24. mai 2007 Tallinna Hipodroom!!!

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Mnjaaa.... Sai omalajal selle Cmena 8M-ga seda valgust mõõdetud kuidas tahes, aga sellist pilti ikka ei saanud :mrgreen:
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Teema algataja
timmu8

Lugemata postitus Postitas timmu8 »

aitähh kiitmast seltsimehed.
Vällamaa tehnika ikke, kuis siis muidu .
Viimati muutis timmu8, 29 Mai 2007, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

timmu8 kirjutas:
aitähh kiitmast seltsimehed.
Vällamaa tehnika ikke, kuid siis muidu .
Kas avatari pildi osas saame autoritasudes kokkuleppele või pean ära kustutama? :)
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Teema algataja
timmu8

Lugemata postitus Postitas timmu8 »

Ära kustuta. 8)
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re:

Lugemata postitus Postitas sepp »

electron kirjutas:

CB500 - kahjuks hipo alles järgmisel aastal uuesti... võibolla.
Korraliku speedway võistlust näeb siis kui kuskilt tibake raha juurde saame, et Tabasalu trekil uued rajapiirded saab.

Kuidas asjad edenevad? 8)

Teema algataja
electron

Re: 24. mai 2007 Tallinna Hipodroom!!!

Lugemata postitus Postitas electron »

Halvasti... Ajasime isegi euroliidust raha välja, kuid vald ei saa seda käendada või tagada ja nii see seisma on jäänud. Tegime oma klubi krossi ja supermoto sõitjatele pisikese krossiraja speedway kõrvale ja elu läheb sedaviisi...

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

electron kirjutas:

Halvasti... Ajasime isegi euroliidust raha välja, kuid vald ei saa seda käendada või tagada ja nii see seisma on jäänud. Tegime oma klubi krossi ja supermoto sõitjatele pisikese krossiraja speedway kõrvale ja elu läheb sedaviisi...

Aga vald materjali raha ei leia? Paigaldus näiteks biker.ee talgute korras ?

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

sepp

ühesõnaga selliseid rattaid enam eestis sõitmas ei näe?

Teema algataja
electron

sepp kirjutas:

ühesõnaga selliseid rattaid enam eestis sõitmas ei näe?

Võtaks ühe õlle ja laulaks selle peale: " Ei me ette tea, mis elu meil tuua võib......" :D
Aga jah, kahjuks on seis nutune. Suur maantee projekteeriti ka kõrvalt mööda ning speedway üks nurk jääb teekaitsevööndisse. Kerge klomp tõuseb kurku kui vaatan rada mis laguneb ja rohtu kasvab ning meenutab, kuidas ma oma lapsepõlves (9 aastaselt-18 aastaseni) pea igal õhtul selle peal tiirutasin ning peale trenni treileriga silusin ja korrastasin. Aga muidu raja ümber elu ikka käib - keegi mees on autoga peale roninud ja tiire teinud, õhtuti ikka remondimehed läbi põikavad ja kuskile teeäärde oma üleliigse segu ja kipsplaaditükid poetavad, muu olmeträni leiab ka pigem kahe kilomeetri kaugusel Tabasalust oleva raja üles, mitte aga jäätmejaama Tabasalu keskuses. Metallivargad on isegi raja silumiseks mõeldud topelt T tala ära virutanud... Ei, seda ei saa öelda, et rada mahajäätud oleks.

Kasutaja avatar

Marukoer

Lugemata postitus Postitas Marukoer »

küsikski et miks rada nagu soiku jäi?

miks järsku enam ei võisteldud seal?

muidu jah,lapsepõlves oli seal hea võistlusi käia vaatamas :P

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Paistab, et meie konnatiigis üritatakse eos kõikvõimalikud motoriseeritud spordialad lämmatada.Küll pole kohta, küll pole raha.Ja kui koht ja isegi osa rahast olemas, siis peab küüniline rahvas hakkab häält tõstma.Kalevi Suursõiduga vist juhtus nii?Aastakümneid vana traditsioon hukati seetõttu, et keegi ei kannatanud kord aastas paar tundi suurenenud mürataset, selle asemel, et minna ja nautida ilusat sõitu ja vaatemängu.Miks meie, eurooplased, peame hakkama käituma nagu ameeriklased?
Pilt

Aga olge mureta, sõbrad, varsti ka Saugal ei kostu mootorimüra ja selle asemel kõnnitakse keppi võidu :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

Flat Track racing sobiks Eestis hästi, suht odav ja raja saaks teha põllule.
Euroopa Flat Track: http://www.dutch-brothers.com/

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Teema algataja
electron

Marukoer kirjutas:

küsikski et miks rada nagu soiku jäi?

miks järsku enam ei võisteldud seal?

muidu jah,lapsepõlves oli seal hea võistlusi käia vaatamas :P

Rada jäi soiku, sest ei olnud sõitjaid.
Ei võisteldud enam seal, sest ei olnud sõitjaid.
Sõitjaid ei tekkinud juurde, sest et polnud kohalikke radu ja välismaal sõitmine kallis on.

