Õlitemperatuuri andur-näidik?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
ruldo
Tsikkel: Yamaha XJ600S

Õlitemperatuuri andur-näidik?

Lugemata postitus Postitas ruldo »

Mõtlen siis sellist mis käib õlipunni asemele. Olen kuuld, et on olemas siuke asi. Kas keegi kasutab, kui jah siis kui hästi töötab. Ja kust saab sellist vidinat?

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Re: Õlitemperatuuri andur-näidik?

Lugemata postitus Postitas pulsar »

Kasutaja avatar

saabastegakass
Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"

Lugemata postitus Postitas saabastegakass »

Kunagi kasutasin. Tellisin ülaltoodud lingilt Louisest. Toimis küll, kuid mõistagi on sõidu aeg seda suht ebameeldiv jälgida. Rattaks oli toona xj600 divekas. Personaalne kogemus: kombinatsioon "Pärnu suvi + linnaliiklus" ei suutnud õli temperatuuri oluliselt üle 80 kraadi ajada. Maanteel jäi temperatuur üldjuhul nii 60...70juurde

Kasutaja avatar

kraut
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kraut »

Mina kasutasin. Näidik oli väga mugavas kohas otse paagi ees ja sõidu ajal vabalt jälgitav. Suvisel maanteesõidul kippus osuti ikka punase piiril (120) seisma. Ja see on raami sees, kus õli jahutatakse! Huvitav, mis elu ta veel mootoris võis elada. Küllap ilmaasjata ei panda mujal maailmas neile mootoritele (Honda 1-sil õhkjahutusega RFVC) täiendavalt õliradikaid.
Aga näidikuga juhtus see lugu, et õli, mis skaala peal oli (osuti vibreerimise vähendamiseks vist) lekkis sealt paari nädala jooksul välja ja kui ma riista Depoosse (kust see ostetud oli) vahetama läksin, anti mulle hoopis raha tagasi.

Pilt
Kasutaja avatar

margoman

Lugemata postitus Postitas margoman »

ruldo kirjutas:

Mõtlen siis sellist mis käib õlipunni asemele. Olen kuuld, et on olemas siuke asi. Kas keegi kasutab, kui jah siis kui hästi töötab. Ja kust saab sellist vidinat?

Mul olemas selline jubin, mis jäi eelmisest rattast üle, täiesti uus(vana ratas osteti ennem ära kui louisist see kohale jõudis)!
http://album.ee/album/286068/50157273

Sobib rattale Suzuki vz800, äkki sobib ka sinu rattale, hinnaks sooviks 300.-, louisis vist hind mingi 500 eeku

Kasutaja avatar

Teema algataja
ruldo
Tsikkel: Yamaha XJ600S

Lugemata postitus Postitas ruldo »

Sain oma vastuse.... tänud - lukku
:bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”