Tsiklimeeste IV Sügisball 11.09.2004

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Tsiklimeeste IV Sügisball 11.09.2004

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Pilt

Tegin uue teema sest vana ei andnud millegipärast kalendrisse tõsta.

terv.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

kas kris. või keegi teine teab - mis kellaajaks on planeeritud paraad? ilmselt olen kella 1600 tööl, huvitab seepärast.
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

Kas kuskil täpsemalt poel kirjas mis kell üritus pihta akkap või kas toimub kuskil mingi kogunemine?

:? Paraad toimub?
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

MaxPower

Lugemata postitus Postitas MaxPower »

vaata esimest posti :wink:
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Linnas ühissõitmine (paraadiks ei julgeks seda nimetada ...)orienteeruvalt 1h peale kogunemist.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Punapats

Lugemata postitus Postitas Punapats »

Raadio Mania andmetel hakkab üritus pihta kella 13:00-st. Loodan et see aasta Jägermaister ei toeta üritust, muidu võib ajalugu ennast korrata :oops:
Yamaha XJ600S aka Nublu
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

mis kell on band ja oja pets? mis kell on mingi biker. ee rahva kogunemine? et kuidagi väga üldine on see inf seni olnud. ma küll nagu ei kipu kella 1ks sinna eriti. siis olen ka õhtaks juba kapsas ja vajan põõsaalust :twisted:

mumm@ootab ajalisi täpsustusi
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

vakk, ma olen ikkagi neljani tööl - lehvitan vist paraadile stockmanni eest. kris. ei maksa nii tagasihoidlik olla, möödund aastane sõit oli küll paraad, erinevalt mõnest teisest.

aga 1607 olen juba teletorni all :twisted: oodake sõbrad :D
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Lugesin teema läbi ülevalt alla ja alt üles,kuid KOGUNEMISKOHTA ei suutnud märgata! Või olen ma veel nii roheline,et ei tea üldiseimatki tõsiasja,mida võiks juba teada?Ikka seda,kust hakkab liikuma rongkäik-paraad-ühissõit.
Kasutaja avatar

kris.

mumm kirjutas:
mis kell on band ja oja pets?

mumm@ootab ajalisi täpsustusi
Lugeda ei oska vä? Ise oled Oja Pets :D

Jätkates traditsioone siis alguses (kui kõik veel kained on) on jõu ja ilunumbrid tsiklitel, bändid on õhtupoole. Mingi koolilaste punt mängib päeval ka ... - parem ikka kui makimusa.

Ärge siis unustage meie kõigi suurt sõpra, Tallinna linnavalitsust, kelle tõttu täpselt 00:00 tõmmatakse võimendusel toide tagant ära. Stopperitega vanamutid aja taga juba ootamas ... telefonid pihus ja 110 eelvalikusse pandud :evil: :evil: :evil:

terv
Kris.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

to jukutom:
Linnas ühissõitmine (paraadiks ei julgeks seda nimetada ...)orienteeruvalt 1h peale kogunemist.
ehk siis kogunemine hakkab arvatavasti koos ürituse algusega... siis kell 13.00
Teletorni all Kloostrimetsa 56a.

Biker.ee rahvas võiks enne koguneda kuskil platsil, et koos sinna üritusele sõita. Koguneks aga nii, et hiljemalt kella 13.45-ks jõuaks teletorni alla.
Koguneda võiks Järve nestes alates 13.00-st ja välja sõidaks 13.20

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

to kris: mul hakkab juba tekkima kahtlus, et mittegi kellegi näpukas ei jää sinu poolt maha karjumata ja selle peale ka näpuka tegija suht-koht tolaks tegemata. ei tea, mis siis oleks veel saanud, kui ma jõe pets oleks kribanud :roll:

aga muidud - plakat ja reklaam on hea, kuid absoluutselt igasugune muu inf on korraldajatel küll jäänud kuhugi tahaplaanile. no mis teha kui ma ei ole seal varem käinud, aga näe, nüüd, see aasta on siiski vastav soov olemas. peaksin selle pikalt ja pidevalt kalevi alla panema? isegi nende oma lehel ei ole midagi targemat kirjas.

aga noh, ma ei jäta jonni ning selle tulemusel on mingigi infokilluke isegi juba saadud 8)

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

mumm is pissed of :twisted:

aga pole vist põhjust, kris tegi nalja :D

möödund aasta kogemusest võin öelda, et alguses tuldi kohale ja suheldi ning vaadati rattaid. seejärel oli paraad ca 1,5 tundi. tagasi teletorni all sai söödud, taustaks mängis noorte elukunstnike bänd. üsna pea hakkasid ka mängud. mingil hetkel (väljas oli igatahes pime) asendusid mängud kontsertprogrammiga.
igav polnud hetkekski, pigem pidevalt lahe :wink:

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Üristus aus ja korralik.
XXL Klubi eesotsas minuga, kindlasti kohal :P
Kasutaja avatar

kris.

No mis infot teile veel vaja oleks?
Ühe päeva üritus: lõunaks koguneme, vaatame rattad üle, teeme linnapeal väikese tiiru, tuleme kõik tervelt tagasi, võtame sööki, võistlused ja mängud, pärast bändid. Lubanud tulla Peeter Jõgioja band ja Kolumbus Kris. Pets lubas vähemasti ühe trummikomplekti põlema ka panna ... aga mine tea. Ja ongi kõik. 00:00 tõmmatakse juhe seinast välja kuna klubi eelarve ei kannatks trahve välja.
Võimalus ööseks tuba üürida (kämpingumajad, täpset infot küsi Kalevist).

terv
Kris.

