Raskele endurole rehviotsing

Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Re: Raskele endurole rehviotsing

Lugemata postitus Postitas hannes »

Rebaseonu kirjutas:

Mul omal oligi TKC80 all, terve tripp (mingi 23000 vist tuli) sai ühe jooksuga läbitud, kuigi koju jõudes oli tagumine keskelt praktiliselt ära kulunud ja esimesel üle ühe. Mu meelest väga hea tulemus mustrit arvestades. Ma muidugi sõidan suht säästlikult ka ja suure all võib-olla peab mingi 10000 km. See ikka oleneb kõvasti sõidustiilist. Minu mõõdus paar Saksast tellides on maksma läinud ca 2100, mis mu meelest pole väga kallis meie hindu arvestades. Eestist pole leidnud.

Mul mooramaapaari all on TKC80 hinnanguliselt 6000km käinud ning taga keskel on klotsi ikka veel piisavalt, et pea teist sama palju otsa sõita. Continentali tsiklirehve Eestis väga ei müüdagi. Uurisin kunagi maaletoojalt, et mis värk nende mittesaadavusega on, aga väga mõistlikku vastust sealt ei saanudki. Mina olen omad samuti saksast tellinud ja väga rahul siiani. Saksa AfricaTwini foorumi käesoleva aasta küsitluse tulemused on näha siin. 2008 siin, 2007 siin ja 2006 siin. Nende tulemusi ei ole mõtet küll puhta kullana võtta, enamus sealsetest vendadest on sellised vannabii maastikusõitjad, kel peale 30 km kruusatee läbimist põlv väriseb. Heidenaud kasutatakse peamiselt soodsa hinna tõttu.
Võrdluseks jooks rehve TKC80 - 163,98€, K60 - 117,22€. Transa Eestisse muidugi siia otsa veel.
Muidu Motorradi testi eelmise aasta lõpus võitis conti uus suurtele enduurokatele mõeldud rehvimudel Trail Attack. Jooksu hinnaks 152,98€ ehk isegi odavam, kui TKC80. Kõik siinsed hinnad siis AfricaTwini rehvimõõdus, ees 90/90-21 ja taga 140/80-17. Peakski uueks hooajaks omale need prooviks tellima pikemate asfalditrippide tarvis. Mul muidugi selles mõttes lihtsam, et on kaks jooksu rattaid, ühed varustatud peamiselt asfalile mõeldud rehvidega, teised kruusale mõeldutega.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”