Hooaeg on alanud!
Moderaator: Moded
Hooaeg on alanud!
Tervist,
väga sisukat juttu pole aga mõtlesin et uurin paljud on hooajaga alustanud?
Sõitsin täna teenindusest piritale ja nägin 4 ratast selle aja jooksul... 40 minuti jooksul. Seega päris paljud vist?
Egon
Re: Hooaeg on alanud!
Tervist,
Sai ka täna hooajaga alustatud .
Enne lõunat ratas teenindusse ning seejärel linna peal natukene sõidetud. Kadrioru kandis jäi üks kaherattaline ka silma kuid rohkem kedagi näha polnud.
Kokku sai sõidetud 100km.
Sai spetsiaalselt selleks nädalaks puhkus võetud, et saaks ratta sõidukorda ning esimesed sõidud teha.
Kui ilusad ilmad siis võiks päeva poole sõitu teha.
-
- Tsikkel: SPEED TRIPLE 955; XR600R
- Tänanud: 29 korda
- Tänatud: 13 korda
Selleks hooajaks on siis 190km odomeetrile kogunenud. Viimased 60 km said lukku just 15min tagasi. Mõnus on taas sadulas olla
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Reedel alustasin 40 km. iga. Täna oli õlivahetus(tsiklil oli talvel mootori remont, seepärast ka õlivahetus peale 40 km.) ja veel 20 km. otsa.
Kahjuks ei näinud ühtegi sõitvat motovenda.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Ma alustasin hooaega üks nädalake tagasi. Sõitnud ala. 50 km. Korraliku kattega külavaheteel sõitsin, sest kindlustust pole veel ära jõudnud teha. Eks kuu alguses kui palka saan siis teen ära, siis saab juba pikemaid otsi teha
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
Minu jaoks algas hooaeg kevade algusega, sõidan siis kui lund ei saja ja tee peal lõga pole.
Minagi alustasin täna hooaega. Päeval sai kindlustus tehtud ja kohe sai linnapeal esimesed tiirud tehtud. Kohe esimesel päeval sai ka politseiga kokku puututud - kontrolliti dokumente, aga jäid pika ninaga (kõik korras). Neile kes veel ei tea siis kindlustuspoliisi kaasas kandma enam ei pea, piisab tehnilisest passist. Kahju et nägin juba esimesel sõidupäeval tsikliga juhtunud liiklusõnnetust, seda siis pärnu mnt-l inglise kolledži juures...
Aga elu tundub jälle ilus
uljasvaluvelg kirjutas:Reedel alustasin 40 km. iga. Täna oli õlivahetus(tsiklil oli talvel mootori remont, seepärast ka õlivahetus peale 40 km.) ja veel 20 km. otsa.
Kahjuks ei näinud ühtegi sõitvat motovenda.
Oleksid sa veel paar tundi Depoo ees seisnud, oleks ühte XJ600't sõitmas näinud küll.
Aga jah, sai ka täna tsikkel esimest korda sel aastal välja aetud, kevadhooldus tehtud ning 50 km maha sõidetud. Hea tunne kohe.
-
- Tsikkel: Kawasaki ZX12-R
Ma olen ka kuuaja jooksul iga nädal paar ringi teha proovind kui ilma on luband.
sai siis täna ka ratas töökojast toodud ja väike tiir tehtud, jahe küll aga siiski..
krt on ikka hea küll
päikest ja kilomeetreid ..
Tere.
Minu jaoks algas kah täna hooaeg. Nii kui päike välja ilmus, ei suutnud enam tagasi hoida.
Igatahes on siiamaani suu kõrvuni
Jansu

HYOSUNG GT650Ri
Nii, saigi veel märtsi see hooaja alustamine ära pigistatud. Pooletunnine tiir Tallinna peal ja väga mõnus oli ikka
Isegi kätt sai täitsa 4-le tsiklile visatud
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Tahtud ! Küll ainult 35 km aga soenduseks super. Päeval oleks olnud ikka muhedam sõita, õhtul vastikult rõske õhk. Aga üle pika aja ikka muhe ringi suristada.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Minu "hooaeg" algas umbes nädal aega tagasi, kui uuendasin eelmise aasta kampaaniakleepsu auto tagaaknal.
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänatud: 1 kord
Pole eelmisest suvest tsiklit nurgas hoidnud. Nädalase vahega ikka paar tiiru sai tehtud. Nüüd aga aeg 4x4 masinaga metsa mülkasse soperdama.