PS. Yamumehi võiks ahvatleda rahalised auhinnad Yamaha keskuselt (et siis mitte ei anda kardaanimeestele ketiõli vaid ise valid mida vaja on). Krt ... hakka või ise võistlema :-)
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

niisiis,

kuna keegi pole vastu vaielnud siis:

Koguneme laupäeval kell 13.00 Järve nestes. Välja sõidame u. 13.20, et paraadi ajaks kohale jõuaks.

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Oleme rääkinud! :wink:
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

Lugemata postitus Postitas Kuki »

Ball...ball...ma vist nägin kahte seelikut...ja üks lips oli:) mellal muidugi :)

MaxPower

Lugemata postitus Postitas MaxPower »

igati lahe üritus oli...ilmaga vedas samuti. Ainult et rohkem oleks võinud kummipõletamist olla, või üldse tsikliteemalisi võistlusi, need mis toimusid olid head aga midagi justkui jäi puudu. No osa sellest kompenseeris küll õhtune strip kus üks vend lavale tõmmati :D Väga kahju ainult et Jõgioja Petsi polnud, tema trummipõrinat oleks ka heamelegea tahtnud kuulata.
Veel mis silma hakkas oli et paraadist võttis poole rohkem raffast osa kui pärast sees tsiklimehi/naisi näha võis! Ja 5+ Jaanuse HD-le, auhind läks õigele mehele/tsiklile!
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Igati äge üritus jahh.... Eriti meeldis kuidas olid ühendatud kaks ägedat asja.... Rammstein ja Stripp....mmmm

Kommionu
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Võib ürituse igati kordaläinuks lugeda. Saarlasele esimene koht limbos, Hotrod esimene, Mella teine ja Pets kolmas aeglussõidus. Mella võitis vist veel igasuguseid võistlusi aga kõik meelde ei jäänud. Paraad oli normaalne.... hea, et linna ei mindud vaid keerutati viimsi-pirita-mähe ringil. Aga kuidagi närvilisem oli see sõit kui eelmine aasta.
Tänan kõiki kes biker.ee väikesest kruiisist osa võtsid. See läks ka üllatavalt hästi. Suur tänu Karujänesele kes kaheks läinud kolonni esimese otsa Pirita tee alguses kinni pidas, et teine pool järgi oodata. Meie rahvast koguned Järvele mingi 30-40 ratast. :D

Superlux ja suured tänud!

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

kris.

Täna Kanal2 Reporteris 4-minutiline lõik toimunud üritusest.
Linna ei hakanud seekord trügima kuna seoses Nato üritusega oli politsei veidi närviline ... aga ega muidu kah eriti mugav ju ei ole. Huvitav, milline tsikliüritus saab esakordselt loa ametliku paraadi korraldamiseks läbi linna? Igatsorti p*** lastakse marssida aga mootorratturitele luba ei anta. Aga Respublika õnneks varsti ajaloo prügikastis, eks siis võib jälle üritada.

terv
Kris.
Riding with a King!

Punapats

Lugemata postitus Postitas Punapats »

Aplaus lava esisele rahvale - Torpeedo, N ja Intc (kes muidugi vahepeal ka laadis ja nii korralikult, et valgetes riietes arstionu mõõtis ta pulssi rohkem kui ühe korra 8) )
Suured tänud N-le, kes suutis öösel Intcuga võidu norsata ja sellega likvideeris mul võimaluse rahulikult magada :P

Samuti sooviksin kiita ja tunnustada naisi, kes keeldusid ennast paljaks koorimast T-särgi ja nokamütsi eest parima rinnapartii valimisel.

Muidu aga - jägermeister ruulib :twisted: (ka kaks päeva hiljem on vere osakaal organismis miinimumis)
Yamaha XJ600S aka Nublu

domingo
Tsikkel: MT-09

Lugemata postitus Postitas domingo »

aga kuhu jäävad mäluvärskendavad fotod, kohapeal välgud sähvisid aga pilte pole kusagil :?:
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

domingo kirjutas:
aga kuhu jäävad mäluvärskendavad fotod, kohapeal välgud sähvisid aga pilte pole kusagil :?:
JAH!!!
ja see klemm (lauri oli päris nimi) kelle fotokaga ma mumm'ust pilti tegin, saada pildid mulle. mark@bike.ee sobiks hästi.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Kasutaja avatar

kris.

Kuna minu itimees hetkel rivist väljas, siis piltide näitamine seisab Gallery installimise taga klubi kodulehele :-( Et kui kellegil asja jägaval on huvi kiiresti pilte näha siis ... oleks abi teretulnud.

terv
Kris@itikauge.inimene.ee
Riding with a King!

nos
Tsikkel: mamas pride

Lugemata postitus Postitas nos »

vot see näitab ainult seda et üritus on asja ette läinud... keegi ei raisanud väärtuslikku aega klõpsimise peale... kõik jõid :shock:

isegi minul pold seekord fotokat kaasas. oli piretil kah lõbusam :wink:
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Ma mõtlesin, et ma tagasihoidliku inimesena jätan selle õhtu kommenteerimata, aga no ennast peab ju kaitsma :oops:

Ei old asi nii hull ühti :twisted:
Aga tänan sind südamest kallis preili nos :wink:

Naljakas on see, et isegi tsiviilriietuses olles (loe: tibiriietuses), tunnevad mind inimesed ära ja tulevad juurde, et rääkida Nordkapist. Nagu nos ütleb, kuulsus käib minust ees....

Igatahes lõbu-lõbu-lõbu :D
Täh Road Spirit!
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

mis pagana värk - ja kohapeal olles imestasin, et miks näiteks Piret või Nos kohal pole :shock:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”