Raskele endurole rehviotsing

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Raskele endurole rehviotsing

Lugemata postitus Postitas creativ »

Rebaseonu kirjutas:
creativ kirjutas:

Rebaseonu toodud Conti K80 pidavat olema suht suure kuluvusega raske ratta all (maailmarändur Marguse sõnade põhjal). Ja et see oluliselt kõrgem hind seetõttu ei õigusta ennast.
Mis rehviga Rebaseonu oma viimase reisi läbis? Palju tsikkel kokku kaalus koos sõitjaga? Ja mitu jooksu rehve mahakandmisele läks?

Mul omal oligi TKC80 all, terve tripp (mingi 23000 vist tuli) sai ühe jooksuga läbitud, kuigi koju jõudes oli tagumine keskelt praktiliselt ära kulunud ja esimesel üle ühe. Mu meelest väga hea tulemus mustrit arvestades. Ma muidugi sõidan suht säästlikult ka ja suure all võib-olla peab mingi 10000 km. See ikka oleneb kõvasti sõidustiilist. Minu mõõdus paar Saksast tellides on maksma läinud ca 2100, mis mu meelest pole väga kallis meie hindu arvestades. Eestist pole leidnud.

Marguse 500kg ratta all kulub vist iga asi kiiresti ära. (lol)

tänud vastuse eest!
eks jah, kulumine sõltub vägagi paljudest asjaoludest nagu ka pidamine. et olud on pidevalt erinevad siis ongi keeruline leida seda parimat. Sinu kogemus Conti TKC80-ga on küll igati positiivne. Ja BMW paneb juba tehases need GS1200 all. Peaks usadlusväärsena näima küll.
Mulle meeldib selle mudeli kärnasus ja tundub et peaks head pidamist pakkuma. Uurisingi Margus käest selle kohta ja tema ei soovitanud. Võta nüüd siis kinni. Sinu tsikkel muidugi 2 korda kergem
2100.- on hea hind kui selle raha eest saab 10-20K läbisõitu.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”