päeva pesin korralikult puhtaks aga paar kilomeetrit sõitu ja näeb jälle välja nagu oleks metsast tulnud, teed on nii tolmused, et kui mõnele kergelt märjale lõigule satud lendab kõik see sopp üles. Kas tallinn ootab paduvihma või hakatakse koristama ka, teed on ka auk augu otsas kinni.

Kasutaja avatar

nelesk
Tsikkel: tseebeeerr 600f

Lugemata postitus Postitas nelesk »

Hull, kuidas on kade meel. Ma ei saa Eestisse tagasi enne mai lõppu rsk. Üle päeva näen unes ühte või teist huvitavat sõidusündmust. Viimati varastati ratas ära :shock: tea, kas peaks helistama ja uurima, ega pole garaazis käidud.

Aga koolitage neid autojuhte siis ilusti välja :)

Olen väike, aga jõud on suur!
Kasutaja avatar

wild

no jah ei osand kuidagi lühemalt.tegelt ega minagi tea miks need teh passid mõned tähtajalised on.niipalju kuulsin ark s et neid vigaseid dok pidi palju olema.just tsiklite passe.krt,panin just oma rondi boksi ära ja nägin keila statoilis kolme baiki.ja ma enne tiirutasin keila vahel ja ei näind kedagi.masendav.
aga terv kõigile kes tsiklitega sõidavad.

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

janis kirjutas:

Kas tallinn ootab paduvihma või hakatakse koristama ka, teed on ka auk augu otsas kinni.

Eile oli mul au näha Ülemiste kandis lausa kolme tolmuimejat kulgemas, seega lootust on, tolmu osas vähemalt.

Täna sai ka üks tiir tehtud, palju parem pidamine kui märtsis oli ;P

Ja disko otsa sattusin ka täna, miski kevadine dokumentide kontrollimise ja puhumise aktsioon on vist käimas ;)

Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Tore õhtu täna, sai ka rattaga uuesti maantee üle vaadatud 8)
Ratas kenasti kokku pandud ja aku surnuist üles äratatud. Hea laadija on ikka abiks - võttis küll ca nädala, aga esimese laadimise järgse 3,5V asemel on nüüd akus 12,5V sees. Päev-päevalt sai pinge kõrgemaks aetud, ja samas kadus terav vajadus 1-aastane aku välja vahetada... :roll:

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...

Lauri-R
Tsikkel: F800GS
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Lauri-R »

ishijupp kirjutas:

...üks tsikkel Saku piiril.

Huvitv, mulle ka üks ratas Saku piiril vastu tuli. 8)

Lauri

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Lauri-R kirjutas:
ishijupp kirjutas:

...üks tsikkel Saku piiril.

Huvitv, mulle ka üks ratas Saku piiril vastu tuli. 8)

Lauri

See on Saku piirivalve.

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Sai ka täna rattaga väike tiir linnapeal tehtud:)
lahe.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”