Hooaeg on alanud!

Gnat

Re: Hooaeg on alanud!

Lugemata postitus Postitas Gnat »

Kommionu kirjutas:
Gnat kirjutas:

Puksiirijuht otsustas veidi "lõbutseda", jättes mind tahtlikult tupikusse - sooritades möödasõitu rekkast teokäigul...

... veidi sulle silmaringi laiendamiseks...

Kõikidel (esmaregistreeritud peale 01.10.2001) üle 3500kg täismassiga N kategooria sõidukitel on KIIRUSPIIRIK, mis ei lase sõiduki kiirust tõusta üle 85km/h! Sellest ka see totakas tigukäigul möödumine üksteisest...

aitüma, see tuli üllatusena.
Kuivõrd ma ei tulnud siia kirjutama kaastunde saamise eesmärgil, siis oleks vast paslikum, kui jätad mu järgmise lause lugemata ja hüppad edasi ülejärgmisele. Ega ma ennast ka nüüd eeskujuliku liiklemise etaloniks pea, tagant tulnuna olin eesolevate sõidustiili-võimekust möödasõitudel tubli 10 min jälginud (kaasa arvatud kõnealuse veoki oma) ja puksiir pärines ka kindlasti eelmisest sajandist. Minu posti eesmärgiks oli pigem soov juhtida tähelepanu tõigale, et meie hulgas liigub/liikleb kaaskodanikke, kes saaks juhtkui vaimse rahulduse, kui näevad tahavaatepeeglist tolmu, sodi ja hingi taevasse paiskumas (hetkel meenus miskipärast tuna nähtud film Hostel 2) ning loovad selliseid olukordi kunstlikult. Väiksema sõidukogemusega juhil oleks olnud sellest situatsioonist väga raske tervena väljuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”