24. mai 2007 Tallinna Hipodroom!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re:
electron kirjutas:CB500 - kahjuks hipo alles järgmisel aastal uuesti... võibolla.
Korraliku speedway võistlust näeb siis kui kuskilt tibake raha juurde saame, et Tabasalu trekil uued rajapiirded saab.
Kuidas asjad edenevad?
-
Teema algataja
Re: 24. mai 2007 Tallinna Hipodroom!!!
Halvasti... Ajasime isegi euroliidust raha välja, kuid vald ei saa seda käendada või tagada ja nii see seisma on jäänud. Tegime oma klubi krossi ja supermoto sõitjatele pisikese krossiraja speedway kõrvale ja elu läheb sedaviisi...
electron kirjutas:Halvasti... Ajasime isegi euroliidust raha välja, kuid vald ei saa seda käendada või tagada ja nii see seisma on jäänud. Tegime oma klubi krossi ja supermoto sõitjatele pisikese krossiraja speedway kõrvale ja elu läheb sedaviisi...
Aga vald materjali raha ei leia? Paigaldus näiteks biker.ee talgute korras ?
-
-
Teema algataja
sepp kirjutas:ühesõnaga selliseid rattaid enam eestis sõitmas ei näe?
Võtaks ühe õlle ja laulaks selle peale: " Ei me ette tea, mis elu meil tuua võib......"
Aga jah, kahjuks on seis nutune. Suur maantee projekteeriti ka kõrvalt mööda ning speedway üks nurk jääb teekaitsevööndisse. Kerge klomp tõuseb kurku kui vaatan rada mis laguneb ja rohtu kasvab ning meenutab, kuidas ma oma lapsepõlves (9 aastaselt-18 aastaseni) pea igal õhtul selle peal tiirutasin ning peale trenni treileriga silusin ja korrastasin. Aga muidu raja ümber elu ikka käib - keegi mees on autoga peale roninud ja tiire teinud, õhtuti ikka remondimehed läbi põikavad ja kuskile teeäärde oma üleliigse segu ja kipsplaaditükid poetavad, muu olmeträni leiab ka pigem kahe kilomeetri kaugusel Tabasalust oleva raja üles, mitte aga jäätmejaama Tabasalu keskuses. Metallivargad on isegi raja silumiseks mõeldud topelt T tala ära virutanud... Ei, seda ei saa öelda, et rada mahajäätud oleks.
küsikski et miks rada nagu soiku jäi?
miks järsku enam ei võisteldud seal?
muidu jah,lapsepõlves oli seal hea võistlusi käia vaatamas
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Paistab, et meie konnatiigis üritatakse eos kõikvõimalikud motoriseeritud spordialad lämmatada.Küll pole kohta, küll pole raha.Ja kui koht ja isegi osa rahast olemas, siis peab küüniline rahvas hakkab häält tõstma.Kalevi Suursõiduga vist juhtus nii?Aastakümneid vana traditsioon hukati seetõttu, et keegi ei kannatanud kord aastas paar tundi suurenenud mürataset, selle asemel, et minna ja nautida ilusat sõitu ja vaatemängu.Miks meie, eurooplased, peame hakkama käituma nagu ameeriklased?
Aga olge mureta, sõbrad, varsti ka Saugal ei kostu mootorimüra ja selle asemel kõnnitakse keppi võidu
-
- Tänatud: 1 kord
Flat Track racing sobiks Eestis hästi, suht odav ja raja saaks teha põllule.
Euroopa Flat Track: http://www.dutch-brothers.com/
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
Teema algataja
Marukoer kirjutas:küsikski et miks rada nagu soiku jäi?
miks järsku enam ei võisteldud seal?
muidu jah,lapsepõlves oli seal hea võistlusi käia vaatamas
Rada jäi soiku, sest ei olnud sõitjaid.
Ei võisteldud enam seal, sest ei olnud sõitjaid.
