Algaja otsib enduurot (pealkiri muudetud)
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Algaja otsib enduurot (pealkiri muudetud)
Mina olin ka suht kindel juba, et tahan "LCNelja" endale (620 jne) . Selline võluv mehine jäme podin (silinder ju jämedam kui mõne mehe 800-1000-sel V2-kruiseril !!) ja pöördemoment missugune! Aga õnneks või kahjuks ost venis ja vaatasin, et mitmed tegelased vahetavad või plaanivad vahetada oma LC4 (või veel rohkem tänavasuunitlusega pillid) hoopis EXC (ja analoogide) vastu. Mõtlesin ja kaalusin ja tundus, et ega ma seda asfaldil ja tänaval sõitu eriti ei naudiks. Proovisin korra Mella oma Männikul ja otsisingi omale ka EXC . Ei ole kordagi kahetsenud veel. Pommiaukudes ja mööda ATV-radu üles-alla-vasakule-paremale, vahepeal käpuli ka, jälle püsti ja lõbu laialt
. Isegi ülevaatusele pole viitsinud minna, sest asfaldile praktiliselt ei satu. (Ja selleks peaks ju suunatuled, -lüliti ka peeglid külge keerama, peeglid laenama ...) Asfaldil olen sõitnud ühe korra Sakust Tabasallu (et laadida ratas Tihveri kärusse, Endurolaagrisse minekuks)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.