probleem käivitamisega yamaha dt 125 2 TAKTI

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Re: probleem käivitamisega yamaha dt 125 2 TAKTI

Lugemata postitus Postitas madjs »

valter1 kirjutas:

Mina lasen igal kevadel oma muruniitja eetriga käima. pole miskit hullu juhtunud. on lihtsam kui kyynalt maha keerata ja muid trikke teha. Kui sinna ämbritäit eetrit ei lase siis ei juhtu kah midagi. T'õsi veneajal olen ma näinud kyll eetrika puruks lastud garburaatori jalga , aga eks ee kogus oli kah päris korralik mis sinna seda eetrit valati. Tõsi ta on ,et startgaasis ei ole VIST õli aga see mõni tiir ei tee mootorile midagi.

Muruniitja on 4T motoga üldjuhul ja suht madalalt forseeritud. Kõrgelt forseeritud motodega on asi palju ohtlikum. Kõige jubedam on kuulata dieselt millele lastakse eetert, eriti kui seda liiga palju lastakse, siis on küll kõrval valus ja ma arvan, et mootoril endal veel valusam. Olen ise ka paar korda andnud motole ninakommi, viimati sai kommi oma diesel auto, kui olid eelsüüte küünlad maha põlenud tänu relee veale ja hommikul oli vaja kähku sõitu minna, polnud aega neid vahetada.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”