Sõitjaid ei tekkinud juurde, sest et polnud kohalikke radu ja välismaal sõitmine kallis on.
Aa muide, kui see vähekenegi lohutab, siis on momendil ka Soomes suht kehva seis speedway ja eriti hipodroomi osas.
Vedasime seda kohalikku speedwayd lihtsalt oma fännamise pärast nii mõnedki aastad kuid lihtsalt oma niigi kõhnast rahakotist lihtsalt ei olnud võimalik kauem.
Primo. Pirital ei olnud tegemist muraga lihtsalt sealne rada jai jalgu tanapaevastele tsiklite kiirustele. Kuigi Mani saare rada on sama ohtlik kui Pirita ei juleta siin miskiparast soita.
Teemasse ka. Liikus siin korvimeeste seas mote et teeks miskisuguse karikasarja hipokasoidus. Et moned rajad Eestis ju on kus saaks soita vaja lihtsalt veidi neid kohendada ja juba tuleb. Aga asi jaab ikka ja jalle selle taha et pole kedagi korralikku eestvedajat. Ikka ja jalle loodetakse kellegi teise peale et las rapsib kull ma siis soitma tulen. Ja vahel ei tulda isegi siis soitma kui on koik ette taha ara tehtud...
PS! sorri et tapitahti pole. Venemaal neid lihtsalt ei eksisteeri.
PPS!
Arvake kes on esiplaanil olev korvipaar. Pilt on tehtud eelmine aasta Soomes Forssas
Nutcase .. Cracked Craniums MC
-
morris kirjutas:Primo. Pirital ei olnud tegemist muraga lihtsalt sealne rada jai jalgu tanapaevastele tsiklite kiirustele. Kuigi Mani saare rada on sama ohtlik kui Pirita ei juleta siin miskiparast soita.
Ma arvan,et kui pirital asi toimuks,siis oleks neid sõitjaid küllaga ja puudust poleks. Usun,et vähemalt 70% praegustest sõitjatest on unistanud ja unistavad edasi sellest,et saaks kunagi pirital võistelda.
Lisan Morrise pildi mis ei ilmunud ennem
-
Teema algataja
morris kirjutas:Arvake kes on esiplaanil olev korvipaar. Pilt on tehtud eelmine aasta Soomes Forssas
Kas need on Eesti mehed Carol Reesna ja Juhan Paabstel?
Kui nii siis peaks nemad olema teadaolevalt ametlikult viimased hipodroomi sõitnud Eestlased
-
electron kirjutas:morris kirjutas:Arvake kes on esiplaanil olev korvipaar. Pilt on tehtud eelmine aasta Soomes Forssas
Kas need on Eesti mehed Carol Reesna ja Juhan Paabstel?
Kui nii siis peaks nemad olema teadaolevalt ametlikult viimased hipodroomi sõitnud Eestlased
Morris = Carol Reesna
Niisiis.
Mingil minule arusaamatuks jääval põhjusel, aga võibolla ka lihtsalt rahapuudusel, on üritatud seda poolsalaja teha. Aga sel pühapäeval 4. juulil. toimub TALLINNA HIPODROOMIL taaskord tsiklite võidusõit. Trennid algavad kell 13.00 ja võistlussõidud kell 15.00. Rohkem infot ma ei valda kuna olen lihtsalt osaleja mitte organisaator. Korraldab seda Juhan Kunts koos oma tiimiga. Nii et kui keegi miskit rohekm teab äkki ütleb ka paar sõna.
PS! Sõitma peaks ka selle ala vaieldamatu kunn 8 kordne maailmameister Gerd Riss. Lisaks soolodele külkade klass.
-
morris kirjutas:Niisiis.
Mingil minule arusaamatuks jääval põhjusel, aga võibolla ka lihtsalt rahapuudusel, on üritatud seda poolsalaja teha. Aga sel pühapäeval 4. juulil. toimub TALLINNA HIPODROOMIL taaskord tsiklite võidusõit. Trennid algavad kell 13.00 ja võistlussõidud kell 15.00. Rohkem infot ma ei valda kuna olen lihtsalt osaleja mitte organisaator. Korraldab seda Juhan Kunts koos oma tiimiga. Nii et kui keegi miskit rohekm teab äkki ütleb ka paar sõna.