Aa muide, kui see vähekenegi lohutab, siis on momendil ka Soomes suht kehva seis speedway ja eriti hipodroomi osas.
Vedasime seda kohalikku speedwayd lihtsalt oma fännamise pärast nii mõnedki aastad kuid lihtsalt oma niigi kõhnast rahakotist lihtsalt ei olnud võimalik kauem.

Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

Primo. Pirital ei olnud tegemist muraga lihtsalt sealne rada jai jalgu tanapaevastele tsiklite kiirustele. Kuigi Mani saare rada on sama ohtlik kui Pirita ei juleta siin miskiparast soita.

Teemasse ka. Liikus siin korvimeeste seas mote et teeks miskisuguse karikasarja hipokasoidus. Et moned rajad Eestis ju on kus saaks soita vaja lihtsalt veidi neid kohendada ja juba tuleb. Aga asi jaab ikka ja jalle selle taha et pole kedagi korralikku eestvedajat. Ikka ja jalle loodetakse kellegi teise peale et las rapsib kull ma siis soitma tulen. Ja vahel ei tulda isegi siis soitma kui on koik ette taha ara tehtud...

PS! sorri et tapitahti pole. Venemaal neid lihtsalt ei eksisteeri.

PPS!
Pilt
Arvake kes on esiplaanil olev korvipaar. Pilt on tehtud eelmine aasta Soomes Forssas

Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Kasutaja avatar

sepp

morris kirjutas:

Primo. Pirital ei olnud tegemist muraga lihtsalt sealne rada jai jalgu tanapaevastele tsiklite kiirustele. Kuigi Mani saare rada on sama ohtlik kui Pirita ei juleta siin miskiparast soita.

Ma arvan,et kui pirital asi toimuks,siis oleks neid sõitjaid küllaga ja puudust poleks. Usun,et vähemalt 70% praegustest sõitjatest on unistanud ja unistavad edasi sellest,et saaks kunagi pirital võistelda.

Lisan Morrise pildi mis ei ilmunud ennem :P
Pilt

Teema algataja
electron

morris kirjutas:

Arvake kes on esiplaanil olev korvipaar. Pilt on tehtud eelmine aasta Soomes Forssas

Kas need on Eesti mehed Carol Reesna ja Juhan Paabstel?

Kui nii siis peaks nemad olema teadaolevalt ametlikult viimased hipodroomi sõitnud Eestlased :D

Kasutaja avatar

sepp

electron kirjutas:
morris kirjutas:

Kas need on Eesti mehed Carol Reesna ja Juhan Paabstel?

Kui nii siis peaks nemad olema teadaolevalt ametlikult viimased hipodroomi sõitnud Eestlased :D

Morris = Carol Reesna :mrgreen:

Kasutaja avatar

morris

Niisiis.

Mingil minule arusaamatuks jääval põhjusel, aga võibolla ka lihtsalt rahapuudusel, on üritatud seda poolsalaja teha. Aga sel pühapäeval 4. juulil. toimub TALLINNA HIPODROOMIL taaskord tsiklite võidusõit. Trennid algavad kell 13.00 ja võistlussõidud kell 15.00. Rohkem infot ma ei valda kuna olen lihtsalt osaleja mitte organisaator. Korraldab seda Juhan Kunts koos oma tiimiga. Nii et kui keegi miskit rohekm teab äkki ütleb ka paar sõna.

PS! Sõitma peaks ka selle ala vaieldamatu kunn 8 kordne maailmameister Gerd Riss. Lisaks soolodele külkade klass.

Lenksuga kartauto
Kasutaja avatar

morris

Lenksuga kartauto
Kasutaja avatar

sepp

morris kirjutas:

Niisiis.

Mingil minule arusaamatuks jääval põhjusel, aga võibolla ka lihtsalt rahapuudusel, on üritatud seda poolsalaja teha. Aga sel pühapäeval 4. juulil. toimub TALLINNA HIPODROOMIL taaskord tsiklite võidusõit. Trennid algavad kell 13.00 ja võistlussõidud kell 15.00. Rohkem infot ma ei valda kuna olen lihtsalt osaleja mitte organisaator. Korraldab seda Juhan Kunts koos oma tiimiga. Nii et kui keegi miskit rohekm teab äkki ütleb ka paar sõna.

