värvipüstolid
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: värvipüstolid
punkpoiss112 kirjutas:madjs kirjutas:punkpoiss112 kirjutas:Kes esimest korda pütolit kasutab soovitaksin mingisugust 300-500 eegust püstolit. Ja ka otsida mõni sõber tuttav kes vähe rohkem asjast teab. (Kes seletaks ära mis mida teeb ja kuidas mida teha) Ja tsikli(juppide) värvimisest niipalju et värvida tsikli värvidega.
Milleks just seda maailma odavaimat püstolit alguseks? Nendest püstolitest ei saa aru isegi mitte prohvid, seda vähem siis algaja ja tema juhendaja. Mitte seda, et nende odavatega pole üldse võimalik värvida aga..... no näiteks kui püstol igal klapi sulgemisel tilga värvi viskab jne.
Odavat sellepärast et kui sa paned sinna mingi vale värvi sisse ja see peaks P***E minema mingil põhjusel või sa ei soovi enam värvismisega jännata kui sul see välja ei tule (olen näinud) ei ole kulud nii suured. Ja ka selleks et kui sellega tunde kätte saad siis on lust võtta vähe korralikum püstol kätte ja sellega värvida. Ja vana püstol ala 500 kroonine jääb sul siis ju alles ja sellega saad sa vabalt kruntimistöid edasipidi teha. Ja Korraliku püstoliga värvida ja lakkida.
Edu kõigile tulevasetel maalritele
Tegelt sul omas mõttes õigus, aga olen näinud odavat püstolit millel tihendid lahusti sees nii üles paistetasid, et seda peale pesemist, loputamist enam kokku ei saanud. Mina ei riskiks selle 300 jaaguse püstoliga...
http://www.krracing.ee/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.