PS! Sõitma peaks ka selle ala vaieldamatu kunn 8 kordne maailmameister Gerd Riss. Lisaks soolodele külkade klass.
suured tänud info eest. kindlasti olen kohal!
sepp kirjutas:morris kirjutas:Niisiis.
suured tänud info eest. kindlasti olen kohal!
Väga hea et sa tuled .. siis mul on ikalduse korral kedagi korvi võtta
-
morris kirjutas:Väga hea et sa tuled .. siis mul on ikalduse korral kedagi korvi võtta
selline huumor varahommikul
muidugi hipokal pole vast nii karm olla korvis kui rajal,seal sirgeid ka kus saab "puhata"
ja kui tõesti juba selline ikaldus,et see ohustab Sinu osalemist hipokal,siis olen käpp,ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast
sepp kirjutas:ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast
Väike parandus .. SINA kukkusid korvist välja mitte ME ei pannud üle nipli .. aga see selleks. Hipokal pole tõesti korvis miskit erilist teha .. lihtsalt õigel ajal tuleb oma tagumik üle tsikli porika ajada .. ja kiirust ei tohi ka karta. Sest arvestuslikult on on ringi keskmine kiirus seal pealt 100 km/h. Sirge kiirust ma ei julge isegi pakkuda.
-
morris kirjutas:sepp kirjutas:ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast
Väike parandus .. SINA kukkusid korvist välja mitte ME ei pannud üle nipli .. aga see selleks. Hipokal pole tõesti korvis miskit erilist teha .. lihtsalt õigel ajal tuleb oma tagumik üle tsikli porika ajada .. ja kiirust ei tohi ka karta. Sest arvestuslikult on on ringi keskmine kiirus seal pealt 100 km/h. Sirge kiirust ma ei julge isegi pakkuda.
teen Sulle omale väikse paranduse,me käisime koos rattaga yle., ees vasakkurvis. sina,ratas,mina,kõik käisime kummuli.. see ei unune iial sest mulle see pole argipäev
lihtsalt sellep et peale kurvi ma ei saanud tagasi korvi ja käisme yle vasaku kylje,see pilt siiani silmade ees veel kuidas taevasse vaadates näen korvi tulemas peale
just täna sealt Sinu pandud lingilt lugesin,et sirgel lähevad kiirused u 160ni. aga see siiski vist soolodel nii ja korvidel on see tiba väiksem.
Re: 04. juuli 2010 Tallinna Hipodroom!!!
Alles ainult 90 piletit .
https://www.piletimaailm.com/performances/19365
-
Teema algataja
Margus tegi väikese soojenduse Tabasalus eelmine nädalavahetus ning on valmis sõiduks, kui vastavalt kokkuleppele seegi kord ratta sakslaste käest saab. Küsisin küll üle, et kas ikka kindlasti tahab minna - sõitis ju viimati seda 3 a. tagasi, ning vahepeal ainult supermotoga teelenud - kuid adrenaliinilaks on selleks liiga võimas, et sellest loobuda:) Ütlen veelkord - Tallinna Hipodroomi sirged on KÕIGE PIKEMAD EUROOPAS! Kurvid on küll järsemad, mis tõmbab keskmise kiiruse alla, kuid see sirgetel kogud hooga kurvisse lendamine.... mmmmmm
See võib olla üldse viimane kord, kui Eestis sellist asja näha saab, kuna omanik Jaan Manitski on hipodroomi asemele otsustanud kortermajad ehitada.
Meie (Tagadi) küla mehed ruulisid külkade sõidus täiega: Tanel, Russ ja Juss kõik poodiumil!
Ja Ken Viidas oli finaalis mega!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.