PS! Sõitma peaks ka selle ala vaieldamatu kunn 8 kordne maailmameister Gerd Riss. Lisaks soolodele külkade klass.

suured tänud info eest. kindlasti olen kohal! (w)

Kasutaja avatar

morris

sepp kirjutas:
morris kirjutas:

Niisiis.

suured tänud info eest. kindlasti olen kohal! (w)

Väga hea et sa tuled .. siis mul on ikalduse korral kedagi korvi võtta (togi)

Lenksuga kartauto
Kasutaja avatar

sepp

morris kirjutas:

Väga hea et sa tuled .. siis mul on ikalduse korral kedagi korvi võtta (togi)

selline huumor varahommikul :mrgreen:
muidugi hipokal pole vast nii karm olla korvis kui rajal,seal sirgeid ka kus saab "puhata"
ja kui tõesti juba selline ikaldus,et see ohustab Sinu osalemist hipokal,siis olen käpp,ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast (crash)

Kasutaja avatar

morris

sepp kirjutas:

ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast (crash)

Väike parandus .. SINA kukkusid korvist välja mitte ME ei pannud üle nipli .. aga see selleks. Hipokal pole tõesti korvis miskit erilist teha .. lihtsalt õigel ajal tuleb oma tagumik üle tsikli porika ajada .. ja kiirust ei tohi ka karta. Sest arvestuslikult on on ringi keskmine kiirus seal pealt 100 km/h. Sirge kiirust ma ei julge isegi pakkuda.

Lenksuga kartauto
Kasutaja avatar

sepp

morris kirjutas:
sepp kirjutas:

ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast (crash)

Väike parandus .. SINA kukkusid korvist välja mitte ME ei pannud üle nipli .. aga see selleks. Hipokal pole tõesti korvis miskit erilist teha .. lihtsalt õigel ajal tuleb oma tagumik üle tsikli porika ajada .. ja kiirust ei tohi ka karta. Sest arvestuslikult on on ringi keskmine kiirus seal pealt 100 km/h. Sirge kiirust ma ei julge isegi pakkuda.

teen Sulle omale väikse paranduse,me käisime koos rattaga yle., ees vasakkurvis. sina,ratas,mina,kõik käisime kummuli.. see ei unune iial sest mulle see pole argipäev :mrgreen:
lihtsalt sellep et peale kurvi ma ei saanud tagasi korvi ja käisme yle vasaku kylje,see pilt siiani silmade ees veel kuidas taevasse vaadates näen korvi tulemas peale :mrgreen:
just täna sealt Sinu pandud lingilt lugesin,et sirgel lähevad kiirused u 160ni. aga see siiski vist soolodel nii ja korvidel on see tiba väiksem.

Kasutaja avatar

ping

Re: 04. juuli 2010 Tallinna Hipodroom!!!

Lugemata postitus Postitas ping »

Teema algataja
electron

Margus tegi väikese soojenduse Tabasalus eelmine nädalavahetus ning on valmis sõiduks, kui vastavalt kokkuleppele seegi kord ratta sakslaste käest saab. Küsisin küll üle, et kas ikka kindlasti tahab minna - sõitis ju viimati seda 3 a. tagasi, ning vahepeal ainult supermotoga teelenud - kuid adrenaliinilaks on selleks liiga võimas, et sellest loobuda:) Ütlen veelkord - Tallinna Hipodroomi sirged on KÕIGE PIKEMAD EUROOPAS! Kurvid on küll järsemad, mis tõmbab keskmise kiiruse alla, kuid see sirgetel kogud hooga kurvisse lendamine.... mmmmmm

Kasutaja avatar

sverchik
Tsikkel: FZS 600

Lugemata postitus Postitas sverchik »

See võib olla üldse viimane kord, kui Eestis sellist asja näha saab, kuna omanik Jaan Manitski on hipodroomi asemele otsustanud kortermajad ehitada.

per asfalt ad astra
Kasutaja avatar

sepp

Kasutaja avatar

sepp

Pilt

1 ratta peal 4kesi :mrgreen:

Kasutaja avatar

sipsik
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sipsik »

Meie (Tagadi) küla mehed ruulisid külkade sõidus täiega: Tanel, Russ ja Juss kõik poodiumil!

Ja Ken Viidas oli finaalis mega!

Pilt

http://www.motomaania.ee/index.php/2010 ... mane-kord/

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”