-
Täna sai esimesed ringid ära tehtud. Kokku 100 km ringis. Tundub et autojuhid ei pane kaherattailis eriti tähele, oli paar teravat momenti. Sõidavad pead laiali otsas, keeravad kuhu hetkel heaks arvavad. Aga muidu OK. Kui ilm lubab siis homme ka Tallinna vahele sõtma.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Tallinnas tasub ettevaatlik olla! Mõnedele autojuhtidele tsiklivennad vist üldse ei meeldi? Jäin Tondi raudtee ülesõidukohal seisma, sest tuled vilkusid ja tõkkepuu langes alla, kui kuulsin tagant hirmsat kolinat - mees, kes seisis minu taga, lõhkus oma mahtuniversaalis polstrit ja üritas purustada oma auto aknaid. Võib-olla ta oli vihane rongi peale või lihtsalt s.tt tuju. Kes teab, äkki ka lihtsalt suur rõõm tsiklit näha!
endal oli suht sama lugu sügisel - peeglisse vaadates tundus, et taga oleva auto juht tahab läbi esiklaasi mulle kallale tungida.
selliste meeste vastu aitab hästi selline asi et ratas seisma sadulast maha ja räägi temaga mis tema mure on. Reeglina kuuled aint vabandusi et ma ei tea tal kõik pahasti on et ta ei mõeldnud midagi halba või siis et ta ei vehkinud sulle....
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kurja, tänane ilm peaks paadunumatelgi kevade ootajatel persed püksi ja sadulasse ajama Kaeb, kas saab sel hooajal ka esimest korda käppa visata, seni pole õnnestunud.
1 tund aega tagasi juhtus mul tln-prnu mnt-l selline seik. Möödasõidul (küll veel mitte tsikliga, twingoga siiski, kuigi vastutulevad motomehed ja soojendav päike surusid mu mõtted ainiti garaažinurgas ootavale) eessõitvatest autodest alustas möödasõitu ka minu ees sõitev kollase kabiiniga puksiir, sõiduauto kukil. Panin teda juba enne tähele, sooritas suht julgeid manöövreid, aga see selleks. Kuivõrd vastutulev veok oli piisavalt kaugel, otsustasin puksiirile järgneda, et eestoppavast rekkast mööduda. Ja mis siis sai! Puksiirijuht otsustas veidi "lõbutseda", jättes mind tahtlikult tupikusse - sooritades möödasõitu rekkast teokäigul ja viimasel hetkel tagasi reastudes ei jätnud mulle võimalust möödasõidu jätkamiseks ega tagasireastumiseks. Ega siis ei jäänudki muud üle kui paanikapidurit kasutada. Õnneks tagasõitev juht oli adekvaatne. Ülejäänud tee mõtlesin.. kui paljud juhtunud avariidest on põhjustatud provotseeritult, nö funist? Kui sa va puksiirijuht peaksid juhuslikult seda siin lugema, siis tea, et sulle kuluks paar korda hööveldamata lauaga üle pekise vatsa vändata. Mul on su kontaktid olemas, aga ehk suudan sulle selle tapmiskatse andestada
Veab teil. Krt, hoovis ei taha talv kuidagi järele anda. Garaazist kuni väravani laiub 20m pikkune jääväli. Tuleb veel oodata.
Sama siin, kiilasjää teeni 20m.
Kuid mul veel ratas ka laiali, kokku saan ehk kuu pärast
Gnat kirjutas:Mul on su kontaktid olemas
Miks siis traati ei tõmba??? Vbla tegelane ongi natukene oinas ja ei saagi aru, et nii käitudes suurt respekti ei kogu ning see pole fun...ehk vajabki õige pisut selgutust.
Sain ka 31. märtsil lõõrid puhtaks köhitud, kuigi sooja oli õhtul 3° C ja rehvid said õrnalt leigeks ainult. Eriti kallutama ei kippunud, chickenstripid said vägevad
Paar korda võttis tagapapu kiiremaid ringe tegema ning korraks sekkus rooliamort teekatte puudulikuse tõttu.
Pärast sai muidugi head mitu tundi soppa maha pesta, aga asi oli seda väärt
Ma tegin ka väikse tiiru eile ning, siis keerasin kõrvaltänavasse kus oli puha jää peal. Päris huvitav oli
Lasin samuti ämblikud torudest välja ...
Kõrvad lukus ja valusad
Nüüd peaks keti kinni neetima ning kindlustuse ja ülevaatuse ära tegema ...
Head kevadet
Sai kah esimene sõit tehtud On ikka hea tunne küll üle pika aja sõita! Nägin ka paari teist tsiklisti Tallinnas sõitmas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.